Borcumun dilencisi oldum

Arabayi satan icin o gun acil Para lazim olmus belki hastalik vs dir demekki o arabanin piyasasi durgunmus 10 bin pazarlik bile yapmadi demis ztn.

Valla sizin yerinizde olsaydim 10 bin az veren adama satin 10 binini ben tamamlayim der kurtulurdum bu isten , esiniz halledecek artik nasil halleder bilmiyorum pek gelici degil gibi o altinlar

Modeli yükselsin diye aldıkları arabayı neden satıyorlar?aileye borç verilmez ,dönüşümü olması çok zor,muhakkak birşeylere sayıyorlar..biz de çok altın taktık,mirasımızdan zaten alacaklar ..v.s....eşim çözemiyorsa ben kendim söylerdim galiba

biz de altın borc verdık.kayınvalıdemde verdi hep de verır akrabalar donem donem bı ugrarlar dugundu arsaydı. . ama altın verıyorum altın olarak doncek dıye anlasılır .. arkadasınıza borc verdınız tmm odemıs. kayınpedere borc verırken neden altın olarak vrmedınız.?

bı zahmet gıdın kayınpederınıze 122 gr altınımı bılezık halınde yapın oyle odeyın diye dırek konuyu açın altın artıyor alamazsınız sonra bak ıyıce zorlanırsınız o 10 bın lıra artan altını da karsılamaz de.. hıc kımse ıcın kendımı uzmem. mırın kırın. ne mıdemı bulandırcam gece gunduz sınırden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…