- 28 Kasım 2010
- 41.767
- 138.411
- 798
- Konu Sahibi Crazypinkpink
En dogrusu uzerimde yok demeniz bence deParayi istemiycem ama bi daha da ustumde yok diycem sanirim. Cunku sk sk bana ve anneme boyle yapiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En dogrusu uzerimde yok demeniz bence deParayi istemiycem ama bi daha da ustumde yok diycem sanirim. Cunku sk sk bana ve anneme boyle yapiyor
ıyı en azından sızın kı akıllı parayı tutuyor bnm kı acımasızca harcar ve bızden alır
Benden fazla maaş alır cafelerde kıyafete vs vs harcar ben ondan az maaş alıyorum birikimim var ona yedirdiklerimde hariç yaniYok maasallah tutumludur
Kesinlikle yorum yapanlarin aksine sizin hakli olduğunuzu düşünüyorum.kardes de olsa, ana baba da olsa insanlarin birbirlerinin üzerinde haklari vardir.eger bir sey borc olarak verildiyse, ya da alindiysa kesinlikle gereği yapilmalidir.insanlar borcuna sadik olmalidir üstüne yatmamalidir.etik olarak da doğrusu budur.he ama siz kardesiniz vermek isteyip de almam derseniz ve ona hibe ederseniz durum değişir.takdir sizindir.kardes de olsa eger vermezse yaptigi dogru olmaz.size burada hakaret etmisler kendini bilmez insanlar..neden sikayet etmiyorsunuz?ayip valla yaa.millet kavga sinirini cikarmak icin burayi kendine platform edinmis.uzucu.
Kesinlikle yorum yapanlarin aksine sizin hakli olduğunuzu düşünüyorum.kardes de olsa, ana baba da olsa insanlarin birbirlerinin üzerinde haklari vardir.eger bir sey borc olarak verildiyse, ya da alindiysa kesinlikle gereği yapilmalidir.insanlar borcuna sadik olmalidir üstüne yatmamalidir.etik olarak da doğrusu budur.he ama siz kardesiniz vermek isteyip de almam derseniz ve ona hibe ederseniz durum değişir.takdir sizindir.kardes de olsa eger vermezse yaptigi dogru olmaz.size burada hakaret etmisler kendini bilmez insanlar..neden sikayet etmiyorsunuz?ayip valla yaa.millet sinirini cikarmak icin burayi kendine platform edinmis.uzucu.ben bir haksizlik gorunce cok sinirleniyorum bana yapilmasa da..
Aynen düşündüm de ben de verdim o kadar. Baskası olsa istenir de kardeşten istenmez bence ya. Aklıma bile gelmez istemekKardeşime şimdiye kadar 1 araba parası vermişimdir.
İyi hatırlattınız, hepsini geri isteyeyim.
Ay ben çok yanlış anlamışım.. bu durumda istenir yani. Hatta onun düşünmesi gerek isteyemezseniz de birdaha vermeyinBenim aylik gelirim 1200 tl ( part calisiyorum is bulanadigim icin) onun cok iyi bir meslegi var 2 evi var, 35 yasinda evli
Ben kardeş deyince genç üniversiteli falan sandım
Yalniz kardeş dediğin karşılıklı olmalı.. kardeş dediğin senden zor durumdaysa o parayı istemezsin istersen de geri verirsin.. konu sahibi istemesin tamam ama kardeş dediğin de düşünmesi lazım dimi benden daha zor durumda diye bu da kardeşliğe dahil yaOldu canım derhal paşam (!)
Kendime göre yapıyorum beğenmezsen okumazsın bu kadar net seviyeyi düşürenin kim olduğu şu an çok açık
Kocasindandir cimri ise sürekli kurusun hesabını yapan biriysePeki neden sizden para aldi,madem durumu bu sekilde?