- 24 Ağustos 2020
- 3.033
- 7.640
- 108
Muhtemelen her gördüğü linke tıkladı ve hepsini düşünmeden aldıEsinizin arkadasindan borc istemeyin.
Zaten adamin mis gibi bosanma sebebi var su an, yenilerini eklemeyin.
Duzgunce aciklayin adama.
Ama 3 yildir neye yiyorsunuz bu parayi onu cozemedim, bebeniz 3 aylik zira, hadi hamilelikten beri ona birseyler aliyorsunuz diyelim, oncekiler neydi?
Hakli bosanma sebebi zaten, hakimin 2.celseye bile bırakacağını sanmam.Muhtemelen her gördüğü linke tıkladı ve hepsini düşünmeden aldı
Aynısını kocam yapsa ertesi gün boşarım onu net!
Ben kadınım yine düşünürüm. Yani kocam ne alaka arkadaşının karısına 700 bin lira verecek? hayırdır senin neyin oluyor da 2,5 yıllık asgari ücret tutarında bir parayı böyle trink diye bu kadına veriyorsun derim yani.Ben düşünürüm erkek olsam.
Hadi hayat pahalılığı anlarım 100 harcanır 200 harcanır hadi 300 de harcadın da (ki eşin bunu bilmesi gerekiyor) 700 bin nasıl harcadın yahu.Merhaba. Eşimin Bundan 3 yıl önce bankaya yatırdığı bir para var benim hesabıma, hesapta birtek bende açık normalde de. Asla bakmaz sadece sorar söylerim. Normalde 1 milyon olması gereken para şuanda 300 bin çünkü lazım oldukça oradan harcadım fazla gereksiz masraf yaptım. Kredi kartı borcum vardı onlara yatırdım, vergi borcum vardı onlara yatırdım. Şimdi eşim parayı çekelim diyor yarın, normalde işe başlıyorum kredi de çeker hissettirmeden kapatırım demiştim ama ani çekme kararı aldı. Söylemekten de korkuyorum öldürür beni ne yapmalıyım? Ailemin durumuda yok
Ya bu parayi catir catir yemeye cesareti olan kadinin kocasi katil potansiyeli tasiyor olamaz, 3 kurus icin kimse olmeyi goze almaz bence. Ha bosar mi bosar, ustune erkek arkadasindan borc isterse dayanamaz evlenir tekrar bosar, durur dinlenir bosar yani ama sanmiyorum oldurecegini.Ben kadınım yine düşünürüm. Yani kocam ne alaka arkadaşının karısına 700 bin lira verecek hayırdır senin neyin oluyor da 2,5 yıllık asgari ücret tutarında bir parayı böyle trink diye bu kadına veriyorsun derim yani.
Doğum iznindeyken ben de mini bir bunalıma girip 200 bin kadar iceri girmistim. Ve resmen yemek sepeti ve trendyolda harcamisim. Kaide değer hiçbir şey yok.Yaparken düşünülecek şeyleri iş işten geçtikten sonra düşünmenin hiç faydası yok. Öldürülmeden evi terk et bari ama bana kızım gelse bu şekilde kapıdan içeri de almam.
Erkek olsa kumarda batirdi, uyusturucu aldi ya da metresine yedirdi diyecegim ama kadin olunca dimağım duruyor, bu el kadar bebesine yedirdigini iddia ediyor ama o da 3 aylik epi topu.Neye harcadın konu sahibi. Eski sevgilin falan vardı da seni tehdit mi etti. Yani kusura bakmayın da insanın aklına her şey gelir.
Lazım oldukça harcadım dediğiniz para 700bin tlMerhaba. Eşimin Bundan 3 yıl önce bankaya yatırdığı bir para var benim hesabıma, hesapta birtek bende açık normalde de. Asla bakmaz sadece sorar söylerim. Normalde 1 milyon olması gereken para şuanda 300 bin çünkü lazım oldukça oradan harcadım fazla gereksiz masraf yaptım. Kredi kartı borcum vardı onlara yatırdım, vergi borcum vardı onlara yatırdım. Şimdi eşim parayı çekelim diyor yarın, normalde işe başlıyorum kredi de çeker hissettirmeden kapatırım demiştim ama ani çekme kararı aldı. Söylemekten de korkuyorum öldürür beni ne yapmalıyım? Ailemin durumuda yok
Her şeyin en güzelini hak ettiğiniz düşüncesi nerden geliyor tam olarak? Bu ne şımarıklık anlamıyorum. Hepimiz harcamak istiyoruz, en güzelini diliyoruz ama çocuk gibi ailemizin, kocamızın parasını habersizce tırtıklamıyoruz.Ökdürür beni. İsteseydim de alma derdi çocuğum var her şeyin en güzelini istiyorum
Her şeyin en güzelini hak ettiğiniz düşüncesi nerden geliyor tam olarak? Bu ne şımarıklık anlamıyorum. Hepimiz harcamak istiyoruz, en güzelini diliyoruz ama çocuk gibi ailemizin, kocamızın parasını habersizce tırtıklamıyoruz.
Her ne istiyorsanız durumunuza göre harcasaydınız. En güzelini istiyorum demekle olmuyor. Eşiniz ne dese haklı
Ya esi de cok farkli biri degil.Her şeyin en güzelini hak ettiğiniz düşüncesi nerden geliyor tam olarak? Bu ne şımarıklık anlamıyorum. Hepimiz harcamak istiyoruz, en güzelini diliyoruz ama çocuk gibi ailemizin, kocamızın parasını habersizce tırtıklamıyoruz.
Her ne istiyorsanız durumunuza göre harcasaydınız. En güzelini istiyorum demekle olmuyor. Eşiniz ne dese haklı
Özetle: Eşini sizin adınıza bir miktar para yatarmış. Ara ara da bu paraya ekleme yapmış. Siz de her ay o paraların faizini çatır çatır yiyip paranın birikmesine engel olmuşsunuz.Merhaba. Eşimin Bundan 3 yıl önce bankaya yatırdığı bir para var benim hesabıma, hesapta birtek bende açık normalde de. Asla bakmaz sadece sorar söylerim. Normalde 1 milyon olması gereken para şuanda 300 bin çünkü lazım oldukça oradan harcadım fazla gereksiz masraf yaptım. Kredi kartı borcum vardı onlara yatırdım, vergi borcum vardı onlara yatırdım. Şimdi eşim parayı çekelim diyor yarın, normalde işe başlıyorum kredi de çeker hissettirmeden kapatırım demiştim ama ani çekme kararı aldı. Söylemekten de korkuyorum öldürür beni ne yapmalıyım? Ailemin durumuda yok
3 yıldır bi dönüp 1 milyonunu merak etmeyen eşek bir adamdan daha masum değildir galibabu tirtiklama sözü masum kalmış arkadaşın yaptığının yanında
Ben de çocuğum için her şeyin en güzelini istiyorum ama 300 liralık beğendiğim bi takımı bile almadım nasılsa kıyafeti var gerek yok diye. Yaptığınız büyük sorumsuzlukÖkdürür beni. İsteseydim de alma derdi çocuğum var her şeyin en güzelini istiyorum
Evet erkekte olabilir çünkü sorulan şeyleri tam söylemiyor. Mesela bu şeyler eve alınınca sormuyormu bu adam hangi parayla aldın diye. Yani tamam benim eşimde küçük şeylerin parasını sormuyor makyaj parfüm vs ama mesela bebek eşyasının bütününü alsam eşim bir sorar hangi parayla diye. Mesela eve eşya alsam sorar yani olması gerekende bu yaniYa esi de cok farkli biri degil.
3 yildir bi para var, her ay faize tekrar yatmasi lazim ki kirik faizden yararlanilsin, adam bunun pesine hic dusmemis.
Karisi eve surekli yeni seylerle gelirken bir kez olsun sormamış bu degirmenin suyu nereden geliyor diye.
Vergi borcu odemis, nasil odedin diye sormamis.
Simdi hadi parayi cekelim diyor, belli ki ya cok saf ya da artik durumu idrak etti karisina yem atti, baska bir aciklamasi olamaz.
Ya da uye erkek, karisindan gizli kumar oynadi nasil yalan uydururum diye buradan fikir alma peşinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?