• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borç

3 kere para ekledik ozaman hoşgeldin faizi vardı ne kadar olduğuna gidemiyorum 180 günden önceyi göstermiyor ama hesabımıza göre yarın vade sonu 1 yatması lazım haklısınız eşimin tanıdığı bi abi var ondan borç isteyeceğim yarın söylemezse eşime tabi
Sakın sakın böyle bir şey yapmayın işler daha kötüye gider benden söylemesi

3 kere para ekledik ozaman hoşgeldin faizi vardı ne kadar olduğuna gidemiyorum 180 günden önceyi göstermiyor ama hesabımıza göre yarın vade sonu 1 yatması lazım haklısınız eşimin tanıdığı bi abi var ondan borç isteyeceğim yarın söylemezse eşime tabi
Ya hu cidden saçmalıyorsunuz, işler iyice b. ka saracak. Elin adamından 700000 lira borç istemekte nesi?

Herseyin en güzelini istiyormuş salon kadini bak onu unuttun hshs
Yenidogan bebege herseyin en iyisini alsan ne olacak acaba? Bunlar bir si*iyor enseye kadar firliyor, hayir bulgary citcitli body'den temizlenmeyince o bo*un incileri mi dokuluyor acaba?

El kadar bebege 700 binlik ne aldin sen, sen milyar milyor, ayrica bebe 3 aylik, 3 yildir yiyosun sen bu parayi.

Huhuken eşiniz sizi boşuyorum dediği anda boşar. Yahu 3 - 5 kuruş değil. 700 bin. Korkunç bir rakam. 🤦‍♀️
Elalemden gizli kapaklı borç almak ne ? Onu ne ile ödemeyi planlıyorsunuz ? Çalışıp ödeseniz diyeceğim eşiniz maaş nerede demeyecek mi size. Akıl var mantık var ama sizde yok.

Ya hu cidden saçmalıyorsunuz, işler iyice b. ka saracak. Elin adamından 700000 lira borç istemekte nesi?
Bu kadının kafa gidirik.
Hala borç diyor haha
Elin adamı da bu ekonomide al bacım 700 bin diyecek kafalar cogzel..

Ökdürür beni. İsteseydim de alma derdi çocuğum var her şeyin en güzelini istiyorum
Her şeyin en güzelini istiyorum diye, eşinizle ortak paranızı kafanıza göre harcayamazsiniz. Gereksiz harcama yaptım demişsiniz. Öyle en güzeli olsun derseniz bugün ne yapacağım derdine düşersiniz.

Ha diyorsunuz ki bir kere degil birkac kere oldursun adam sizi, sacmalamayin Allah askina.

Ayrica hosgeldin faizi tek ay olur, her ay surmez. 3 yil once yuzde 26 gibi rakamlardi hosgeldin faizi, su anda yuzde 44lerde. 100 bin liranın 3 yilda 1 milyon olmasi icin ustune 500 bin kadar ekleme yapmaniz, surekli farkli farkli bankalardan hesap acip her ay hosgeldin faizi toplamaniz lazim.

Siz su harcamalarinizi bi ogrenin once.

Ayrica bu adam sizin kredi karti borcunuzu nasil odediginizi hic sormadi mi?

Çalışıyordum bebekten dolayı işten ayrıldım ondan sebep sormadı
Ya hu cidden saçmalıyorsunuz, işler iyice b. ka saracak. Elin adamından 700000 lira borç istemekte nesi
Yenidogan bebege herseyin en iyisini alsan ne olacak acaba? Bunlar bir si*iyor enseye kadar firliyor, hayir bulgary citcitli body'den temizlenmeyince o bo*un incileri mi dokuluyor acaba?

El kadar bebege 700 binlik ne aldin sen, sen milyar milyor, ayrica bebe 3 aylik, 3 yildir yiyosun sen bu parayi.
evet oda takımı

Ha diyorsunuz ki bir kere degil birkac kere oldursun adam sizi, sacmalamayin Allah askina.

Ayrica hosgeldin faizi tek ay olur, her ay surmez. 3 yil once yuzde 26 gibi rakamlardi hosgeldin faizi, su anda yuzde 44lerde. 100 bin liranın 3 yilda 1 milyon olmasi icin ustune 500 bin kadar ekleme yapmaniz, surekli farkli farkli bankalardan hesap acip her ay hosgeldin faizi toplamaniz lazim.

Siz su harcamalarinizi bi ogrenin once.

Ayrica bu adam sizin kredi karti borcunuzu nasil odediginizi hic sormadi mi?
Adamın kredş kartı borcundan haberi yoktu

Ona nasıl ödeyeceksin peki. Ben olsam hayatta vermem. Çalışmaya başlayacağım diyorsun da maaşının tamamını borcuna versen kocan sormayacak mı 'hani senin maaş?' Diye. Maaşın ne kadar olacak ki ödeyebilesin 700bini

Bu kadının kafa gidirik.
Hala borç diyor haha
Elin adamı da bu ekonomide al bacım 700 bin diyecek kafalar cogzel..
Bide kendi tanıdığı değil adamın tanıdığı birisinden isteyecekmiş. Adamda güle oynaya verir 700bin ne ki😀 hayır alsada nasıl ödeyecek. Çok garip gerçekten kafasımı güzel ramazan ramazan anlamadım😀

Kocanızın neyden haberi var acaba ? Çok merak ediyorum kredi kartından haber yok adamın parasını çalımışsınız zaten haberi yok bu adam boşamasında sizi ne yapsın şaka gibisiniz.

Bide kendi tanıdığı değil adamın tanıdığı birisinden isteyecekmiş. Adamda güle oynaya verir 700bin ne ki😀 hayır alsada nasıl ödeyecek. Çok garip gerçekten kafasımı güzel ramazan ramazan anlamadım😀
Hangi müptezel bu ekonomide 700 bin verir ki.
Eşimin arkadaşı benden istese çektir git derim.
Bu kadının kafa basmıyor gerçekten

Troll musun yoksa başka bir sıkıntın mı var kararsız kaldım. Elin adamı sana 700 bin lira verir mi saf mısın bizi mi yiyosun? Çooook koca yürekli, iyi ve zengin bir insan olsa bile vermez. Arkadaşının karısına tak diye 700 bin lira vermesi dışardan çok kötü görünür. Eşiniz veya başkası duysa aranızda ilişki olduğunu düşünür.

Son düzenleme:

Esinizin arkadasindan borc istemeyin.

Zaten adamin mis gibi bosanma sebebi var su an, yenilerini eklemeyin.

Duzgunce aciklayin adama.

Ama 3 yildir neye yiyorsunuz bu parayi onu cozemedim, bebeniz 3 aylik zira, hadi hamilelikten beri ona birseyler aliyorsunuz diyelim, oncekiler neydi?

Troll musun yoksa zekasal bir sıkıntı mı var kararsız kaldım. Elin adamı sana 700 bin lira verir mi sence kafayı mı yedin? Çooook koca yürekli, iyi ve zengin bir insan olsa bile vermez. Arkadaşının karısına tak diye 700 bin lira vermesi dışardan çok kötü görünür. Eşiniz veya başkası duysa aranızda ilişki olduğunu düşünür.
Ben düşünürüm erkek olsam.

Back