- 14 Aralık 2024
- 1.600
- 4.458
- 48
100 bine kac kac eklediniz, kac kere eklediniz? Toplam ne kadar eklediniz?Yani sürekli üstüne ekleme yaptık ilk açtığımız tutar 3 yıl önce 100 bindi
Eklemeyi kocanız yapmış siz daha çok çıkarma yapmış gibisinizYani sürekli üstüne ekleme yaptık ilk açtığımız tutar 3 yıl önce 100 bindi
Ya adam 3yıl boyunca emek emek arttırmış adamda akıl yok sizin gibi birine paramı veririr.Yani sürekli üstüne ekleme yaptık ilk açtığımız tutar 3 yıl önce 100 bindi
Herseyin en güzelini istiyormuş salon kadini bak onu unuttun hshsParanin anasından girmis babasindan çıkmış bir de diyor ki cucugum icin harcadim. Delireeeezzeem.
Bu ne cesaret yigidim yani, bu ne gamsizlik. Hem kocam oldurur hem de aman sabahlar olmasin.Ana para baba para olmuş anladığım kadarıyla
Üzerine adam ekleme yapmış ama sude hepsini yemiş bitirmiş :))O değil de 100 bin lira 3 yılda nasıl 1 milyon ediyor ya. Bankalar o kadar faiz veriyor mu?
Bunu adam yapsaydı yerden yere vurmuştuk, var ya en nefret ettiğim insan modelinden biri. Evlerden İrakHerseyin en güzelini istiyormuş salon kadini bak onu unuttun hshs
3 kere para ekledik ozaman hoşgeldin faizi vardı ne kadar olduğuna gidemiyorum 180 günden önceyi göstermiyor ama hesabımıza göre yarın vade sonu 1 yatması lazım haklısınız eşimin tanıdığı bi abi var ondan borç isteyeceğim yarın söylemezse eşime tabi100 bine kac kac eklediniz, kac kere eklediniz? Toplam ne kadar eklediniz?
Hos bence esinizden gizli yatirimin 1 lirasini dahi harcamak bosanma sebebi ama yine de cozum dusunebilir miyiz diye soruyorum, ortada bebek var cunku.
Bunu da vuruyoruz zatenBunu adam yapsaydı yerden yere vurmuştuk, var ya en nefret ettiğim insan modelinden biri. Evlerden İrak
Karı koca ikinizde tuhafsiniz bence siz eşinizden habersiz birikim hesabını harcıyorsunuz eşinizin hesabına göre 1 milyon olması gereken para 300 bin kalmış.
Eşiniz de tuhaf karısı çalışmıyor kredi kartı harcıyor ama kredi kartını borcunu karısı ödüyor bu adam demiyor mu bu alışverişleri hangi parayla yapıyorsun kredi kartı borcunu nasıl ödüyorsun diye sormuyor m
Haayır (burayı imamoğlu tonlamasıyla oku) sude parayı olması gereken noktaya getirmiş sadece. 3 senede 100 bin lira ancak 300 bin olabilmeli bence de.Üzerine adam ekleme yapmış ama sude hepsini yemiş bitirmiş :))
Böyle eş düşman başına.
Valla ben böyle akılsız insanları anlamiyorum.Bunu adam yapsaydı yerden yere vurmuştuk, var ya en nefret ettiğim insan modelinden biri. Evlerden İrak
HahahaaHaayır (burayı imamoğlu tonlamasıyla oku) sude parayı olması gereken noktaya getirmiş sadece. 3 senede 100 bin lira ancak 300 bin olabilmeli bence de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?