Borç

Adamın 3 senedir dişinden tırnağından artırıp getirip sizin elinize saydığı parayı bankaya yatırmayıp yediniz mi sahiden?
3 koca yıl ya hu! 36 ay eder, 36 maaş boyunca adam para artırıp belki de yemek istediği şeyleri yemeyip, almak istediği şeyleri almayıp para biriktirmek istemiş adamcağız. Siz de bu paraları bir güzel ezdiniz mi? Ay valla benim kalbim sıkıştı.
Adam 3 yıllık emeğini hiçe saymışsınız. 3 yıl çalışsanız para koysanız kenara, eşiniz de o parayı sizden habersiz yese ne hissederdiniz? Yediğiniz sadece para değil, zamanını da yemişsiniz adamın.
Ben olsam asla affetmezdim sizi, direkt boşardım. Ve kanıtlayabilirsem mahkeme yoluyla da sizden o parayı çatır çatır geri alırdım.

Bahsettigi miktarlar icin kadinin evi bastan asagi yenilemis olmasi gerekiyor zaten, bunu da sormayan ağlamasın param gitti diye.

Evet en fazla büyük bir kavga çıkar. Yada bu kavga boşanmaya gider

Bana da garip geldi bir adamın böyle bir kadına 1 milyon emanet edip bir kere dönüp bakmaması. Hadi eşine güveniyor tamam da insanın bazen bankadaki parayı açıp izleyesi geliyor, benim cebim biraz para görse açıp açıp bakıyorum
Eşinin alınanları sormaması bana çok garip gelmedi. Konu sahibinin nerelere harcadığını bilmiyoruz. Biraz terelelli biri gibi kendisi, her şeyin en iyisini hak ediyorum diyip 70kyı bir çantaya basmış da olabilir, adam da garibim nerden bilsin
Bunu öğrenen adam da yem atmazdı bence. Aman kimse konu sahibinin üstüne fazla gitmesin de hesabı pasifleştirmesin. Ben yarın olacakları öğrenmek istiyorum bir an önce. Adamcağız 1 günde 700 bin kaybedince felçli ali rıza bey gibi oturur artık
Vergi borcunu da kocasından saklamıştır, ailem ödedi demiştir. Bir şey uydurmuştur

Bahsettigi miktarlar icin kadinin evi bastan asagi yenilemis olmasi gerekiyor zaten, bunu da sormayan ağlamasın param gitti diye.
Ben yurt dışinda yaşadığım için paranın ne kadar olduğunu tam bilmiyorum. Kaç dolar oluyor dolar olarak söylesen bari

Kocanızın kredi kartı borcundan haberi yoktuda aldıklarınızı nereden alıyosunuz sanıyodu? Afedersiniz gerizekalı olmayan orta zeka biri eve gelen marka lüks şeylerin fiyatını bilir nasıl aldın diye sorar. Bence siz başka işler çevirdiniz, diyelim ki lüks bebek arabası oto koltuk vs aldınız 100bin tuttu eşiniz demedi mi bu nereden alındı diye? Yada ne aldıysanız artık.
Bide kocanızın arkadaşındna borç isteyinde boşanma davanıza bide ihanet suçlaması yazılsın iyice kusurlu çıkın bu kafayla çocuktanda kocadanda olucaksınız.

Birsey cikmaz, o coktan aramizdan ayrildi, ogrenemeyiz bu hikayenin sonucunu.
Ben yurt dışinda yaşadığım için paranın ne kadar olduğunu tam bilmiyorum. Kaç dolar oluyor dolar olarak söylesen bari
Asagi yukari 20 bin dolares.

Bu ne saçma bir düşüncedir, hepimiz en iyisini istiyoruz ama ayağımızı yorganına göre uzatmak zorundayız. Adam boşanmak istese hakkıdır, hatanızı bu şekilde örtbas edemezsiniz.
Umarım adam boşanma davası açacak kadar akıllıdır ve davada bu para durumunu da ekleyerek maddi manevi tazminatta talep eder.

Son düzenleme:
Dolar olarak bir anlamı yok çünkü tl değersiz :))
Bir dolar bizde 36.5 lira.
Yani 19 bin dolar lakin tl olarak fazla :)

Aileler yanlış yapmış. Akraba evliliği miydi, ondan mı bu kadar yapıcı oldu aileler ?

Açıkçası boşanacaklarını hiç sanmıyorum. Hikayenin sonunda adam “çok abarttığı için” özür dileyen taraf bile olabilir.
Doğru boşanacak kadar para seven erkeğe bunu yapamazdı. Mesela ben böyle bir şey yaparsam eşim benden boşanmaz ama ciddi kavga olur. Ben o halde bile bu boku yemem yani

Çok merak ettim neye harcadın tam olarak? Çocuğuma herşeyin en iyisinden kasıt nedir

Forumda benzer bir konu vardı. Kadın çocuk odası almış, eşine de ailesinin aldığını söylemişti mesela.

Evlilikte sevgi saygının yanında sacayağı olan üçüncü bir kavram var sadakat/ güven/emniyet. Biz bunu genelde karşı cinsle ilişkilerimiz bağlamında ölçüyoruz.
Finans, yatırım ve birikim işlerimizin hepsi buraya dahil. Güveni kökünden sarsacak bir hareket yapmışsınız.
Böyle büyük paralarda günü kurtarmalık düşünmeniz için Scarlett O'Hara gibi 'Yarın yeni birgün, bunu yarın düşünürüm' kafasında yaşıyor olmanız lazım. Acilen çıkın bu durumdan.
Bazı tedaviler hastalıktan daha kötüdür.
O yüzden şeffaf olun, arkadan dolanmaya çalışmayın.

Son düzenleme:
Dolar olarak bir anlamı yok çünkü tl değersiz :))
Bir dolar bizde 36.5 lira.
Yani 19 bin dolar lakin tl olarak fazla :)
Simdi kendi paramızda 19 bini kendi paramiza çevirdim o nee lannn az önce o para için benim eşimde boşamaz dedim ama Yani bunca para içinde boşasin Yani bu kadar sa.lk olabiliyorsam boşasin Yani bu ne rahatlık lan doğru hesaplamişsam bizim burda içi eşyalı ev alınır la

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…