• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borç

Kendinde diyorsun gereksiz harcama yaptım diye.
Para lazım olduğu zaman eşinden neden istemedin mesela ?
Eşinin huyu suyu nasıl ? Ona göre söyle yada söyleme.
Ökdürür beni. İsteseydim de alma derdi çocuğum var her şeyin en güzelini istiyorum
1 milyonun aylik faizi 100 bin değil, bu dediginizin olmasi icin yuzde yuz 20 faiz veriliyor olmasi gerek.

Siz sanirim su anda 1 milyon olmasi gereken paranin faiz gelirini yediniz dolayisiyla para yerinde saydi, anlatmaya calistiginiz bu galiba.

Neyin vergisini odediniz ayrica bu kadar yüksek?

Yenide hamileymissiniz, off. Niye boyle sacma hareketler yapar ki insan.
evet doğru faize koymadığım için para yerinde saydı bide yediklerim var tabi

İhtiyaç dahilinde söylemeden 3-5 harcasanız neyse dicem. O an öyle gerekti derdiniz. 700 binin bana kalırsa açıklanacak tek noktası yok. Başıma gelse eşimle ciddi aram açılırdı. Boşanmaya kadar gidecek bir konu bence. Alın dürüstçe anlatın madem. Ayrıca dediğiniz faiz oranında tutmuyor .

Ökdürür beni. İsteseydim de alma derdi çocuğum var her şeyin en güzelini istiyorum
Bu nasıl saçmalık hepimiz çocuğumuzun herşeyi en güzeli olsun isteriz ama sizinkisi resmen koca parasını çalmak. Kocanızda nasıl insan anlamadım alınan şeyin nasıl alındığını sormuyormu ? Çok garipsiniz 700binden bahsediyorsunuz 10-20binden değil.

Maalesef paraya çok düşkün hesabını verebilirim ama güven kırılmasından sebep istemiyorum öğrensin. Aylık faiz gelirini almadığım için 700 bin borç oldu bu arada hepsini harcamadım
Hesabınıza ne kadar yatırdı başta? 1 milyon sizin hesabınız, olması gerekeni söylüyorsunuz. Ne kadar harcadınız toplamda? Kredi kartı ödemek için hesaptan çektiyseniz ekstreniz epey geldi demek ki. E eşiniz hiç sormadın sen bu kadar şeyi aldın da faturayı neyle ödüyorsun diye? Ne kadar iletişimsiz bir evlilik.

Bu ne saçma bir düşüncedir, hepimiz en iyisini istiyoruz ama ayağımızı yorganına göre uzatmak zorundayız. Adam boşanmak istese hakkıdır, hatanızı bu şekilde örtbas edemezsiniz.

Kusura bakma da kendinle çeliyorsun.arada ufak tefek harcamalarla olacak bir iş olsa yine faize yatırır. Gelen faizden yerdin ana para sabit kalırdı bari . sen baya baya harcamissin o parayı. Simdi cocugum falan diye çeviriyorsun. Çocuğuna aldin madem kocan sormadı mi neyle aliyosun bunları diye. Ufak harcama olsa anlamaz ama çalışmayan bir kadın çocuğuna en iyilerini alıyorsa tonla para harciyorsa nerden bu para demedi mi

Back