• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borç

Yaptığınız şey başlı başına bencillik. Benim çocuğum yok ama Burdaki üyelerin var onlar hiç mi çocuğunun iyiliğini istemiyor da 700 bin yemiyor? Çocuk bu 700 bin liralık ne alınmış olabilir. Şu yaşımdayım 700 bin lirayı bırak eşimle ortak paramızdan 7 bin harcamamışımdır gizli saklı.

Yani sürekli üstüne ekleme yaptık ilk açtığımız tutar 3 yıl önce 100 bindi
100 bine kac kac eklediniz, kac kere eklediniz? Toplam ne kadar eklediniz?

Hos bence esinizden gizli yatirimin 1 lirasini dahi harcamak bosanma sebebi ama yine de cozum dusunebilir miyiz diye soruyorum, ortada bebek var cunku.

Eşin yeterince maddi destek sağlamıyor muydu, lazım olunca sana emanet edilen parayı harcadın? Bunu eşine yapan kime neler yapar. Boşanma sebebi. Eşin olsan bir daha hiçbir konuda güvenmezdim. Ya harcadığını geri koymalıydın veya haber vermeliydin.

Çok ilginç bir konu gerçekten. Minareyi çalan kılıfını hazırlar demişler, eninde sonunda bu parayi eşiniz soracaktı, ani olmasi neyi değiştirir ki. Kredi deseniz ha demeye hiçbir banka bu miktarda kredi vermiyor, verse bile aylık taksidini ödemeye gücünüz yeter mi bilmiyorum. Yetecek gücünüz olsa zaten 700 bin sizin için çok büyük bir meblağ olmaması lazımdı. Hepimiz çocuklarımız için en iyisini istiyoruz hangi anne istemez ki, ama yol yanlış. Çalışmıyorsunuzda anladığım kadarıyla, 3-5 değil ki eksilen para yani 700 bin lira diyorsunuz, eşiniz hiç mi sormadı aldiklarinizi yediğiniz içtiğiniz şeyleri, insan bilir ya hani eve giren parayla harcamalar bariz uyuşmuyor. Umarım sorunsuz atlatirsiniz bu durumu

Karı koca ikinizde tuhafsiniz bence siz eşinizden habersiz birikim hesabını harcıyorsunuz eşinizin hesabına göre 1 milyon olması gereken para 300 bin kalmış.

Eşiniz de tuhaf karısı çalışmıyor kredi kartı harcıyor ama kredi kartını borcunu karısı ödüyor bu adam demiyor mu bu alışverişleri hangi parayla yapıyorsun kredi kartı borcunu nasıl ödüyorsun diye sormuyor mu.

100 bine kac kac eklediniz, kac kere eklediniz? Toplam ne kadar eklediniz?

Hos bence esinizden gizli yatirimin 1 lirasini dahi harcamak bosanma sebebi ama yine de cozum dusunebilir miyiz diye soruyorum, ortada bebek var cunku.
3 kere para ekledik ozaman hoşgeldin faizi vardı ne kadar olduğuna gidemiyorum 180 günden önceyi göstermiyor ama hesabımıza göre yarın vade sonu 1 yatması lazım haklısınız eşimin tanıdığı bi abi var ondan borç isteyeceğim yarın söylemezse eşime tabi

Karı koca ikinizde tuhafsiniz bence siz eşinizden habersiz birikim hesabını harcıyorsunuz eşinizin hesabına göre 1 milyon olması gereken para 300 bin kalmış.

Eşiniz de tuhaf karısı çalışmıyor kredi kartı harcıyor ama kredi kartını borcunu karısı ödüyor bu adam demiyor mu bu alışverişleri hangi parayla yapıyorsun kredi kartı borcunu nasıl ödüyorsun diye sormuyor m

Üzerine adam ekleme yapmış ama sude hepsini yemiş bitirmiş :))
Böyle eş düşman başına.
Haayır (burayı imamoğlu tonlamasıyla oku) sude parayı olması gereken noktaya getirmiş sadece. 3 senede 100 bin lira ancak 300 bin olabilmeli bence de. 😆

Merak etme genelde senin gibiler el üstünde tutulur. Adamcağız günlük aylık neyse harçlığı da eline tutuşturuyordur muhtemelen. Sen de İnstada gördüğün hayatlara özenip boş gereksiz harcıyorsundur. Ben ve benim gibilerde çalışıp çalışıp yine de değer görmüyoruzdur. Neyse işte çok da takılma o adam birşey demez sana.
Son olarak 14 yıllık memurum ben 700 bin banka kredi vermez. Ne iş yapacaktın da banka 700 bin kredi verecekti o da apayrı bir konu

Back