- 2 Ekim 2023
- 2.530
- 10.016
- Konu Sahibi papatya3054
Haddini bilerek yapıln her yoruma güzel cevap verdim beni haksız bulan bir sürü kişi var onların hepsine aynı yorumu yapmadım. Ama sırf klavye başında diye normal hayatta karşılıklı olsa yapamayacağı diyemeyeceği şeyleri söyleyebilme cesareti olan herkese karşı acılaşırım. Bana bu kadar boş yorum yapacak kadae vakti varsa acılaşmama da katlansın. Pışpışlamak tabirini de size iade ediyorum. Yorum yaparken lütfen yazdıklarınıza dikkat edin. Haklı bulsanız bile hoş değil sadece haksız bulanlara değil sitemim gördüğünüz gibi .
yoo gayet eliniz belinizde şeklinde insanlara saydırmışsınız.
evet, burada aynı durumda kaldıklarında kendilerinin göstermeyecekleri özverileri göstermediğiniz için sizi yargılayacak birçok insan var. bu konuda sonuna kadar haklısınız. hatta açık şekilde şunu diyebilirim ki, kayınvalidenizin depremzede olduğunu yazmasaydınız muhtemelen bu denli tepki de almayacaktınız. söz konusu depremzede olduğunda haklılık ya da doğruluk gibi kavramlar bir anda yok olabiliyor.
ama burasının nasıl bir forum olduğunu unutuyorsunuz. soru soruyorsanız her arkaplandan kadın karşımıza çıkıyor ve gelebilecek her cevaba açık ve hoşgörülü olmak gerekiyor. buyrun pışpışlamak tabirini bana iade edin. bilinaçaltınızda bu kelimeye dair her ne var bilmiyorum ama iade ettiğiniz tabiri tekrar kullanıyorum. pışpışlanmayı beklemeyin.