- Konu Sahibi scrolllock
Siz ne kadar yumuşak davranırsanız eşiniz de o kadar salacak. Siz bir kere ayrılmak ve boşanmakla tehdit edin bakalım, sizi kaybetmemek adına girmem dediği işlere giriyor mu girmiyor mu? Evladına bakabilmek için tuvalet temizleyen insanlar var. O insanlar insan değil mi? Onlar diyemez mi ben bu işi mi yapıcam diye?
Bir de başkalarının yanında x lira kazanıyorum diye atıp tutarken onun yalanını neden ortaya çıkarmıyorsunuz? Nasıl bir insanın annesi oğlunun bu durumundan habersiz olur? Sizden önce de borçluymuş. Ailesi bu kadar mı bihaber durumdan? Durumdan onları haberdar etmek için ne bekliyorsunuz?
Çocuğunuza yaptığınız kötülüğün ise farkında mısınız bilmiyorum? Eğer kazara olmadıysa sorumsuzluk abidesi bir adama babalık sıfatını nasıl yakıştırdınız merak ediyorum. Yazık değil mi ona? Babası bir aile geçiminden habersiz, üstelik insanlara yalan söyleyen biri, üstelik kadının çalıştığı evde bereket olmaz diyen anlamsız fikirlere sahip biri, yakında babası bir de tefecilere bulaşırsa seyreyle o sabinin hayatını. Çok çok üzüldüm çocuğunuz için. Geri kalan herkes ise tercihlerini yaşıyor.
Bebegim bize sürpriz oldu üstelik hiç olmaması gereken bir zamanda.ilk 3 ay hamile depresyonuna girdim allahim al bunu benden diye aglaya aglaya yakardigimi biliyorum.saglikli düsünemiyormuşum resmen isyan etmişim, şimdi düşününce çok utanıyorum hissettiklerimden.
Daha önceki sayfalarda yazmıştım, ailesinin herseyden haberi var kv kb her ikisinin kurdugu ortak cümle; biz borcunu ödemekten bıktık düzelmez kızüm hep böyleydi bu oğlan.. valla bizde olsa verelim de işte bizim durumda malum..
Kimseden para falan istemiyorum halbuki sadece bu adamın bu yapısına çare arıyorum.bundan sonra degisecegini bir daha borçlanmayacağını bilsem gece gündüz çalışır kendim bile öderim borçları çok uç rakamlar degil.. ama nereye kadar? İste burda tıkanıyorum.