Bizim biraz karışık ama en kısa haliyle şöyle. Evlenince bütün eşyaları kendimiz aldık,taksitlendirdik. 13bin kredi çekmiştik düğün için, mutfak tadilatı için vs.Kredi kartı da vardı balayına da onla gittik
Yani hem 1000TL taksit hem kredi hem de kredi kartları ödüyorduk. 2 yılda bitecekti hesaba göre ama bitmedi, ben doğumdan sonra işten ayrıldım. O dönem eşim çoğunu aksatmış,üzülürüm diye bana söylememiş, faiz üstüne faiz binmiş,avukatlık olmuş. Hala da söylemezdi ama Allah yardım etti de çıktı ortaya. Benim ona kızdığım, borç bizim borcumuz, baştan söyleseydi bebeği ertelerdik bişeyler yapardık.Mayısta döndüm eski işime yine. Maaşlar ödemeler hep bende, kendi getirip bana veriyor. Çok fazla pişmanlık yaşadı,ders aldı. İnş. tekrar olmaz. Dükkan borçlarınızı karşılıyorsa bence o şekilde teşfik edin. Sıfırdan başlamak daha iyi, biz eksiden başladık hala da sıfıra çıkamadık ama çok şükür sabit bir maaşımız var. Dükkan sahibi olmak risk bence,biz beceremezdik herhalde.Eşinin mezuniyeti nedir? Muhakkak ona uygun işler vardır