- 21 Aralık 2011
- 693
- 14
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #1.981
Kızlar sağ kasıgımda batmalar oluyor ara ara. Bebişim inşallah yerleşiyordur.
Ne kadar pozitifim pembiş gözlüklerimide takayım :103: Herşey çok güzel olacak :103:
Ayın 4.ünde yumoş ile spoşlar birleşse tam 7 gün olmuş. Evet evet olabilir. Neden olmasın? :109::108:
incim bu senmisin resimde ki sne güzelsin öyle maşallah sana
bu arada benmde ayın 5.de birleşmiş olsalar bugün 6. günüm oluyo
diyelim ki kavuştular yumoşlarla spoşlar kaç günde döllenme oluyo ki ? :44:
tşkler kuzum o senin güzelliğin çok sağol
7-10 gün arasında döllenme oluyormuş. İnşallahh tutmustur bebişlerimiz. Sende benden 1 gün sonra geliyosun
sende saol tatlımmm ...
evet izindeyim kuzum peşinden geliyorum
inşallah hayırlı haberler veririz birbirimize..
bu arada ben ovu testi yaptım belirgin kırmızı çizgi çıktı
ne demek şimdi bu hala yumurtluyomuyum anlamadım
Bana önce dr vermedi gittim eczaneden aldım kullandım 1 ay.Sonra dra gittiğimde sordum kullan tabi iyi olur dedi.Hmm bende mi alsam acaba olmazsa pazartesi gunu bende alırım başlarım eczaneden olsam mi dr. gidince ondan istesem mi?
Folbiol canım benimkide.Folikasit plus kullanıyordum günde 3 tane kullandım.Çok iştah açtı 2 kg aldım 1 ayda.Folbiol daha iyi geldi bana.Günde 1 tane kullanıyorum.15 gün kadar ara vermiştim alamadığım için.Unuttum daha doğrusu hamile kaldım o arada da :) Stoklardan almıştır bebişlerimAyşem senin kullandığın folik asitin ismi ne ..
benimde doktorum verdi folbiol kullanıyorum bir ay olcak galiba başlayalı ..
Kızlar sağ kasıgımda batmalar oluyor ara ara. Bebişim inşallah yerleşiyordur.
Ne kadar pozitifim pembiş gözlüklerimide takayım :103: Herşey çok güzel olacak :103:
Ayın 4.ünde yumoş ile spoşlar birleşse tam 7 gün olmuş. Evet evet olabilir. Neden olmasın? :109::108:
Bende yaklasik 3 aydir folbiol kullaniyorum,bebek dusunuyoruz icmek istiyorum dedigimde dr da bana evet depolari doldurmakta fayda var demsti,bende 2. kutunun sonuna geldim dr u aradim eger uzun bi sure hamile kalamasam da icmeye devam edeyimmi dedim o da bana eger 3 ay kullandiysan depolarin dolmustur simdi birak hamile kaldiginda devam ederiz dedi.bende bu hafta biraktim.
Bu arada benimde beklenen adet tarihim 20 ocak,acaba beni de mi yazsaniz tabloya?belki ugurlu gelir. Heyecan yapiyorum,insallah olur..
İnşallahhh canım
Ben ayın 4-5-6 sında koyu çizgileri gördüm. Sonra diğer günlerde silikleşti. taki dün yaptıgım teste kadar. Nerdeyse C ile T aynı renkteydi.
ama bugün yapamadım niye diye bir sor
Çünkü pet bardağım bitti. Koca 100 lük paketi bitirdim 2 ayda . Bravo banaBenimde kafamı kurcaladı maşallah ne iyi gacılarız paso yumurtluyoruz
Bana önce dr vermedi gittim eczaneden aldım kullandım 1 ay.Sonra dra gittiğimde sordum kullan tabi iyi olur dedi.
Folbiol canım benimkide.Folikasit plus kullanıyordum günde 3 tane kullandım.Çok iştah açtı 2 kg aldım 1 ayda.Folbiol daha iyi geldi bana.Günde 1 tane kullanıyorum.15 gün kadar ara vermiştim alamadığım için.Unuttum daha doğrusu hamile kaldım o arada da :) Stoklardan almıştır bebişlerim
Bir sürüüüüü bebiş geliyoooorrrrr
Anniş Adayı | Beklenmeyen Adet Tarihi | Sonuç | Ateş Tablosu |
Phia | 4 Ocak | My Ovulation Chart | |
Merinos1 | 5 Ocak | ||
Layle | 5 Ocak | ||
pufpuff | 7 Ocak | ||
eglenceli | 9 Ocak | ||
meleklerim35 | 9 Ocak | ||
waves | 9 Ocak | ||
izell | 9 Ocak | ||
sudünyasi | 10 Ocak | ||
Aysedurmaz | 11 Ocak | My Ovulation Chart | |
karapisso | 12 Ocak | ||
MEVANURRRR | 13 Ocak | ||
cikolta | 15 Ocak | ||
taana | 16 Ocak | ||
abraxasguzel | 20 Ocak | ||
inci61inci | 22 Ocak | ||
roter | 23 Ocak | ||
taydin | 25 Ocak | ||
serap_serap | 19 Ocak | ||
fatma_ahmet | 24 Ocak | ||
deepp | 25 Ocak | ||
ebson | 25 Ocak | ||
Aeroplain | 25 Ocak | ||
seyide_cim | 27 Ocak | ||
bedesten | 29 Ocak | ||
Anniş Adayı | Tahmini Doğum Tarihi | Bebeğimizin cinsiyeti | Beklediği Ay Sayısı |
Tokoyay | 3 Haziran 2013 | ||
gvn1907 | 24 Haziran 2013 | ||
irmegan | 8 Temmuz 2013 | ||
Tubiloshh | 20 Temmuz 2013 | ||
peri3866 | 20 Temmuz 2013 | ||
fmfm | 05 Ağustos 2013 | ||
hctp | 05 Ağustos 2013 | ||
Tugra034 | 12 Eylül 2013 | ||
perakedisi | 12 Eylül 2013 | ||
waves | 16 Eylül 2013 | 7 | |
Aysedurmaz | 20 Eylül 2013 | 4 | |
haha canım ya gebelikte en sık görülen belirtidir bu Allah yardımcın osun
mide bulantın varmı seninde peki kuzum ?
ayy ewett azcık dışarı cıktımda kendime geldim alışveriş iyi geliyo insana her daim
şükürler olsun bulantım falan yok bi kere oldu bigunoda buyuk ihtimalle yediğim bişey dokundu
zaten bulantı için 7 hafta gibibaşlar demişti tubilosh bana o yusden takmıyorum kafama
ee nolcak böyle stresten daha kötü olursun ki var mı yok mu..
yoksa ble adetinin gecikmesine sebep olursun bu stresle ..
arkadaşlarım ben şimdi topiği okudum anlamadığım şeyler oldu yazmışsınız değerlerim yüksek çıktı ikiz olurmu yada hamilemıyım sanırım diye ben çok cahilim ya bana da anlatıverirmisiniz ne değeri nasıl ölçüyorsunuz kan değeri falan mı teşekkür ederim.
Merhaba anne adayları....
Belli bir ay ismi koymadım topiğe...Kimseyi sınıflandırmak istemedimHepimiz bekliyoruz işte...Tek görünen bu..Kimi zaman sabırla,kimi zaman hüzünle...Bazen ayağımız tökezliyor umutsuzluk çukuruna düşeyazıyoruz..Hemen biri elimizden tutuyor..Bizden biri...Duygularımızı,hislerimizi,meraklarımızı yargılamayan,beklentileriyle bizi suçlarcasına davranmayan,halden anlayan biri...Burdayız hepimiz...Dua ve tevekkülle bekliyoruz yavrularımızı...Tedbirimizi alıyoruz kendimizce,kalanı için de Allah'tan (cc) yardım diliyoruz.Doğru zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah
DİPNOT:Hamile kalıp topiği terk edenin izini sürer kabusu olurum ona göre
Listemize eklemeler yaptım kızlar.Herkez en kısa zamandahaliyle listenin alt kısmına geçsin inşallaaahhh
Anniş Adayı
Beklenmeyen Adet Tarihi
Sonuç
Ateş TablosuPhia 4 Ocak My Ovulation Chart Merinos1 5 Ocak Layle 5 Ocak pufpuff 7 Ocak eglenceli 9 Ocak meleklerim35 9 Ocak waves 9 Ocak izell 9 Ocak sudünyasi 10 Ocak Aysedurmaz 11 Ocak My Ovulation Chart karapisso 12 Ocak MEVANURRRR 13 Ocak cikolta 15 Ocak taana 16 Ocak abraxasguzel 20 Ocak inci61inci 22 Ocak roter 23 Ocak taydin 25 Ocak serap_serap 19 Ocak fatma_ahmet 24 Ocak deepp 25 Ocak ebson 25 Ocak Aeroplain 25 Ocak seyide_cim 27 Ocak bedesten 29 Ocak
Anniş Adayı
Tahmini Doğum Tarihi
Bebeğimizin cinsiyeti
Beklediği Ay Sayısı
Tokoyay 3 Haziran 2013 gvn1907 24 Haziran 2013 irmegan 8 Temmuz 2013 Tubiloshh 20 Temmuz 2013 peri3866 20 Temmuz 2013 fmfm 05 Ağustos 2013 hctp 05 Ağustos 2013 Tugra034 12 Eylül 2013 perakedisi 12 Eylül 2013 waves 16 Eylül 2013 7 Aysedurmaz 20 Eylül 2013 4
Bana önce dr vermedi gittim eczaneden aldım kullandım 1 ay.Sonra dra gittiğimde sordum kullan tabi iyi olur dedi.
Folbiol canım benimkide.Folikasit plus kullanıyordum günde 3 tane kullandım.Çok iştah açtı 2 kg aldım 1 ayda.Folbiol daha iyi geldi bana.Günde 1 tane kullanıyorum.15 gün kadar ara vermiştim alamadığım için.Unuttum daha doğrusu hamile kaldım o arada da :) Stoklardan almıştır bebişlerim
Bir sürüüüüü bebiş geliyoooorrrrr
Kız Tuğra hazırlama kendini bulantıya falan.Hamile arkadaşım var 4 tane.3-4 tane de taze anne var çoğu hafif atlatmış 9ayı.Stresli olursan sıkıntın çok oluyor diyorlar.Rahat davran,boşvermeyi öğren,takma kimseyi dediler.Ye iç gez belirti arama dediler bana hepsi.1-2 kere hafif bulantıyla bebek sahibi olanlar var.Ben takmıyorum artık.Bebeklerim beni çok rahat biri yapacak eminim ben.Onlarla daha sakin biri olacağım inşallah.Misal sabah bişey öğrendim.Düşündüm takarsam üzülürüm.Çok çok afedersiniz ama S... git ya dedim resmen içimden.Gülüverdim bana sokulan lafa.Canımı yakmasına izin vermedim.Beni,eşimi,sevidklerimi ve bebeklerimi üzmesine izin vermedim.İnşallah bundan sonraki hayatımda da hep böyle davranırım.
ben listede yokum ama
hmm anladım canım senın folik asidin markası ne?