Bol bebiş topiği

Ayyy inşallah geçer bi an önce Tubilossh yaa..:KK50:
Yok sorun yok bende çok şükür.Dün kanı tekrarladım.22'den 98,96'ya çıktı iki günde.Artış çok güzel dedi sağlık ocağındaki ebe.Doktorumu aradım muayeneye ne zaman geleyim diye.Gerek yok 6-7.haftada gel keseyi görelim dedi.Bugün de arkadaşım olmaz öyle şey diyince korktum.Progestan falan verebilir dedi.Düşük riskini dışardan bilemeyiz dr bakmalıydı dedi.Başka bi drdan randevu aldım gel tabi dedi.Çarşamba gideceğim 3'te.İnşallah bi sorun yoktur.Pazartesi de kan testini yenileyim diyordum.Çarşamba gidecek olunca gerek yok diye düşündüm sonra.Nasılsa dr bakar.Hala belirgin bi belirtim yok.Bugün bat :) Kasık batmaları sıklaştı 2 gündür o kadar.İnşallah böyle gider 9 ay :)

Allah razı olsun canımcım. inşallah geçicek. sabır deyip bekliyorum işte.
Maşallah degerin çok güzel artmışş... ikizler mi gelio kızzz? ayyy İNŞALLAHHH :KK16:
evet arkadaşının dediği gibi, ihmal etme git dr a. inşallah bir problem yoktur da rutin konrtol olursun. gerekli vitaminleri söyler.

bu arada Phia nın çok selamı var ve hayırlı olsun diyor sana :KK16:
sana iletmemi istedi. çok sevinmiş.

Yakın arkadaşım uyandırdı az önce.Doktorum yanlış davranmış.Düşük riskine karşı mutlaka çağırmalıymış ama başından savmış beni.Düşük riski varsa hastaneye bile alabilir dedi.Rapor verebilir dedi.Mutlaka başka bi doktora git dedi.Bende başka bi doktoru aradım.Tabi gel hemen bakalım dedi.Çarşamba öğleden sonra gideceğim.O zamana kadar dikkat et dedi dr.Aklınızda olsun kızlar öğrendikten sonra mutlaka muayene gerekiyormuş düşük riskine göre önlem alınır,ek vitamin falan verirmiş doktorlar.İyi diye gittim o da foss çıktı.Bi de bunu deneyim bakalım.Bu da özel ama işe yarayacakmı bakalım..:KK31:

Bilgi verdiğin için teşekurler kuzum,git sen gorun dr. bakalım ne diycek bence bi şey yok korkma belki vitamin veriri folik ait falan....
Hayırlı haberlerle gelirsin bize inşallah annesini uzmez o bebe :emir_bebek::nazar::nazar:

Allah razı olsun canımcım. inşallah geçicek. sabır deyip bekliyorum işte.
Maşallah degerin çok güzel artmışş... ikizler mi gelio kızzz? ayyy İNŞALLAHHH :KK16:
evet arkadaşının dediği gibi, ihmal etme git dr a. inşallah bir problem yoktur da rutin konrtol olursun. gerekli vitaminleri söyler.

bu arada Phia nın çok selamı var ve hayırlı olsun diyor sana :KK16:
sana iletmemi istedi. çok sevinmiş.

Aleykümselam canım.Sende selam söyle mesaj atamıyorum çoğu zaman ben ona.Dolu oluyor kutusu.Attıklarımı alıyordur umarım.Bugün okuduğum Yasin'in ardından da andım ismini.Hep dualarımda o..Ve tabi bütün topik..
Gerçekten ikiz olabilirmi?Değer çok düşük değilmi?5 kata yakın artmış dedi ebe.Çok çok güzel 60 falan bekliyordum ben dedi.Dualarım hala ikiz çünkü:KK31: Batmaşlarda iki taraflı olunca insan daha bi umutla sarılıyor duaya:KK16: İşten izin alma işi biraz kasıyor beni.Sürekli izin istemek zorunda kalacağım böyle giderse :KK50:

Bilgi verdiğin için teşekurler kuzum,git sen gorun dr. bakalım ne diycek bence bi şey yok korkma belki vitamin veriri folik ait falan....
Hayırlı haberlerle gelirsin bize inşallah annesini uzmez o bebe :emir_bebek::nazar::nazar:

Folik asiti 5 aydır kullanıyorum ben.Vermişti hazırlık olsun diye.Devam et ona dedi tlfda.Ama insan rahim duvarına,düşük riskine filan bi bakar demi çağırıp.:26: Benimde kafama takılmıştı çağırmayınca.Neyse bi de bu doktoru deneyim.Buna da çok tatlı bi kadın diyorlar.Zaten doğum yapmak istediğim dr başka.Ona son 3 ay gideceğim inşallah.Pek sohbetli değilmiş anneyle konuşma konusunda.O yüzden ona en son gideceğim:KK49:
Sen neden üşüttün bakıyım.Ayaklarında patik falan yokmu yoksa:KK20::KK20::KK20:

Aleykümselam canım.Sende selam söyle mesaj atamıyorum çoğu zaman ben ona.Dolu oluyor kutusu.Attıklarımı alıyordur umarım.Bugün okuduğum Yasin'in ardından da andım ismini.Hep dualarımda o..Ve tabi bütün topik..
Gerçekten ikiz olabilirmi?Değer çok düşük değilmi?5 kata yakın artmış dedi ebe.Çok çok güzel 60 falan bekliyordum ben dedi.Dualarım hala ikiz çünkü:KK31: Batmaşlarda iki taraflı olunca insan daha bi umutla sarılıyor duaya:KK16: İşten izin alma işi biraz kasıyor beni.Sürekli izin istemek zorunda kalacağım böyle giderse :KK50:

maşallah canım değerin iyi yükselmiş benimde 2 gündür başım ağrıyor ölüyorum ağrıdan inşallah ikizlerini alırsın kucağına tatlım rabbim dualarını kabul etsin:KK16:

Folik asiti 5 aydır kullanıyorum ben.Vermişti hazırlık olsun diye.Devam et ona dedi tlfda.Ama insan rahim duvarına,düşük riskine filan bi bakar demi çağırıp.:26: Benimde kafama takılmıştı çağırmayınca.Neyse bi de bu doktoru deneyim.Buna da çok tatlı bi kadın diyorlar.Zaten doğum yapmak istediğim dr başka.Ona son 3 ay gideceğim inşallah.Pek sohbetli değilmiş anneyle konuşma konusunda.O yüzden ona en son gideceğim:KK49:
Sen neden üşüttün bakıyım.Ayaklarında patik falan yokmu yoksa:KK20::KK20::KK20:

Hmm tamam o zaman kuzum,hamilelikte demir eksikliği oluyor bildiğim kadarıyla belki onun içn ilaç veriri.Git bakalım hayırlısıyla,hangi doktrla kendini daha rahat hissediyorsan ona git kuşum.
Yok patik canım,2 kat çorap var botlarmıda gyım ama yer beton soğuğu çekiyor sanırım.
Folik asidi once içince ne fark ediyor kuzum?

söylerim canımcım. çok fazla foruma girmiyor phia. tezi var onunla ilgileniyor çoğunlukla. ama aklı hep sizde. sürekli soruyor kızlardan haber varmı die.Allah razı olsun canım dualarında onu da unutmamışsın.inşallah kısa zamanda o da bebişine kavuşur :KK16:

artış bence çok güzel ama benim adete 3-4 gün kala 281 çıkmıştı dr çoğul gebelikten şüphelenmişti ama her bünyede değerler farklı oluyormuş.
Rabbim gönlüne göre verir inşallah canımcım.

Hmm tamam o zaman kuzum,hamilelikte demir eksikliği oluyor bildiğim kadarıyla belki onun içn ilaç veriri.Git bakalım hayırlısıyla,hangi doktrla kendini daha rahat hissediyorsan ona git kuşum.
Yok patik canım,2 kat çorap var botlarmıda gyım ama yer beton soğuğu çekiyor sanırım.
Folik asidi once içince ne fark ediyor kuzum?
Önceden vücut depolamış oluyor dedi doktorum.En az 3 ay önceden başlanmada fayda var dedi.Benimki 5.kutuda geldi.İnşallah seninki de gelir bi an önce.

söylerim canımcım. çok fazla foruma girmiyor phia. tezi var onunla ilgileniyor çoğunlukla. ama aklı hep sizde. sürekli soruyor kızlardan haber varmı die.Allah razı olsun canım dualarında onu da unutmamışsın.inşallah kısa zamanda o da bebişine kavuşur :KK16:

artış bence çok güzel ama benim adete 3-4 gün kala 281 çıkmıştı dr çoğul gebelikten şüphelenmişti ama her bünyede değerler farklı oluyormuş.
Rabbim gönlüne göre verir inşallah canımcım.

Değerle çoğul gebeliği bilemeyiz dedi dr bana.2 kese bile olsa boş olabiliyor biri dedi.En garantisi kalp atışları dedi.Hatta birinde 6 aylıkken görünmüş 2.bebek.Kalp atışı bile duyulmamış.Garip bi durum.Kısmet.Rabbim ol demiştir inşallah:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:

Önceden vücut depolamış oluyor dedi doktorum.En az 3 ay önceden başlanmada fayda var dedi.Benimki 5.kutuda geldi.İnşallah seninki de gelir bi an önce.

Değerle çoğul gebeliği bilemeyiz dedi dr bana.2 kese bile olsa boş olabiliyor biri dedi.En garantisi kalp atışları dedi.Hatta birinde 6 aylıkken görünmüş 2.bebek.Kalp atışı bile duyulmamış.Garip bi durum.Kısmet.Rabbim ol demiştir inşallah:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:

Hmm bende mi alsam acaba olmazsa pazartesi gunu bende alırım başlarım eczaneden olsam mi dr. gidince ondan istesem mi?

Ayşem senin kullandığın folik asitin ismi ne ..
benimde doktorum verdi folbiol kullanıyorum bir ay olcak galiba başlayalı ..

Kızlar sağ kasıgımda batmalar oluyor ara ara. Bebişim inşallah yerleşiyordur.:KK31::KK31:

Ne kadar pozitifim pembiş gözlüklerimide takayım :103: Herşey çok güzel olacak :103:

Ayın 4.ünde yumoş ile spoşlar birleşse tam 7 gün olmuş. Evet evet olabilir. Neden olmasın? :109::108:

bende seninle aynı durumdayım,2 yıllık evliyim hiç korunmadım 2 defa aşılama oldum malesef tutmadı ve hiçbir sorunum yok sebesiz infertilite,hala yok acaba anne olabilecekmiyim,hiç aklımdan çıkmıyo,çevremdeki insanlardan sıkıldım artık bebek yokmu demelerinden...

o yüzden yapacak bişey yok canım güçlü olmamız lazım.....

Bende yaklasik 3 aydir folbiol kullaniyorum,bebek dusunuyoruz icmek istiyorum dedigimde dr da bana evet depolari doldurmakta fayda var demsti,bende 2. kutunun sonuna geldim dr u aradim eger uzun bi sure hamile kalamasam da icmeye devam edeyimmi dedim o da bana eger 3 ay kullandiysan depolarin dolmustur simdi birak hamile kaldiginda devam ederiz dedi.bende bu hafta biraktim.

Bu arada benimde beklenen adet tarihim 20 ocak,acaba beni de mi yazsaniz tabloya?belki ugurlu gelir. Heyecan yapiyorum,insallah olur..

Bu arada size bugun yasadigim bir olayi anlatmak istiyorum.ara ara eve yardima gelen temizlikci bir ablam var,kac gundur basinin agridigini,istahinin cok arttigini,mide bulantilarinin oldugundan bahsetti,e benimde son gunlerde aklim fikrim gebelikte,dedim ki kasiklarinda batmalar varmi,evet kac gundur agriyo kasiklarim ay dedim hamile olmayasin! ( universitede okuyan bir kizi,ortaokula giden bir oglu var) yok canim dedi,en son ne zaman adet oldun dedim,hatirlamadi.dedim ki bende gebelik testi var test yapalim,yok canim ne alaka yoktur dedi,alttan girdim ustten ciktim ikna ettim,testi bir yaptik 2 koca belirgin cizgi,aha dedim hamilesin,yok diyo yanlistir diyo,eli ayagi titredi ben ne yapicam diye diye gitti.dedim ki adet tarihini de hatirlamiyosun,aldirmak istersen zamani gecmis olmasin,git hemen kan testi yaptir sonra esini ara ve karar verin dedim.o da bana diyor ki hay allah senden guzel haberler beklerken su basima gelene bak :) cok imrendim o gidince bende test yapicaktim ama vazgectim uzulmemek icin,adet tarihimi bekleyecegim..

Canım bende doktra gittimde folik assit istycm ama dr cok gıcık burda 2 tane erkek var sadece kadın doğumcu ilçede olduğm içn ....

iste tabi kuzum 3 ay önceden başlamak gerekirmiş ..
bu doktorlar neden gıcık olurlar anlamam ki .. :KK47::KK47:

sen hala kan vermedin dimi ?

Valla bilmıyrm hata bitanesi ovu testi kullandm dediğmde dalga gectiydi...
Yok vermedim hastanedekilerde doktrlarda gıcık gtmek istemıyrm aslında

ee nolcak böyle stresten daha kötü olursun ki var mı yok mu..
yoksa ble adetinin gecikmesine sebep olursun bu stresle ..

X