Bol bebiş topiği

Merhaba anne adayları....
Belli bir ay ismi koymadım topiğe...Kimseyi sınıflandırmak istemedim
:KK1:Hepimiz bekliyoruz işte...Tek görünen bu..Kimi zaman sabırla,kimi zaman hüzünle...Bazen ayağımız tökezliyor umutsuzluk çukuruna düşeyazıyoruz..Hemen biri elimizden tutuyor..Bizden biri...Duygularımızı,hislerimizi,meraklarımızı yargılamayan,beklentileriyle bizi suçlarcasına davranmayan,halden anlayan biri...Burdayız hepimiz...Dua ve tevekkülle bekliyoruz yavrularımızı...Tedbirimizi alıyoruz kendimizce,kalanı için de Allah'tan (cc) yardım diliyoruz.Doğru zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah:KK16:
DİPNOT:Hamile kalıp topiği terk edenin izini sürer kabusu olurum ona göre:KK53:

Anniş Adayı

Beklenmeyen Adet Tarihi

Sonuç

Ateş Tablosu
Phia4 Ocak:KK16:My Ovulation Chart
Merinos15 Ocak:KK16:
Layle5 Ocak:KK16:
pufpuff7 Ocak:KK16:
eglenceli9 Ocak:KK16:
meleklerim359 Ocak:KK16:
waves9 Ocak:KK16:
izell9 Ocak:KK16:
Aysedurmaz11 Ocak:KK16:My Ovulation Chart
MEVANURRRR13 Ocak:KK16:
cikolta15 Ocak:KK16:
taana16 Ocak:KK16:
inci61inci22 Ocak:KK16:
roter23 Ocak:KK16:
mrvb1 Şubat:KK16:

[/QUOTE]

başka topicede yazdım canlar ama bide sizin yorumlarınızı almak istiyorum ayrıca bu sabah gebelik testi yaptım idrarda negatif çıktı...allah nasip ederse yrn gidecem doktora..ama düşünceleriniizi merak ediyorum bekliyorum ...

kızlaar çok moralim bozuk benim ya:KK43:(( adetime 9 gün war ama benden azcık kahwe leke geldi ilk defa böle bişe oldu kuru öksürük war bende boğazımda sanki bişe war öksürüp duruyorum ... öle böle biöksürük değil ama sabahlara kadar uyuyamıyorum azcık dalsam gıcıkya iste öksürükle böğürüyorum resmen .. acaba diyorum hamile kalmıştımda çok öksürdüğüm için tutunamadı düşecek mi die ..ilaç içemiyorum ıhlamır limon bişeler yapıyorum ama 2 gündür geçmedi gitti.. ne yapsam acaba dediğim gibi bişe olabilir mi? ayrıca eğer hamileysem düşük tehlikem warsa namaz kılmamda sıkıntı olurmu oturarak mı kılsam ... idrar testi aldım ama yapmadım çıkmaz diye.. yrn hastane kapalı.. ama çarşamba gidiyim die düşünüyorum.. bakalım bi cwp yazın oldumu arkadaşlar...

Öksürükle çocuk düşmez merak etme.Namaz da bi sıkıntı vermez.Ata binip,seksek oynamıyorsun ki :) Bence yerleşme kanaması o kahve leke.Yumurtlama döneminden sonraki 10 gün içinde kahve-açık kırmızı renkte gelen lekeler yerleşme kanaması olarak geçiyor.Bebeğin düşme ihtimali çok zayıf çünkü daha yerleşmemiştir bile.4-5 gün sonra idrar testinde görme ihtimalin var senin.Bence denemede fayda var:21:

Boğazın içinde zencefilli bal ye. Bi anda keser gıcığı. Salep de çok yumuşatır boğazı.Bitki çaylarında söktürücü özelliği var çok içme derim ben.Dedem aktar ordan biliyorum bunları.Geçmiş olsun canım

Öksürükle çocuk düşmez merak etme.Namaz da bi sıkıntı vermez.Ata binip,seksek oynamıyorsun ki :) Bence yerleşme kanaması o kahve leke.Yumurtlama döneminden sonraki 10 gün içinde kahve-açık kırmızı renkte gelen lekeler yerleşme kanaması olarak geçiyor.Bebeğin düşme ihtimali çok zayıf çünkü daha yerleşmemiştir bile.4-5 gün sonra idrar testinde görme ihtimalin var senin.Bence denemede fayda var:21:

inş dediğin gibi gebeyimdir :)) başka bi sorunum yoktur.. çok heyecanlandım :)) tabi gebe değilsemde üzülmicem muhakkak bi sebebi wardır .allah her şeyin hayırlısını nasip etsin isteyen herkese tez zaamanda nasip etsin inş.

Boğazın içinde zencefilli bal ye. Bi anda keser gıcığı. Salep de çok yumuşatır boğazı.Bitki çaylarında söktürücü özelliği var çok içme derim ben.Dedem aktar ordan biliyorum bunları.Geçmiş olsun canım

bal yiyemiyorumm ne yazıkki ama önerin için tşkler cnm .. ıhlamurla limon yapıyorum bugün daha iiyim çok şükür birde eczaneden boğaz için şeker gibi bişe war böle naneli ondanda aldım iiyi geldi gibi çok şükür....

Kızlar rüyamda çok güzel bir erkek bebek doğurdum. Ağrısız sızısız o kadar kolay oldu ki. Sapsarıydı tombişti. Karnımın içinde hareketlerini izledim sonra birden bire doğurmuşum.

Rüya tabirine baktım pek olumlu değil ama ben yinede çok ümitliyim. İnşallah olacak bu ay.

21 gün nasıl geçecek ya daha çalışmalara başlamamıza var. püfff

Kızlar rüyamda çok güzel bir erkek bebek doğurdum. Ağrısız sızısız o kadar kolay oldu ki. Sapsarıydı tombişti. Karnımın içinde hareketlerini izledim sonra birden bire doğurmuşum.

Rüya tabirine baktım pek olumlu değil ama ben yinede çok ümitliyim. İnşallah olacak bu ay.

21 gün nasıl geçecek ya daha çalışmalara başlamamıza var. püfff

Ne güzelll...İnşallah rüyaların gerçek olur kolayca doğurursun bu yıl...:emir_bebek:

Ne güzelll...İnşallah rüyaların gerçek olur kolayca doğurursun bu yıl...:emir_bebek:

İnşallahhh canımm hepimiz kolayca hamile kalıp bir nefeste dünyaya getiririz bebişlerimizi.

bide ben Meryem süresini okuyorum. Belki ondanda olabilir. İyice bilinçaltıma işlemiş. İnşallahhhh hamiş kalırızzz:KK31:

X