- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
Ben çalışıyorum yavaştan yavaştan.Gönülsüz bi şekildekızlar napıosunuz?
Merhaba kızlar benide eklermisiniz bat 22 ocak.
Ekleriz şekerim.Hayırlı olsun inşallah batın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben çalışıyorum yavaştan yavaştan.Gönülsüz bi şekildekızlar napıosunuz?
Merhaba kızlar benide eklermisiniz bat 22 ocak.
Anniş Adayı | Beklenmeyen Adet Tarihi | Sonuç | Ateş Tablosu |
Phia | 4 Ocak | My Ovulation Chart | |
Merinos1 | 5 Ocak | ||
Layle | 5 Ocak | ||
pufpuff | 7 Ocak | ||
eglenceli | 9 Ocak | ||
meleklerim35 | 9 Ocak | ||
waves | 9 Ocak | ||
izell | 9 Ocak | ||
Aysedurmaz | 11 Ocak | My Ovulation Chart | |
MEVANURRRR | 13 Ocak | ||
cikolta | 15 Ocak | ||
taana | 16 Ocak | ||
inci61inci | 22 Ocak | ||
roter | 23 Ocak | ||
mrvb | 1 Şubat | ||
BENEXOL B12 (Film Tablet) Gebelikte kullanılıyormuş ama doktor bunu bana sinir,gerginlik için vermiş belliki :26:
başka topicede yazdım canlar ama bide sizin yorumlarınızı almak istiyorum ayrıca bu sabah gebelik testi yaptım idrarda negatif çıktı...allah nasip ederse yrn gidecem doktora..ama düşünceleriniizi merak ediyorum bekliyorum ...
kızlaar çok moralim bozuk benim ya(( adetime 9 gün war ama benden azcık kahwe leke geldi ilk defa böle bişe oldu kuru öksürük war bende boğazımda sanki bişe war öksürüp duruyorum ... öle böle biöksürük değil ama sabahlara kadar uyuyamıyorum azcık dalsam gıcıkya iste öksürükle böğürüyorum resmen .. acaba diyorum hamile kalmıştımda çok öksürdüğüm için tutunamadı düşecek mi die ..ilaç içemiyorum ıhlamır limon bişeler yapıyorum ama 2 gündür geçmedi gitti.. ne yapsam acaba dediğim gibi bişe olabilir mi? ayrıca eğer hamileysem düşük tehlikem warsa namaz kılmamda sıkıntı olurmu oturarak mı kılsam ... idrar testi aldım ama yapmadım çıkmaz diye.. yrn hastane kapalı.. ama çarşamba gidiyim die düşünüyorum.. bakalım bi cwp yazın oldumu arkadaşlar...
biraz daha bekle bakalım hayırdır inş
Ben çalışıyorum yavaştan yavaştan.Gönülsüz bi şekilde
Ekleriz şekerim.Hayırlı olsun inşallah batın
bende işteym aynen sen gbi gönulsuzumde fakat işler durgun pıyasa kotuye gdıyor
Öksürükle çocuk düşmez merak etme.Namaz da bi sıkıntı vermez.Ata binip,seksek oynamıyorsun ki :) Bence yerleşme kanaması o kahve leke.Yumurtlama döneminden sonraki 10 gün içinde kahve-açık kırmızı renkte gelen lekeler yerleşme kanaması olarak geçiyor.Bebeğin düşme ihtimali çok zayıf çünkü daha yerleşmemiştir bile.4-5 gün sonra idrar testinde görme ihtimalin var senin.Bence denemede fayda var
Boğazın içinde zencefilli bal ye. Bi anda keser gıcığı. Salep de çok yumuşatır boğazı.Bitki çaylarında söktürücü özelliği var çok içme derim ben.Dedem aktar ordan biliyorum bunları.Geçmiş olsun canım
kızlar ben ne zaman gebelik testi yapıyım yeniden?
kız bat gunu yaptm ya negatfti yarın yapsam bi degişiklik olurmu ki?
Kızlar rüyamda çok güzel bir erkek bebek doğurdum. Ağrısız sızısız o kadar kolay oldu ki. Sapsarıydı tombişti. Karnımın içinde hareketlerini izledim sonra birden bire doğurmuşum.
Rüya tabirine baktım pek olumlu değil ama ben yinede çok ümitliyim. İnşallah olacak bu ay.
21 gün nasıl geçecek ya daha çalışmalara başlamamıza var. püfff
Ne güzelll...İnşallah rüyaların gerçek olur kolayca doğurursun bu yıl...