- 19 Ekim 2012
- 873
- 72
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #1.641
vajinal fitili sordun sanırsam. gyno-lomexin diye bir şey.
BAT geçti miden bulanıyor e daha ne olsun.
Üstelik bugün adetimde gelmedi. Dün akşam vajinal fitil kullandım o etkilemiş olabilir mi onu da bilmiyorum. Kafam karıştı iyice. Bir de özel e gittim ilgilenilsin diye ama bugün doktorun kendisini bile göremedim benim nasibim işte:)
ay kotu oldum kuşum ya birden oldu belkide hasta oldumm
3 den beri sıvı alımını kestim bakalım 5-6 arası yapıcam testi canım .. Bugün kaçırmam canım türk kahvesini ilk kez denicem çok teşekkür ederim :) İnci bu ay vakit geçmez bata yaklaştıkça kendimize bi uğraş bulalım :):)
Çatlamışsııııııınnnnn...Bu akşam ekşın var desene sizin evde.Duvardan dinleyelim kız Tuğraaaaaaa
ayy bal damlıyor agızından tatlı arkadasım benım bu sözlerın üstüne ben gıderde gelmezmıyım...her gün buradayım...teyzelerı bırakmıcak mınnoslarııım arkadaslarım...teyzelerı bırakmıcak mınnoslarııı
kızlar bısey sorcam..yumurtladıgın haftadan sonrra ara vermekmı lazım calısmalara.. llazımsa nekadar lazım
Varya bizim BAT a sanki yıl varmış gibi geliyor. 13 gün
Bak italyanların mehşur tiramususu varya onu savaşan askerler için yaparlarmış enerji versin diye ve çok hafif bir tatlı diye.
Ben bugün tiramusu yaptım. Hoş çalışma yaparmıyız bilmem testler silik çıktı. Canımda istemiyo enteresan
Evdede sıkılıyorum kız çalışmıyorum bide. Komşularımda yok denecek kadar az. herzaman toplanamıyoruz
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmm
gözlerime inanamıyoruuuuuuuuuuuum ayşe hamişmisiiinnnnnnn...? Hayırlı olsuuuuuuuuuuunnn çoooooook sevindim... İnşallah darısı sabırla bekleyen kızlara olsuuuuuuuuuuuuuuuunnnn
benim gibisin aynı
sıkıntıdan kendini tatlı tuzluya verdin dimii hınzırrrr
Anniş Adayı | Beklenmeyen Adet Tarihi | Sonuç | Ateş Tablosu |
Phia | 4 Ocak | My Ovulation Chart | |
Merinos1 | 5 Ocak | ||
Layle | 5 Ocak | ||
pufpuff | 7 Ocak | ||
eglenceli | 9 Ocak | ||
meleklerim35 | 9 Ocak | ||
waves | 9 Ocak | ||
izell | 9 Ocak | ||
sudünyasi | 10 Ocak | ||
Aysedurmaz | 11 Ocak | My Ovulation Chart | |
karapisso | 12 Ocak | ||
MEVANURRRR | 13 Ocak | ||
cikolta | 15 Ocak | ||
taana | 16 Ocak | ||
inci61inci | 22 Ocak | ||
roter | 23 Ocak | ||
taydin | 25 Ocak | ||
serap_serap | 19 Ocak | ||
fatma_ahmet | 24 Ocak | ||
deepp | 25 Ocak | ||
ebson | 25 Ocak | ||
cadiozy | 26 Ocak | ||
mrvb | 1 Şubat | ||
Anniş Adayı | Tahmini Doğum Tarihi | Bebeğimizin cinsiyeti | Beklediği Ay Sayısı |
gvn1907 | 24 Haziran 2013 | ||
irmegan | 8 Temmuz 2013 | ||
Tubiloshh | 20 Temmuz 2013 | ||
peri3866 | 20 Temmuz 2013 | ||
Tugra034 | 12 Eylül 2013 | ||
Aysedurmaz | 20 Eylül 2013 | 4 | |
Sağol canımcııımmmm.Ekliyorum seni de tablomuzun altınaaaaa
dünü ve bugünü okumaya çalıştımda azıcık sende akşamına öğrenmişsin baakkk yaniii çok düşük değerlerde bile gösteriyo 20 li değerlerde yanii.... ben taaaaa ertesi günün akşamına görmüştümondan sonrada 2 gün bekledim sonra kan testi verdim 69 çıktı...
kremsi akıntın hamişliğin boyunca devam edecek şimdiden alış ona çünkü benim başım beladaaaaşimdiii önce kese heyecanıı sonra kalp atışları sonra hareket etmeye başladımıkii ikili test sonuçları cinsiyett hareketlerini bi hissetsemler offfff zorlu süreç başlıyor... benim haftama geldiğinde sana hatırlatıcamm bu heyecanı çoook özledim demiştim yaa sen ne hissediceksin bakalım...?
Az önce doktorumla görüştüm biraz canım sıkıldı aslında.Hamileyim demek için çok düşük bi değer dedi pat diye2 gün arayla tekrarla 2 katından daha fazla artmalı dedi.5000 olunca gelebilirsin keseyi görmek için dedi.Gitmeme gerek yokmuş şimdi.Kendine dikkat et,folikasiti unutma inşallah değerin yükselir dedi.
sen sakın doktoruna bakma onlar ilk başta hep öyle yapıyo uyuzlar banada yok dış gebelik olabilir yok kimyasal olabilir... 2 gün sonra testini tekrarlat ona göre hareket edersin.. bide o doktora gitmek zorunda değilsin.. ben öğrenir öğrenmez soluğu doktorda aldım belki görürüz keseyi dedi baktı ama çok erken olduğu için göremedi gün vermişti... stres yapma sakın döverim bakkk ama bebiş var dövmemmm
Evet kızlar
bat 23.01
kasık ağrılarım başladı başım dönüyor göğüslerim acıyor
geçen aykilerin aynısı başladı gene
inşallah bat gelmez bu sefer
he birde akıntım var çok ama sarı ve kremsi
döllenme olmuştur umarım ve yerleşme ağrısıdır o kasık ağrıları
yine başladık geri sayıma
son 14:18: