Bol bebiş topiği

Vajinal fitili dr bana da vermişti.Gebeliği etkilemez demişti.Korkma.İnşallah gelir bebeğin bu ay

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmm

gözlerime inanamıyoruuuuuuuuuuuum ayşe hamişmisiiinnnnnnn...? Hayırlı olsuuuuuuuuuuunnn çoooooook sevindim... İnşallah darısı sabırla bekleyen kızlara olsuuuuuuuuuuuuuuuunnnn

Varya bizim BAT a sanki yıl varmış gibi geliyor. 13 gün

Bak italyanların mehşur tiramususu varya onu savaşan askerler için yaparlarmış enerji versin diye ve çok hafif bir tatlı diye.

Ben bugün tiramusu yaptım. Hoş çalışma yaparmıyız bilmem testler silik çıktı. Canımda istemiyo enteresan

Evdede sıkılıyorum kız çalışmıyorum bide. Komşularımda yok denecek kadar az. herzaman toplanamıyoruz

Vay arkadaş 1 saat ortadan kayboluyorum bıdır bıdırrr
kaç sayfa yazmışınız fenalık gecirdimmm
maşallahhh herkesin keyfi yerinde

Çatlamışsııııııınnnnn...Bu akşam ekşın var desene sizin evde.Duvardan dinleyelim kız Tuğraaaaaaa

ahahahhaha huniler daha iyi olur kafadan onalrıcıkaralım bence

biz her daim ensedeyizzz..
hiçbiyere bırakmayızzz..
oyy teyzeler yesin minnoşları

kızlar bısey sorcam..yumurtladıgın haftadan sonrra ara vermekmı lazım calısmalara.. llazımsa nekadar lazım

valla ben toptan bıraktım yumoşlama bittikten sonra
zatenn yeeteri kadar çalışma yaptığımı düşünüyodum
daha da yanaşmadımmm
ee öğrendikten sonra zaten olmaz dikkat etmek lazım bi muddet

bu arada çalışmadan sonra hemen yıkanmayın yada sıcak suyla yıkanmayın tarzı yazılar gördümm
bende kendimce fikrimi sölim kızlar
ben 30 dk yatıp sonra kalkıp normal herzamanki banyomu yapıodum öle ekstradan bi su ayarı falan yapmadım

benim gibisin aynı
sıkıntıdan kendini tatlı tuzluya verdin dimii hınzırrrr

Sağol canımcııımmmm.Ekliyorum seni de tablomuzun altınaaaaa

benim gibisin aynı
sıkıntıdan kendini tatlı tuzluya verdin dimii hınzırrrr

Şuan kendimi zor tutuyorum yememek için :) kocişim görmeseydi ben icabına bakardım

duvarlarla konuşacam yakında. Yalnızlık zor bebişim gelse onu büyütsem hem bana yol arkadası olurdu

[QMerhaba anne adayları....
Belli bir ay ismi koymadım topiğe...Kimseyi sınıflandırmak istemedim
Hepimiz bekliyoruz işte...Tek görünen bu..Kimi zaman sabırla,kimi zaman hüzünle...Bazen ayağımız tökezliyor umutsuzluk çukuruna düşeyazıyoruz..Hemen biri elimizden tutuyor..Bizden biri...Duygularımızı,hislerimizi,meraklarımızı yargılamayan,beklentileriyle bizi suçlarcasına davranmayan,halden anlayan biri...Burdayız hepimiz...Dua ve tevekkülle bekliyoruz yavrularımızı...Tedbirimizi alıyoruz kendimizce,kalanı için de Allah'tan (cc) yardım diliyoruz.Doğru zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah
DİPNOT:Hamile kalıp topiği terk edenin izini sürer kabusu olurum ona göre
Listemize eklemeler yaptım kızlar.Herkez en kısa zamanda haliyle listenin alt kısmına geçsin inşallaaahhh

Anniş Adayı

Beklenmeyen Adet Tarihi

Sonuç

Ateş Tablosu
Phia4 OcakMy Ovulation Chart
Merinos15 Ocak
Layle5 Ocak
pufpuff7 Ocak
eglenceli9 Ocak
meleklerim359 Ocak
waves9 Ocak
izell9 Ocak
sudünyasi10 Ocak
Aysedurmaz11 OcakMy Ovulation Chart
karapisso12 Ocak
MEVANURRRR13 Ocak
cikolta15 Ocak
taana16 Ocak
inci61inci22 Ocak
roter23 Ocak
taydin25 Ocak
serap_serap19 Ocak
fatma_ahmet24 Ocak
deepp25 Ocak
ebson25 Ocak
cadiozy26 Ocak
mrvb1 Şubat

Anniş Adayı

Tahmini Doğum Tarihi

Bebeğimizin cinsiyeti

Beklediği Ay Sayısı

gvn190724 Haziran 2013
irmegan8 Temmuz 2013
Tubiloshh20 Temmuz 2013
peri386620 Temmuz 2013
Tugra03412 Eylül 2013
Aysedurmaz20 Eylül 20134

[TD]fmfm[/TD]
[TD]05 Ağustos 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]

Son düzenleyen: Moderatör:
cicoşlar çıkıyorum ben.Öptüm hepiniziiii.Sahaya çıkmazsam akşam gelirim Sakın duvarı dinlemeyin heeeeeeeee

Sağol canımcııımmmm.Ekliyorum seni de tablomuzun altınaaaaa

oyyyyyyyyyy o alkışlayan elleri yirim ben hadi gözünaydın yaaa.... Rabbiiiimmm nooooooooolurr şu topikte vaktini geçiren heyecanla bekleyen tüm kardeşlerime bu duyguyu kısa zamanda nasip et.. herkes bu güzel duyguyu yaşasın noooolllurrrr.....!!

eneeemmm tabloyada eklendim vallaaaah süper olduuuuuuu... benim kuşum kız gibi teyzesiiiii ama net değill o yüzden onu eklemeyebilirsin henüz

dünü ve bugünü okumaya çalıştımda azıcık sende akşamına öğrenmişsin baakkk yaniii çok düşük değerlerde bile gösteriyo 20 li değerlerde yanii.... ben taaaaa ertesi günün akşamına görmüştüm ondan sonrada 2 gün bekledim sonra kan testi verdim 69 çıktı...

kremsi akıntın hamişliğin boyunca devam edecek şimdiden alış ona çünkü benim başım beladaaaa şimdiii önce kese heyecanıı sonra kalp atışları sonra hareket etmeye başladımıkii ikili test sonuçları cinsiyett hareketlerini bi hissetsemler offfff zorlu süreç başlıyor... benim haftama geldiğinde sana hatırlatıcamm bu heyecanı çoook özledim demiştim yaa sen ne hissediceksin bakalım...?

Az önce doktorumla görüştüm biraz canım sıkıldı aslında.Hamileyim demek için çok düşük bi değer dedi pat diye 2 gün arayla tekrarla 2 katından daha fazla artmalı dedi.5000 olunca gelebilirsin keseyi görmek için dedi.Gitmeme gerek yokmuş şimdi.Kendine dikkat et,folikasiti unutma inşallah değerin yükselir dedi.

sen sakın doktoruna bakma onlar ilk başta hep öyle yapıyo uyuzlar banada yok dış gebelik olabilir yok kimyasal olabilir... 2 gün sonra testini tekrarlat ona göre hareket edersin.. bide o doktora gitmek zorunda değilsin.. ben öğrenir öğrenmez soluğu doktorda aldım belki görürüz keseyi dedi baktı ama çok erken olduğu için göremedi gün vermişti... stres yapma sakın döverim bakkk ama bebiş var dövmemmm

Yok stres yapmadım da bozuldum biraz:44:.Doktorumu çok seviyorum aslında şeker gibi bi kadın.Ama doğum için başka bi doktora gideceğim.Arkadaşım çok övdü.5-7 aylık olsun ona gideceğim bir de.İnşallah o günleri de görürüm oğullarımla.Koca göbüşümün resmini koyarım buraya. Yarın ikinci testi vereceğim.Pazartesi de 3.veririm.Yada cuma.Sağlık ocakları kapalı olurya haftasonu.Neyse inşallah değer yarın 3000lerde falan çıkar da ikiz ihtimalim artar
Neyse ben kaçıyorum hoşcakalın kızlaaarr

Evet kızlar

bat 23.01

kasık ağrılarım başladı başım dönüyor göğüslerim acıyor

geçen aykilerin aynısı başladı gene

inşallah bat gelmez bu sefer

he birde akıntım var çok ama sarı ve kremsi

döllenme olmuştur umarım ve yerleşme ağrısıdır o kasık ağrıları

yine başladık geri sayıma

son 14:18:

canım geri sayıma başlamak için biraz erken değil mi??

bence daha bırakma çalışmaları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…