Bol bebiş topiği

Kızlar gebelikte kandaki hangi değere bakılıyor? Hormon testi sonucumu aldım ama o kadar kalabalıktı ki doktor asistanına herşey normal demiş gönderdi beni.

beta hcg falan bir şey yok yani ona bakılmamış mı.
idrar ve kan için bir sürü değer var.

İDRARDA: Dansite, ph, glukoz, protein, keton, nitrit, ürobilinojen, billrubin, eritrosit, lokosit, sediment e bakılmış.
KANDA: wbc, rbc, hgb, hct, mcv, mch, mchc, rdw, pdw, plt, mpv, pct, neut, lym, mon, eos, baso değerlerine bakılmış.

Anlamadığım yani gebelik varmı yokmu hiç mi bakılmaz. olsa bu değerlerden birinde çıkmaz değilmi.

Üstelik bugün adetimde gelmedi. Dün akşam vajinal fitil kullandım o etkilemiş olabilir mi onu da bilmiyorum. Kafam karıştı iyice. Bir de özel e gittim ilgilenilsin diye ama bugün doktorun kendisini bile göremedim benim nasibim işte:)

İDRARDA: Dansite, ph, glukoz, protein, keton, nitrit, ürobilinojen, billrubin, eritrosit, lokosit, sediment e bakılmış.
KANDA: wbc, rbc, hgb, hct, mcv, mch, mchc, rdw, pdw, plt, mpv, pct, neut, lym, mon, eos, baso değerlerine bakılmış.

Anlamadığım yani gebelik varmı yokmu hiç mi bakılmaz. olsa bu değerlerden birinde çıkmaz değilmi.

canım fsh lh e2 prolaktin B-hcg yok burda neden bu değrlere bakılmadı ben doktora gittiğimde
sadece bu tahlilleri istyrm senin kanda bakılan değrleri anlamadım acaba bu hormonların farklı ismi varmı
doktorunla tekrar görüş

Kan sayımına bakılmış cnm.Akyuvar Alyuvar Hemoglobin falan filan işte. İdrarda da enfeksiyon var mı diye bakılmış. Bunlardan gebelik var mı yokmu anlaşılmaz. Gebelik hormonuna bakılmamış.

Üstelik bugün adetimde gelmedi. Dün akşam vajinal fitil kullandım o etkilemiş olabilir mi onu da bilmiyorum. Kafam karıştı iyice. Bir de özel e gittim ilgilenilsin diye ama bugün doktorun kendisini bile göremedim benim nasibim işte:)

kullandığın progestan mı canım..

canım fsh lh e2 prolaktin B-hcg yok burda neden bu değrlere bakılmadı ben doktora gittiğimde
sadece bu tahlilleri istyrm senin kanda bakılan değrleri anlamadım acaba bu hormonların farklı ismi varmı
doktorunla tekrar görüş

yok bu testlerde sadece rutin kan sayımına bakılmış.Hormon tahlili yapılmamış.

hımm anladım normal kan değerleri ve idrar değerlerine bakılmış yani. o zaman yarında bekleyim yine olmazsam test yaparım artık. smear testi sonucumu haftaya alıcam çünkü o zamana kadar doktorla görüşme şansım yok:KK43:

Ayy kuzum senin yumoşlar çatlamış. Ohhh ohhhh :21::21::21:

dogru söylemiş bizim gacılar :KK53: Onlar ne anasının gözleridir bilirler herşeyi :KK52:

Kocişi kaçırmıyorsun hemen hop çalışma. İstersen geldiğinde yemekten sonra 1 fincan türk kahvesi yap içir. Spoşları hızlandırıyormuş. Mutlaka denemeni tavsiye ederim.

Testinide bi yap bakalım o gıcık testlerde ne çıkacak haydii kim tutar seni kuzummm :KK24::KK24::KK24:

3 den beri sıvı alımını kestim bakalım 5-6 arası yapıcam testi canım .. Bugün kaçırmam canım türk kahvesini ilk kez denicem çok teşekkür ederim :) İnci bu ay vakit geçmez bata yaklaştıkça kendimize bi uğraş bulalım :):)

X