- 21 Aralık 2011
- 693
- 14
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #1.601
arkadaşlar bu ay bebişimin gelmeyeceğini düşündüğüm için kendime meşgale buldum öss ye gircemdaha kitap yüzünü bile açmadım ama olsun
Yumoş marketten dönünce 3 sokak ötede evleri.Nerde Kaldı Bu Spoşlar Sokağı'nda.Gelemeyesice BATLAR apartmanı
yawrum phia 6 sında regl oldu
bu ay gözlerinden azer tedavisi olucak
o sebepten bu aralar görünmeye bilir.
merek etmeyiniz..
selam kızlar. Bu ara işler yoğun pek yazamıyorum.Beni çok özlediniz biliyorum.
Ne kadar da ukalayımBugün yımırtlama çıbıklarına başlıyorum. Ayaklarıma sıcak su koyuyorum akşamları.Çalışma sonrası amuda kalkıyorum Bat 26 Ocak. Hayırlısı ile Ayşenin arkasından geleceğiz inşallah.
Bir de bir soru sormak istiyorum. Çalışmadan sonraki duş sıcak olması iyi midir değil midir?
Hadi hayırlı olsun inşallah çalışmaların.Çalışmadan hemen sonra duşa girme derim ben.Günah biliyorum ama ben sabaha kadar yattım çoğu zaman.1-2 saat yat derim ben.Eşin için sıcak su iyi değil.Senin ayakları sıcak tutman daha önemli.Tabi pampişini de.Vajinal duş önermiyorlar kesinlikle.Sadece gebelik için değil yani.(vajinal duş ne demek onu da bilmiyorum ya )
amanda man ne heyecanlı yahuu..hemencecık buttercupnr un adresını yolla yolla yolla...
ooo süperrr bi meşgaleymiş 0 stres
hadi bakalımmm canım hakkında hayırlısı olsunn
okulumu bitirip sonra bebişş yaparım artıkbarajı geçsem yetemiş..eşim sokaktaki adam bile geçer diyor ama görecez
arkadaşlar bu ay bebişimin gelmeyeceğini düşündüğüm için kendime meşgale buldum öss ye gircemdaha kitap yüzünü bile açmadım ama olsun
mevanurr kariyer ve çocuk bir arada diyorsun hadi bakalım hayırlısı:))
bıraz bekle canım ıstersen
Yumoş marketten dönünce 3 sokak ötede evleri.Nerde Kaldı Bu Spoşlar Sokağı'nda.Gelemeyesice BATLAR apartmanı
hemen ordayız eksınlerın takıpcısıyızıkı hafta sonrada mutlu haberı alırız ınsallah kızlar gelıyoruz bız cılgınlar
hıh tamam o zamansa.. görüşürsen geçmiş olsun dersin o zaman canım...
canımmm benim de 25 ocak, dün başladım yumoş çıbıklarına.. hadi bakalım birlikte bekleyelim.. hayırlısıyla gelsin bebikler...
hımmm ... sorıyım bakiim benimki nası yapıyoooo... kesin sıcak su kullanıyodur...
ayy aynen bende mevanurrrr cum..ıs buldumdıplomala ımı tastıkletıp sınavlara gırmeyı planlıyorum hayatıma baska bır yön vermıs durumdayım oyalanmak ıcın
Canım hep takip ediyorum seni benim de seninle beraber gecikmişti ama 6 gün sonra geldi , senin ki daha da gecikti .. psikolojimiz ne kadar etkiliyo vücudumuzu .. Aslında ben çok kasmadığımı düşünüyorum ama etkiliyoruz demek ki .. Sakın sıkma canını Ayşe ayağını sürüdü bu ay da biz haber vericez inşallah ..
1 yıldır önce çocuk dedik geleceği yok..şimdi de kariyer diyelim de bebiş kıskanıp gelir belki
kuzum işten cıkamadım ki şimdi yenice bi şey atm agzıma cıkamadm bugn yarına kaldı bu gidişle
1 yıldır önce çocuk dedik geleceği yok..şimdi de kariyer diyelim de bebiş kıskanıp gelir belki
normalde bukadar akıntım olmazdı hamilelikteki gibi oluyor. dayanamayacam yaa inş sabah yapacm dua edin inş güzel haber veririm sizi
ya sen kan testi yaptırana kadar benim diğere ayın yumoşları çatlayacak....yap ta kan testini rahatlayalım..sonra da adının karşısına yapalım
İncicim bugün 19. günüm biliyosun ..Biraz önce akıntımın içinde kılcal damar gibi çizgi şeklinde kırmızılık vardı .. Kızlara göre yumurtam bugün çatladı .. Ben de ovulasyon testlerine göre 12 veya 13. gün çatladığına inandırmıştım kendimi .. Bakalım bugün ki çizgi ne çıkıcak testte ..