Bol bebiş topiği

yawrum phia 6 sında regl oldu
bu ay gözlerinden azer tedavisi olucak
o sebepten bu aralar görünmeye bilir.
merek etmeyiniz..

hıh tamam o zamansa.. görüşürsen geçmiş olsun dersin o zaman canım...

canımmm benim de 25 ocak, dün başladım yumoş çıbıklarına.. hadi bakalım birlikte bekleyelim.. hayırlısıyla gelsin bebikler...

hımmm ... sorıyım bakiim benimki nası yapıyoooo... kesin sıcak su kullanıyodur...

amanda man ne heyecanlı yahuu..hemencecık buttercupnr un adresını yolla yolla yolla...

Canım hep takip ediyorum seni benim de seninle beraber gecikmişti ama 6 gün sonra geldi , senin ki daha da gecikti .. psikolojimiz ne kadar etkiliyo vücudumuzu .. Aslında ben çok kasmadığımı düşünüyorum ama etkiliyoruz demek ki .. Sakın sıkma canını Ayşe ayağını sürüdü bu ay da biz haber vericez inşallah ..

arkadaşlar bu ay bebişimin gelmeyeceğini düşündüğüm için kendime meşgale buldum öss ye gircem daha kitap yüzünü bile açmadım ama olsun

ayy aynen bende mevanurrrr cum..ıs buldum dıplomala ımı tastıkletıp sınavlara gırmeyı planlıyorum hayatıma baska bır yön vermıs durumdayım oyalanmak ıcın

Yumoş marketten dönünce 3 sokak ötede evleri.Nerde Kaldı Bu Spoşlar Sokağı'nda.Gelemeyesice BATLAR apartmanı

hemen ordayız eksınlerın takıpcısıyız ıkı hafta sonrada mutlu haberı alırız ınsallah kızlar gelıyoruz bız cılgınlar

bu neşeyle ayşe gibi biz de ikiz doğururuz :) Allah neşemizi bozmasın kızlar , hep iyi haberler alıp verelim inşallah .

ben sordum dün.Benim eşim de biliyor.
Haydi bakalım beraber öğreneceğiz inşallah cnm.

İncicim bugün 19. günüm biliyosun ..Biraz önce akıntımın içinde kılcal damar gibi çizgi şeklinde kırmızılık vardı .. Kızlara göre yumurtam bugün çatladı .. Ben de ovulasyon testlerine göre 12 veya 13. gün çatladığına inandırmıştım kendimi .. Bakalım bugün ki çizgi ne çıkıcak testte ..

evet canım bu ay epey ümitlenmıstım yıne hevesım kırıldı..aysenın ayagı ugurlu gelır r hepımıze ınsallah...bende kasmadıgımı düsünüyordum ama kasmanın alasını yapıyormusum megers

kuzum işten cıkamadım ki şimdi yenice bi şey atm agzıma cıkamadm bugn yarına kaldı bu gidişle

gor bak hamıs cıkacaksın bu kadar canını sıktıgına degmeyecek :)

1 yıldır önce çocuk dedik geleceği yok..şimdi de kariyer diyelim de bebiş kıskanıp gelir belki

valla on numar,a taktık canım

normalde bukadar akıntım olmazdı hamilelikteki gibi oluyor. dayanamayacam yaa inş sabah yapacm dua edin inş güzel haber veririm sizi

hadı ınsaallah canım

Ayy kuzum senin yumoşlar çatlamış. Ohhh ohhhh

dogru söylemiş bizim gacılar Onlar ne anasının gözleridir bilirler herşeyi

Kocişi kaçırmıyorsun hemen hop çalışma. İstersen geldiğinde yemekten sonra 1 fincan türk kahvesi yap içir. Spoşları hızlandırıyormuş. Mutlaka denemeni tavsiye ederim.

Testinide bi yap bakalım o gıcık testlerde ne çıkacak haydii kim tutar seni kuzummm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…