Bol bebiş topiği

yaa bu testlerde en koyu 11.gunde mi bana mı öle görünüyoo???

Bende öyle düşünüyorum ama bugün akıntının içinde kılcal damar gibî kırmızılık gelince , kızlarda bende yumurta bugün çatladı diye düşündük .. Test slakasız çıktı ama

yumurta catladığında bu tarz bi kılcal damar görülmesini hiç duymadım
belki başkalarında olmuştur bilemem
ovulasyon testinin alakasız cıkması için anca bozuk olması lazım
sen coktan yumurtlamış coktan catlamış tatlım
ama bu tamamen benim görüşüm benim yorumum
dilerim bu ay beklediğin bebeğine kavuşursun
dediğim gibi bana göre doğru zamanlarıda değerlendirmişsin
siklusun kaç gun senin bu arada daha sağlıklı yorum yapabilmek adına soruyorum

Kaç gun daha yapıcaz bu testleri incim :)

,kuzum ben dün ve bugün yapmıştım silik çıktı. Daha yapmıcam ben. ama sen yarında yap bakalım ne çıkacak. Bende emin olmak için yaptım bugün silikti.

13. 14. 15 koyu çıktı bende ccanım. 15.ci günde çatladı.

benimde işte 13 ve 15. de çalışma oldu başkada yapmadık. Biraz benden kaynaklı adamı kovuom nedense istemiom

Artık şansıma bakalım hamiş kalcam mı ? Geçen ay hergün yaptık bi sonuç elde edemedik. Bakalım ne olacak

bi saat ayaklarımı diktim bugün boşuna o zaman :) canım 30 günde ama sarktı gecen ay 6 gün kadar, psikolojik diye gitmedim doktora

Canım senin testler çok net maşallah, çalışma da yaptın doğru zamanlarda inşallah hamilelik testin de kıpkırmızı çıkar.. Yumurta çatladıktan sonra da hep silik mi çıkıcak ?

bi saat ayaklarımı diktim bugün boşuna o zaman :) canım 30 günde ama sarktı gecen ay 6 gün kadar, psikolojik diye gitmedim doktora

hımm bence erken yumurtlamışsın daha 11 gunun var 30 gunluk siklusunu doldurmaya her ne olursa olsun sen 1 hafta kalana kadar caışmalarına devam et nacizane fikrim bu yönde arkadaşım ..hani bildiğim kadarıyla anlatmaya calıştım sana umarım bi faydam dokunur

Çok tesekkür ederim tuğracım hamile kaldın ama kurtulamadın yumurtladım mı , çatladı mı sorularından bizim yüzümüzden

Canım senin testler çok net maşallah, çalışma da yaptın doğru zamanlarda inşallah hamilelik testin de kıpkırmızı çıkar.. Yumurta çatladıktan sonra da hep silik mi çıkıcak ?

yumurta çatladıktan sonra silikleşmeye başlıyor canım. İnşallah çift çizgiyide görürüzz canımmm

bugun yarın öburgun daha var bozma moralini taydinim

tamam canım bozmıyım bozmıyım da aradım geç mi geleceksin dedim yok birazdan dedi, aradan zaman geçti az arkadaşları gördüm takılmıycam gelcem dedi. tam 3 saat geçti. ya ben geç gelmesine bişey demiyorum ama gelcem deyip gelmemesine acayip bozuldum. acayip de gerildim şimdi mesaj attım... puffff

olurmu öle sey madem basardık
arkadaşlarımıza ufacıkta olsa yardımımız dokunursa ne ala
ne zaman istersen istediğini sorabilirsin tatlım
Canım benim o kadar iyi geliyo ki fikir almak, bu ay arkandan takip ederiz inşallah seni

yumurta çatladıktan sonra silikleşmeye başlıyor canım. İnşallah çift çizgiyide görürüzz canımmm

İncicim 13 gün kaldı hatta bugünü geç 12 :):)

Son düzenleme:

adamlar bazen sinir ediyo işte bizleri naparsın
stres iyi gelmezzz sakin ol bunların acısını bebeğin gelince cıkarıcaksın ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…