Bol bebiş topiği

Az önce doktorumla görüştüm biraz canım sıkıldı aslında.Hamileyim demek için çok düşük bi değer dedi pat diye:KK50: 2 gün arayla tekrarla 2 katından daha fazla artmalı dedi.5000 olunca gelebilirsin keseyi görmek için dedi.Gitmeme gerek yokmuş şimdi.Kendine dikkat et,folikasiti unutma inşallah değerin yükselir dedi.

ya bukimi doktorların tavırlarını neden bu kadar kaba anlamıyorum
ewet belki onlar için değerimiz ufak olabilir ama neden bu sekilde konuşup insanın canını sıkıyolar anlamadım
hiç moralini bozma aysem benim ilk doktora gitiiğimde değerim 59 küsür dü
hiç bu tarz bi konuşma yapmadı
hatta yatırıp karnımdan rahim duvarıma baktı
doktorlar tavırlarının biz anne adayları için ne kadar önemli olduğunun farkında değiller
döverim be onuuu
:KK47:
canım geri sayıma başlamak için biraz erken değil mi??

bence daha bırakma çalışmaları..
aynı fikirdeyim calışmaları bırakmak için cok erken
en az 1 hafta kalana kadar devam edilmeli:KK34:

nasılsınız canlarım nasıl gidio :) ofsss doğum videosu izledim aslında beni korkutmaz hatta çok sabırla izlerim ya bebek doğduktan snra annesinin yanına götürüolar ben burda kopuorum valla nasıl güzel bi duygudur bu ya rabbim sen ne kdr büyüksün kurban olduğum duygulanmıo bazı annelerde sap gibi duruo sinir oluorum sırf o anı yaşamak için normal doğurucam kararlıyım annem der ki normal doğumda insan anne olduğunu anlıo şmdikiler zorluğa gelemiolar kestiriolar kendilerini ben sizi normal doğurdum inş snde normal doğurucan kızım dio allah bizi doğuran annelerimizide başımızdan eksik etmesin bu güzel duyguyuda tez zamanda herkese yaşatsın hamile kalmak için çaba verioruz hamile kalıncada hemen doğsun istiyoruz ofss bgn bnm hormonlarım tavan yaptı zaten sabahtan beri ota b.ka ağlıom :2::2::2:

Az önce doktorumla görüştüm biraz canım sıkıldı aslında.Hamileyim demek için çok düşük bi değer dedi pat diye:KK50: 2 gün arayla tekrarla 2 katından daha fazla artmalı dedi.5000 olunca gelebilirsin keseyi görmek için dedi.Gitmeme gerek yokmuş şimdi.Kendine dikkat et,folikasiti unutma inşallah değerin yükselir dedi.

Ayşecim doktorun sana bebişin daha rahat gelişme desteği için progestan ve coraspin vermedimi aslında çoğu doktor veriyor.
Evet değer düşük ama senin adet günün 11 inde ve bu değer inşaallah yükselecek. üzme tatlı canını inşaallah zmana bırak ve kafana takma,sen şimdiden bebişlerinle konuş sana sımsıkı tutunsunlar diye. bende sabah idrar testi yapacam inş silikte olsa 2.çizgi görünüz :KK16:

selam kızlar. Bu ara işler yoğun pek yazamıyorum.Beni çok özlediniz biliyorum.
Ne kadar da ukalayım :KK9: Bugün yımırtlama çıbıklarına başlıyorum. Ayaklarıma sıcak su koyuyorum akşamları.Çalışma sonrası amuda kalkıyorum :KK9: Bat 26 Ocak. Hayırlısı ile Ayşenin arkasından geleceğiz inşallah.
Bir de bir soru sormak istiyorum. Çalışmadan sonraki duş sıcak olması iyi midir değil midir?

Ilık su ile duş yapmak gerekiyor. sıcak olunca akıntın fazla olur diye bende doktor sitesinde okumuştum :KK16:
Kolay gelsin bereketi ile gelsin bebişiniz :KK54:

Ayşecim doktorun sana bebişin daha rahat gelişme desteği için progestan ve coraspin vermedimi aslında çoğu doktor veriyor.
Evet değer düşük ama senin adet günün 11 inde ve bu değer inşaallah yükselecek. üzme tatlı canını inşaallah zmana bırak ve kafana takma,sen şimdiden bebişlerinle konuş sana sımsıkı tutunsunlar diye. bende sabah idrar testi yapacam inş silikte olsa 2.çizgi görünüz :KK16:

hadi bakalım güzel haberlerle gel inş.

:KK1: alemsin TAYDİİİİİİİİİİİİİN Size şimdiden kolay gelsin rarh ol :KK16:

ama öyle bugün 13. gün. çalışmak lazım.. :KK1::KK1:

bu ay ovi testi aldım ya.. ciddiye alıyorum, disiplinli çalışma istiyorum... :KK1::KK1:

$IMG_1374.jpg $IMG_1375.jpg

bugün akıntımla beraber kılcal damarlar gibi kırmızılık gördüm , 3-4 saat sonra akıntım hafif çooook hafif kahve gibiydi .. yorum istiyorum canlar :) doymadım yoruma ben :):) valla sıktım sizi her gün test fotosu paylaşıyorum ama ilk defa yaptım ya gösteresim geliyo ne demek ne demek diye .. :)

hadi bakalım güzel haberlerle gel inş.

ama öyle bugün 13. gün. çalışmak lazım.. :KK1::KK1:

bu ay ovi testi aldım ya.. ciddiye alıyorum, disiplinli çalışma istiyorum... :KK1::KK1:

Amin inşaallah güzel haberler yazarım sabah :KK16:
Maşaallah disiplinin sonucunu bebişinle al inşaallah..

Amin inşaallah güzel haberler yazarım sabah :KK16:
Maşaallah disiplinin sonucunu bebişinle al inşaallah..

he ben disiplinliyim amma kociş hala yok ortada...

ahh ahh şu bebiş tek başına yapılan bişey olaydı........ şimdiye var ya..... çalışır didinir alasını yapardım ya.. neyse......

X