Bol bebiş topiği

ben çok seviyorum cnm aynen valla havalar da soğuk. Ama bu soğuklar bizi yıldıramaz.Çalışacağız çalışacağız Sıcak öldürür mü acep spoşları?

Vala kuzum bilmiyorum ki ama muhtemelen öldürmez vajinana su tutmadıkça yani foşur foşur oranı yıkamadıkça bişi olmaz

ya ozaman da donarak ölürlerse. Şöyle kalınca birşeyler mi giydirsek ne yapsak yazık üşümesinler.Atkı bere filan :9
Ozaman şöyle mi yapalım hocam:Ne çok sıcak ne soğuk su ile.Ilık suyla.

inşaallah canım .

canım bende okusam bunları benıde yazarmısın ajandaya.

bence bu ıyıye ısaret ne zaman kım duyarsızlassa hamıle kalıo bu yaklasan gebelıgın belırtısı bence :)

canım spermler 3 gune kadar yasıyorlar sen hergun bırlıkte olmasanda bır gun oncekı spermlerden kalanlar dolleyebılıyor.

Sağolun kızlar.... Allah kimseye yaşatmasın, elden gelen bişey yok tabii. Napalım, toparlanacağız...

canım rabbım bır daha bole sıkıntı yaşatmasın. sabır versin...

haha ayşem kız buz gibim suyla yıkanırsak bırak spoşu yumuoşlarım buz tutar bide bekle bekleyebilirsen buzun çatlamasını erimesini

ya ozaman da donarak ölürlerse. Şöyle kalınca birşeyler mi giydirsek ne yapsak yazık üşümesinler.Atkı bere filan :9

ayse hocam sızı rahatsız edecegız bol boll..helekı hamıssın oooo artık su nasıl bu nasıl dıye sorarıs zırt bırt

aaaa ne kadar ayıppp bardak var mı bardak su bardağı olcak
:119::119::119::119::124::124::124::124::124:
Olmazsa hunilerimizi çıkaralım başımızdan kııızzzzz
buttercupnr'larda ekşın var buttercupnr'larda ekşın var buttercupnr'larda ekşın vaaaaarr.Duymayan kalmasın bu gece ekşın var buttercupnr'larda.Hepimiz duvarlarında bardaklarla dinleyeceğiz çalışmaları
:119::119::119::119::124::124::124::124::124:
ınsallah ınsallah canım...hayırlısı dıyelım canımcım....eee esıne nasıl söyledın anlat bakalım sekerım..

Kağıtları buruşturup bişey aradığımı söyledim o da bakmaya başladı benimle.Birazda korkuttum önemli bi evraktı,azar işittim falan diye.Buldu kağıdı.Sonucun üstüne BEBEĞİMİZ yazmıştım kırmızı kalemle.İnanamadı.Şok oldu sonra.Konuşamadı bi süre

Arkadaslar gebelik istenen iliskiden hemen sonra yikanmak iyi degilmis diye okumustum biryerlerde,hele ki sicak su hic iyi gelmezmis.hamile oldugunu ogrendikten sonra bile sicak degil ilik suyla dus yapmak gerekiyormus.

Valla kar yüzünden iki gündür eve gelemiyo .. İstanbuldayız onun işi karşıda .. Şimdi telefon ettim , kar mar dinlemem yürüyerek gel diye :) Allah yüzüme baktı bugün pırıl pırıl güneş çıktı kar fiilan kalmaz .. :)
Ayşecim yaa tüylerim diken diken oldu , sanki ben yaşadım o anı . Çok yaratıcı .. Hayallerin gerçek oldu , çok temiz kalplisin görmesemde yazdıklarından bile hissedebiliyorum bunu :)

Son düzenleme:
ya sen kan testi yaptırana kadar benim diğere ayın yumoşları çatlayacak....yap ta kan testini rahatlayalım..sonra da adının karşısınayapalım

Valla eşim normal su ile taharetleniyormuş.O da biliyormuş sıcağın iyi olmadığını.Olmadı atkı bere örelim kız
haha ayşem kız buz gibim suyla yıkanırsak bırak spoşu yumuoşlarım buz tutar bide bekle bekleyebilirsen buzun çatlamasını erimesini
İnşallah bu gülüşlerimiz gebeliklerinizden önceki güzelliklerdir kızlar
kızlar bısey sorcam..yumurtladıgın haftadan sonrra ara vermekmı lazım calısmalara.. llazımsa nekadar lazım
Valla yumurtlama bitti adete 9 gün kala bıraktık biz çalışmayı.Bıkmamak için.
ayse hocam sızı rahatsız edecegız bol boll..helekı hamıssın oooo artık su nasıl bu nasıl dıye sorarıs zırt bırt

İnşallah birbirimize yardımcı olalım ebbi her zaman..İnsanın herkeze ihtiyacı oluyor

Canım benim.Teşekkür ederim güzel düşüncelerin için.Rabbim herkezin kalbine göre versin herşeyi.Darısı en kısa zamanda sizlerin başına inşallahhhh

amanda man ne heyecanlı yahuu..hemencecık buttercupnr un adresını yolla yolla yolla...

arkadaşlar bu ay bebişimin gelmeyeceğini düşündüğüm için kendime meşgale buldum öss ye gircem daha kitap yüzünü bile açmadım ama olsun

aminn inşallah ayşem inşallahh ...

Bu arada ben eczaneden ovu testimi alsam die düşünüyorum çatladım mı merak ediyorum hala neden sancım var batmam var anlamadım yumurtalarımın dahada büyüyüp kist olmasından da korkuyorum ..

oh oh ıyı beklemeye yapabılmıssınız tabi canım ınsanın ınsana ııhtıyacı var.. bır kac güne cıyıne eskı halıme gerı dönerımde burda soru bombardımana tutarım herkezı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…