Bol bebiş topiği

selam kızlar. Bu ara işler yoğun pek yazamıyorum.Beni çok özlediniz biliyorum.
Ne kadar da ukalayım :KK9: Bugün yımırtlama çıbıklarına başlıyorum. Ayaklarıma sıcak su koyuyorum akşamları.Çalışma sonrası amuda kalkıyorum :KK9: Bat 26 Ocak. Hayırlısı ile Ayşenin arkasından geleceğiz inşallah.
Bir de bir soru sormak istiyorum. Çalışmadan sonraki duş sıcak olması iyi midir değil midir?

cok üzüldüm bu sefer bılıgın gıbı degıl..ıyıce dengem bozuldu..daha bebek mebek ıstemıyorum dedım dün esıme :KK70: ...kız bakma öyle dedıgıme ben sızlerden uzak duramıyorum..durabılırmıyım hıc...sızlerın güzel haberlerıyle mutlu olacagız ınsallah

oyy yerim ben senii ebbiimmm
sen iyi ol kafanı topla
hiçyere bırakmayı biz seniii
canım benimm:nazar:

Ne kadar da ukalayım :KK9: Bugün yımırtlama çıbıklarına başlıyorum. Ayaklarıma sıcak su koyuyorum akşamları.Çalışma sonrası amuda kalkıyorum :KK9: Bat 26 Ocak. Hayırlısı ile Ayşenin arkasından geleceğiz inşallah.
Bir de bir soru sormak istiyorum. Çalışmadan sonraki duş sıcak olması iyi midir değil midir?

hoşgeldin canım..
vala çok güzel bir soru sordun bende merak ediorum çünkü ben aşırı sıcak suyla yıkanmayı severim ve mutlakada öle yıkanırım malum havalarda soğuk :KK9:

yaa yalnız kalıcak tabi biz nekadar burda ol desekte bilgisayarını kapadımı bitii gitti istediği kadar yanız kalır
çok ta kendini dinlemesin ....üzülüyorum öle cekip gitcem bi muddet diyenlere...
ama dediğin doğruu geri dönmezse tutar saçından :KK4:geri getiririzz:KK9:

evet kendını dınlemek ıyı degıl gerrcek ben cok sevdım sızleri sizden haber alamayınca aksam zor duruyorum :KK70: :KK70:

cok üzüldüm bu sefer bılıgın gıbı degıl..ıyıce dengem bozuldu..daha bebek mebek ıstemıyorum dedım dün esıme :KK70: ...kız bakma öyle dedıgıme ben sızlerden uzak duramıyorum..durabılırmıyım hıc...sızlerın güzel haberlerıyle mutlu olacagız ınsallah

Bende öyle demiştim geçen ay eşime.Çok üzülmüş akşama kadar gözümün önünden gitmedi mesajın dedi.Sonradan topladım kendimi.Sıra sende olsun inşallah:KK16::KK16::KK16::KK16:

kızlar bugün adetimin 19. günü , biraz önce akıntımın içinde kılcal damar gibi kırmızı çizgi geldi peçeteye .. Bida denedim yine aynısı .. sonra kesildi .. Ne demek bu ?

Canım benim çok sağol.Darısı başına inşallah.Ayağımı sürüyorum ona göre...

Tamam canım.Arada uğra ses ver özleriz biz seni:KK14:

Listeye ekleyimmi batını canımcım?Dengeli dengeli terazimizi doğurursun inşallah :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

ekle canım ekle...bızde hersey biter ümitler bıtmez. burdan sözünü alalım sekerım..ılk ultrasonunu görmek ıstıyoruz ona göre......adım adım hamılelıgını görmek ıstıyoruz sekerım..rabbım ıkızler versın ınsalllaaaahhhh

Hadi hayırlı olsun inşallah çalışmaların.Çalışmadan hemen sonra duşa girme derim ben.Günah biliyorum ama ben sabaha kadar yattım çoğu zaman.1-2 saat yat derim ben.Eşin için sıcak su iyi değil.Senin ayakları sıcak tutman daha önemli.Tabi pampişini de.:KK9: Vajinal duş önermiyorlar kesinlikle.Sadece gebelik için değil yani.(vajinal duş ne demek onu da bilmiyorum ya:KK37:)

owwww
dikkat etmiyoruz pek kendimizeee
eli maşalıı arkadaş olcam ama heeee
kendine dikkat et canım benim yaaa
yorulma cok fazlaa :KK53:

resmen tansıynum duştu,olsun ya bari bugun maaşımı alabileyim dimi ama....birazdan isterm yoksa bu patron gidip harcıyor buttun paraları...
kızlar bakın şu anda boyleyim :KK36::KK36:

hoşgeldin canım..
vala çok güzel bir soru sordun bende merak ediorum çünkü ben aşırı sıcak suyla yıkanmayı severim ve mutlakada öle yıkanırım malum havalarda soğuk :KK9:

ben çok seviyorum cnm aynen valla havalar da soğuk. Ama bu soğuklar bizi yıldıramaz.Çalışacağız çalışacağız :KK9: Sıcak öldürür mü acep spoşları?

Merhaba anne adayları....
Belli bir ay ismi koymadım topiğe...Kimseyi sınıflandırmak istemedim
:KK1:Hepimiz bekliyoruz işte...Tek görünen bu..Kimi zaman sabırla,kimi zaman hüzünle...Bazen ayağımız tökezliyor umutsuzluk çukuruna düşeyazıyoruz..Hemen biri elimizden tutuyor..Bizden biri...Duygularımızı,hislerimizi,meraklarımızı yargılamayan,beklentileriyle bizi suçlarcasına davranmayan,halden anlayan biri...Burdayız hepimiz...Dua ve tevekkülle bekliyoruz yavrularımızı...Tedbirimizi alıyoruz kendimizce,kalanı için de Allah'tan (cc) yardım diliyoruz.Doğru zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah:KK16:
DİPNOT:Hamile kalıp topiği terk edenin izini sürer kabusu olurum ona göre:KK53::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
Listemize eklemeler yaptım kızlar.Herkez en kısa zamanda :KK49: haliyle listenin alt kısmına geçsin inşallaaahhh:KK16::KK16::KK16:

Anniş Adayı

Beklenmeyen Adet Tarihi

Sonuç

Ateş Tablosu
Phia4 Ocak:KK16:My Ovulation Chart
Merinos15 Ocak:KK16:
Layle5 Ocak:KK16:
pufpuff7 Ocak:KK16:
eglenceli9 Ocak:KK16:
meleklerim359 Ocak:KK16:
waves9 Ocak:KK16:
izell9 Ocak:KK16:
sudünyasi10 Ocak:KK16:
Aysedurmaz11 Ocak:nazar::KK49::nazar:My Ovulation Chart
karapisso12 Ocak:KK16:
MEVANURRRR13 Ocak:KK16:
cikolta15 Ocak:KK16:
taana16 Ocak:KK16:
inci61inci22 Ocak:KK16:
roter23 Ocak:KK16:
taydin25 Ocak:KK16:
serap_serap19 Ocak:KK16:
deepp25 Ocak:KK16:
ebson25 Ocak:KK16:
cadiozy26 Ocak:KK16:
mrvb1 Şubat:KK16:
Tatliebbi9 Şubat:KK16:

Anniş Adayı

Tahmini Doğum Tarihi

Bebeğimizin cinsiyeti

Beklediği Ay Sayısı

gvn190724 Haziran 2013:KK55:
Tubiloshh20 Temmuz 2013:KK31:
peri386620 Temmuz 2013:KK49:
Tugra03412 Eylül 2013:KK31:
Aysedurmaz20 Eylül 2013:KK31:4

[TD]fmfm[/TD]
[TD]05 Ağustos 2013[/TD]
[TD]:KK31:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]

:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

oyy yerim ben senii ebbiimmm
sen iyi ol kafanı topla
hiçyere bırakmayı biz seniii
canım benimm:nazar:

ayy bal damlıyor agızından tatlı arkadasım benım bu sözlerın üstüne ben gıderde gelmezmıyım...her gün buradayım...teyzelerı bırakmıcak mınnoslarııım arkadaslarım...teyzelerı bırakmıcak mınnoslarııı

Hadi hayırlı olsun inşallah çalışmaların.Çalışmadan hemen sonra duşa girme derim ben.Günah biliyorum ama ben sabaha kadar yattım çoğu zaman.1-2 saat yat derim ben.Eşin için sıcak su iyi değil.Senin ayakları sıcak tutman daha önemli.Tabi pampişini de.:KK9: Vajinal duş önermiyorlar kesinlikle.Sadece gebelik için değil yani.(vajinal duş ne demek onu da bilmiyorum ya:KK37:)

Sabah duş yapamam ben.1-2 saat bekliyorum ama en az yarım saat yatmaya çalışıyorum. tabi bu arada kocişinde başını şişiriyorum :KK9: boş boş yatamam ki ben kurt var nasıl durayım. Vajinal duş yapmıyorum.Pampişi de tutayım tamam.

ben çok seviyorum cnm aynen valla havalar da soğuk. Ama bu soğuklar bizi yıldıramaz.Çalışacağız çalışacağız :KK9: Sıcak öldürür mü acep spoşları?
:KK53::KK53::KK53::KK53: Zaten elimizde bikaç yüz milyon spoşcuk var onları da heba etmeyin kııııızzzz...Sıcak su iyi gelmez spoşlara.Buz gibi su tutsun titresin bit gibi:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
:):):):) ayşecimm ama iki gündür eşim evde yok , bugün gelicek , öncesinden olsaydı iyiy di dimi ????? Bugün olsa da yeterli olurmu ?????????
Yok yok çatlamadan sonra 24 saat içinde döllenme oluyor.O yüzden gelir gelmez saldır adama:KK52::KK52::KK52::KK52:Bugün-yarın değerlendirin.Ne olur ne olmaz.Kaçmasın bu sefer yumoşlar spoşlardan:21::21::21::21::21:

X