Bol bebiş topiği

benide ekleyin arkadaşlar her ay bu ayın topiği nerde diye aramaktan sıkılmıştım :KK43:( umarım son topiğim olur ama olmazsada başka topik aramam :)))))))))))
benim baya uzun bir döngüm var 1 Şubat yazalım bana aysecim :)) birde şu yandaki atş durumunu merak ediyorum ben nasıl yapacam onu doğru çıkıyor mu bana yardımcı olun lütfen

Hoşgeldin canım..Ateş ölçme topiği var.1.sayfasında ayrıntılarıyla yazıyor nasıl yapacağın.Oradaki arkadaşlar da yardımcı olur sorarsan.Bizde tablona ekleriz kısa yolunu.

Merhaba anne adayları....
Belli bir ay ismi koymadım topiğe...Kimseyi sınıflandırmak istemedim
:KK1:Hepimiz bekliyoruz işte...Tek görünen bu..Kimi zaman sabırla,kimi zaman hüzünle...Bazen ayağımız tökezliyor umutsuzluk çukuruna düşeyazıyoruz..Hemen biri elimizden tutuyor..Bizden biri...Duygularımızı,hislerimizi,meraklarımızı yargılamayan,beklentileriyle bizi suçlarcasına davranmayan,halden anlayan biri...Burdayız hepimiz...Dua ve tevekkülle bekliyoruz yavrularımızı...Tedbirimizi alıyoruz kendimizce,kalanı için de Allah'tan (cc) yardım diliyoruz.Doğru zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah:KK16:
DİPNOT:Hamile kalıp topiği terk edenin izini sürer kabusu olurum ona göre:KK53:

Anniş Adayı

Beklenmeyen Adet Tarihi

Sonuç

Ateş Tablosu
Phia4 Ocak:KK16:My Ovulation Chart
Merinos15 Ocak:KK16:
Layle5 Ocak:KK16:
pufpuff7 Ocak:KK16:
eglenceli9 Ocak:KK16:
meleklerim359 Ocak:KK16:
waves9 Ocak:KK16:
izell9 Ocak:KK16:
Aysedurmaz11 Ocak:KK16:My Ovulation Chart
MEVANURRRR13 Ocak:KK16:
cikolta15 Ocak:KK16:
taana16 Ocak:KK16:
roter23 Ocak:KK16:
mrvb1 Şubat:KK16:

son 8 günüm hadi bakalım hayırlısı. Bu ay bebişlerimiz gelsin inşallah..

Hayırlı ve sağlıklı evlatlarımızla,maddi-manevi sıkıntılarımızı atlatabileceğimiz,dualarımızın kabul olduğu huzurlu,sevgi dolu,saygıyı aşmayan yuvamızda sevdiklerimizle ve sevenlerimizle güzel bir yıl geçirmek nasip olsun inşallah hepimize.Rabbim gönlümüzden geçenleri bizlere hayırlı kılsın.Bizleri doğru yoldan ayırmasın.Şeytana,daha da önemlisi nefsimize uydurmasın.
Bat'a kaldı 10 gün..O yüzden bu hafta pek katılmayabilirim sohbetlerinize.Uğrarım ama çok durmam.İstemesek de kafaya takıyoruz.Belirtiydi,battı derken psikolojimiz alt üst oluyor.İnşallah güzel haberlerin devamı gelir bugün.Tatliebbi sıra sende kuşum..Bugün güzeeel bir sonuç bekliyoruz senden artık...

Hayırlı ve sağlıklı evlatlarımızla,maddi-manevi sıkıntılarımızı atlatabileceğimiz,dualarımızın kabul olduğu huzurlu,sevgi dolu,saygıyı aşmayan yuvamızda sevdiklerimizle ve sevenlerimizle güzel bir yıl geçirmek nasip olsun inşallah hepimize.Rabbim gönlümüzden geçenleri bizlere hayırlı kılsın.Bizleri doğru yoldan ayırmasın.Şeytana,daha da önemlisi nefsimize uydurmasın.
Bat'a kaldı 10 gün..O yüzden bu hafta pek katılmayabilirim sohbetlerinize.Uğrarım ama çok durmam.İstemesek de kafaya takıyoruz.Belirtiydi,battı derken psikolojimiz alt üst oluyor.İnşallah güzel haberlerin devamı gelir bugün.Tatliebbi sıra sende kuşum..Bugün güzeeel bir sonuç bekliyoruz senden artık...

canım testte negatif cıktı..sanırım bu ay adet olmadan devam edecegım :KK70: :KK70: :KK70:

kızlar bat 30ydu adetim olmadı halende bir belirtim yok bat gnu test yaptm negatifti....
sizde adetim migecikti yoksa hamiş miyim?
anlamadım gitti ya

canım testte negatif cıktı..sanırım bu ay adet olmadan devam edecegım :KK70: :KK70: :KK70:
9 ay devam edeceksin inşallahhh:KK16::KK16:
ayşecim hayrı olsun topiğin... bende geldim...
Sağolasın şekerim.Hoşgelmişsin...
kızlar bat 30ydu adetim olmadı halende bir belirtim yok bat gnu test yaptm negatifti....
sizde adetim migecikti yoksa hamiş miyim?
anlamadım gitti ya
Bakınız tatliebbi :KK9:Sizi gidi 2013'ün ilk hamişleri siziiii:KK9:

9 ay devam edeceksin inşallahhh:KK16::KK16:

Sağolasın şekerim.Hoşgelmişsin...

Bakınız tatliebbi :KK9:Sizi gidi 2013'ün ilk hamişleri siziiii:KK9:

kız negatıf cıktı dıyorum olmadı heral dıyorum..delı olcem dıyorum arkidis :KK70: :KK70: :KK70: ama agızın bal yalasın ınsallah arkdasım..10 gün sonra senı beklıyoruz asıl canıkom..ama cok konusmayalım bu hamılelık konusunu yoksa sende benım gıbı delırırsın :KK70: :KK70:

kız negatıf cıktı dıyorum olmadı heral dıyorum..delı olcem dıyorum arkidis :KK70: :KK70: :KK70: ama agızın bal yalasın ınsallah arkdasım..10 gün sonra senı beklıyoruz asıl canıkom..ama cok konusmayalım bu hamılelık konusunu yoksa sende benım gıbı delırırsın :KK70: :KK70:
Konuşmayalım konuşmayalım.Belirtileri ve son 4 gün falan diye konuşmayalım olurmu?BATı geçen konuşsun sadece.Valla çok girmeyim diye karar aldım sabah ama yapamam sanırım:KK9:
atesımde gecen günlerden yüksek son 4 gündür :KK43:

:KK9::KK9::KK9::KK9:Hadi inşallahh gelecek bebeğin.... Müsaitsen kalk bi Yasin oku hadi.Ben okudum az önce.İkiz oğullarım sağlıkla hayırlısıyla karnımda olsun diye dua ettim.Hadi bugün Yasin duası günü olsun.Her gün yapalım bunu.Bir gün başka bi gün başka dua.Katılır mısın bana?

Konuşmayalım konuşmayalım.Belirtileri ve son 4 gün falan diye konuşmayalım olurmu?BATı geçen konuşsun sadece.Valla çok girmeyim diye karar aldım sabah ama yapamam sanırım:KK9:

:KK9::KK9::KK9::KK9:Hadi inşallahh gelecek bebeğin.... Müsaitsen kalk bi Yasin oku hadi.Ben okudum az önce.İkiz oğullarım sağlıkla hayırlısıyla karnımda olsun diye dua ettim.Hadi bugün Yasin duası günü olsun.Her gün yapalım bunu.Bir gün başka bi gün başka dua.Katılır mısın bana?

canım dün yasın suresını mübın duasıyla bırlıkte okudum canım...bebegımı dıledım bende...tamam ozaman..bat sat dıt mıt konusmayalım..havadan sudan kadınca sorunlardan konusak :KK70: :KK70: :KK70: allah kabul etsın canım..bende bırazdan okıcem..ıkındı okunduktan sonra hem namaz hem dua ınsallah rabbım herkezın hayır duasını kabul eder canım

canım dün yasın suresını mübın duasıyla bırlıkte okudum canım...bebegımı dıledım bende...tamam ozaman..bat sat dıt mıt konusmayalım..havadan sudan kadınca sorunlardan konusak :KK70: :KK70: :KK70: allah kabul etsın canım..bende bırazdan okıcem..ıkındı okunduktan sonra hem namaz hem dua ınsallah rabbım herkezın hayır duasını kabul eder canım

Allah kabul etsin canım.Ben de mübinli okudum.İşyerinde olunca 7 değilde 3 kez okudum.
Konuşalım canım.Farklı şeyler olsun tabi.Mesela bugğn kafama bişey takıldı benim.Tırnaklarım çok kırılıyor.Uzatmam normalde.Ama azıcık uzasın ortasından kırılıyor.Neden olurki bu?

X