Bol bebiş topiği

Ahanda buraya yazıyorum.Hepiniz şahitsiniz aynı öğrenişim gibi belirtisiz,ağrısız,sızısız 9 ay geçireceğim ben.Görün bakın keyifle naz yapacağım etrafıma.Yiyip içip,gezeceğim,çalışacağım işimde misss gibi....
İnanınca neler olabiliyormuş herkez görecek benim hamileliğimde....
:21::21::21::21::21::21::21::21::21:

tatlım yrn yap az daha beklemenin faydası var bu çatlatma iğnelerinde minimum beta hcg var yanlış sonuç alan arkadaşlar olmuştu topikte 2. çizgiyi görüp hamile olmadığını öğrnen snradan az daha beklemeni öneriorum inş minik senledir :)

inşallah canım yaa..bende çift çizgi görüp hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum..bu ay o kadar dikkat ediyorum ki temizlik filan yok:KK8:sadece yemek yapıyorum :KK16:

Ahanda buraya yazıyorum.Hepiniz şahitsiniz aynı öğrenişim gibi belirtisiz,ağrısız,sızısız 9 ay geçireceğim ben.Görün bakın keyifle naz yapacağım etrafıma.Yiyip içip,gezeceğim,çalışacağım işimde misss gibi....
İnanınca neler olabiliyormuş herkez görecek benim hamileliğimde....
:21::21::21::21::21::21::21::21::21:

görücem seni burda 3 hafta snra öğğğ öğğğ kusuorm yetişiiiiiinnnnnnnnnn :KK52::KK52::KK52:diye avazın çıktığı kdr bağırırken :KK52::KK52::KK9::KK9:

inşallah canım yaa..bende çift çizgi görüp hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum..bu ay o kadar dikkat ediyorum ki temizlik filan yok:KK8:sadece yemek yapıyorum :KK16:

aynen gerek yok yemeğini yap yemeğini ye bol yoğurt süt tüket gebeysen falan önden iyi oluo bnları tüktmek inş seninledrde bekletmez bebeğin cnm allah emeklerinizi boşa çıkarmasın valla kardeşim kdr istiyorum sizlerinde olsun ayrım bian önce

kızlar yaptm testi negatf cıktı başka bir marka denedim ustelık... gtp soktrrcu alcm akşam..

yeni ay yeni umut cnm üzülme inş öbr aya daha sıkı hazırlanırsın :KK34: adet gününde olmuosanda bunu doktoruna söyle düzenleyici hap verir cnm düzensiz adet yumurtlamayı da zorlaştırır söktürücü iyi değil die duydum mtlaka git bi ihmal etme adet için söylenen şudur ki 2 gün ileri veya 2 gün geri atması normal sayılırmış ama 5,10 gün önce veya snra oluosa bir kadın iyi değilmiş

aynen gerek yok yemeğini yap yemeğini ye bol yoğurt süt tüket gebeysen falan önden iyi oluo bnları tüktmek inş seninledrde bekletmez bebeğin cnm allah emeklerinizi boşa çıkarmasın valla kardeşim kdr istiyorum sizlerinde olsun ayrım bian önce

canım aynen öyle yapıyorum rahatlık bana löp löp et olarak geri dönüyor :KK1::KK1::KK1: bu ay eşim çok ümitli hiç böyle olmazdı..inşallah boşa çıkmaz da bizde öğürenler grubuna dahil oluruz...:KK16::KK16::KK16::KK16:

ağzın bal yesin göbüşün ikiz üçüz dolsun..inşallah canım yaa..sevinçten kafayı üşütürüm galiba..ama sırada cevoşcum var:KK8::KK4:

vay annaamm bir de üçüz olur mu benim? Oh bikere toptan çıkar ayrı ayrı ne uğraşacan büyütmeye :KK9: Cevoşa ben gebe olduğıunu söylemiştim zaten ama o inanmıyo

ayşeeeemmm sana bir uzman sorusu helena83' de sormuştum. ben şimcik bu çıbıklardan aldım. yumurtlama döneminde her gün mü çalışma yapmak lazım?sen öyle mi yaptın?yoksam baştan sona gün aşırı mı iyi olur?ben çok su içiyorum. bu çıbıklardan önce 4 saat içmeden ve tuvalete çıkmadan yapmak lazımmış?ben nasıl dayancam?altıma yaparım :KK9:

cnm genel sormamışsın ama bnde az buçuk uzman sayılırım ovü testi konusunda ilk ayımda hamile kaldım test ile.bu testlere ben adetim bitince başladım 10. güne kdr tek çubuk yaptım.13. günbile silikti 14. gün kopkoyu 2. çizgi çıktı hatta umutsuzlanmışdım sinirlenmişdim ben herhalde yumurtlamıom die rüyama grdi o gece 14. gün koyu 2 çizgi oluştu.2 çizgiyi aynı koyulukta yakaladığın gün ilişki olmalı en az 2 kere ve ertesi sabah özellikle ilişki olmalı ve gece öbr gün tkrar sabahı değerlendirin testin silikleşecektir sonrasında zaten ilişkiyi kesip kndine dkkt etmen gereken dönem başlar ayaklarını belini sıcak tutucaksın ve ilişkiden bi süre kaçınıcaksın çnkü yumurtanın döllenmesini zorlaştırıo ağır iş yapmıcaksın hamile kalmış gibi dkkt ediceksin ayrıca öbr soruna gelim 4 saat su içmemek diye bişi yok canım ben sabah 10 da uyanıorum bol su içip wc ye gidiodum snra uyuodum 1 e 2 ye kdr kalkıp testimi yapıodum 2 saat sıvı tüketmesen yeterli gelio 4 saatte ne ölürüz be :KK52: sormak istediğin bişi olursa seve seve cvplarım

hamile arkadaşlar idrar kokunuzda değişiklik olmuşmuydu?

ilk başlarda pek yoktu die hatırlıorum cnm ama şuanda çok var hatta perşembe cinsiyet için gttiğimde sorucam doktoruma bnm idrarım tortuluydu hep içinde uçusan parçalar vardı :) blmem artık herkeste var mıdır ama dene bi bakalım :)

ilk başlarda pek yoktu die hatırlıorum cnm ama şuanda çok var hatta perşembe cinsiyet için gttiğimde sorucam doktoruma bnm idrarım tortuluydu hep içinde uçusan parçalar vardı :) blmem artık herkeste var mıdır ama dene bi bakalım :)

kasteddiğin baloncuk gibi olması mı?

ayrıca test kullanan arkadaşlarım yumurtladığınız tarafınızı anlarsınız vücudunuzu tanıosunuz yere eğilirken oturup kalkarken ur gibi bişi olur sağ yada sol kasıkta ilişki olan günlerde ilişki bitince yarım saat yatın arada yumurtladığınız tarafa doğru dönün ki yumurta çnkü soldadır veya sağdadır kolay dölleyebilsin ben yaptıklarımı anlatıorum belki işinize yarar kullanırsınız sonuçta demokraside çareler tükenmio :KK34:

X