- 5 Temmuz 2012
- 1.823
- 841
- Konu Sahibi semplice_signora
- #1.301
ikinci hamile de sen olacaksın gibi geliyor bana mevanurcum.
ağzın bal yesin göbüşün ikiz üçüz dolsun..inşallah canım yaa..sevinçten kafayı üşütürüm galiba..ama sırada cevoşcum var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ikinci hamile de sen olacaksın gibi geliyor bana mevanurcum.
tatlım yrn yap az daha beklemenin faydası var bu çatlatma iğnelerinde minimum beta hcg var yanlış sonuç alan arkadaşlar olmuştu topikte 2. çizgiyi görüp hamile olmadığını öğrnen snradan az daha beklemeni öneriorum inş minik senledir :)
Ahanda buraya yazıyorum.Hepiniz şahitsiniz aynı öğrenişim gibi belirtisiz,ağrısız,sızısız 9 ay geçireceğim ben.Görün bakın keyifle naz yapacağım etrafıma.Yiyip içip,gezeceğim,çalışacağım işimde misss gibi....
İnanınca neler olabiliyormuş herkez görecek benim hamileliğimde....
inşallah canım yaa..bende çift çizgi görüp hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum..bu ay o kadar dikkat ediyorum ki temizlik filan yoksadece yemek yapıyorum
kızlar yaptm testi negatf cıktı başka bir marka denedim ustelık... gtp soktrrcu alcm akşam..
aynen gerek yok yemeğini yap yemeğini ye bol yoğurt süt tüket gebeysen falan önden iyi oluo bnları tüktmek inş seninledrde bekletmez bebeğin cnm allah emeklerinizi boşa çıkarmasın valla kardeşim kdr istiyorum sizlerinde olsun ayrım bian önce
kızlar yaptm testi negatf cıktı başka bir marka denedim ustelık... gtp soktrrcu alcm akşam..
ağzın bal yesin göbüşün ikiz üçüz dolsun..inşallah canım yaa..sevinçten kafayı üşütürüm galiba..ama sırada cevoşcum var
ayşeeeemmm sana bir uzman sorusu helena83' de sormuştum. ben şimcik bu çıbıklardan aldım. yumurtlama döneminde her gün mü çalışma yapmak lazım?sen öyle mi yaptın?yoksam baştan sona gün aşırı mı iyi olur?ben çok su içiyorum. bu çıbıklardan önce 4 saat içmeden ve tuvalete çıkmadan yapmak lazımmış?ben nasıl dayancam?altıma yaparım
hamile arkadaşlar idrar kokunuzda değişiklik olmuşmuydu?
ilk başlarda pek yoktu die hatırlıorum cnm ama şuanda çok var hatta perşembe cinsiyet için gttiğimde sorucam doktoruma bnm idrarım tortuluydu hep içinde uçusan parçalar vardı :) blmem artık herkeste var mıdır ama dene bi bakalım :)
kasteddiğin baloncuk gibi olması mı?