Bol bebiş topiği

Amiiin canım..Belirtin varsa yap bi test.Belki seninki de oluşmuştur mini mini
eğer hamileysem ayşe seninle aynı gün başakları doğuruyoruz
Evet.Annem gibi....Ben gibi...Yavrularımda başak olacak.Erken doğum olmazsa.İkizlerde erken doğum oranı yüksek
Unuturmuyum kız.Uğra arada bizede teyzesi.İkizlerimi öğrendiğim gün sende burda ol :)))))
ikiz miiiiii nasıl ya? ben bişey mi kaçırdım? nerden anladın ikiz olduğunu??
İnşallahh diye dua ediyoruz kız.22 değerle ikizmi olur Binlerde falan olsa belki.Değer 2 gün sonra çoooook yükselirse olabilir neden olmasın.Rabbim istedikten sonra
Vala roman okur gibi takip ettim esas kıza nolacak acaba diye, bide baktım ki hamileymiş :)) hayırlı olsun ikisinide sağsalim kucağına alırsın inşallah :)) darısıda tüm isteyenlerin başına Aminnn :))
İnşallah canım benim.Hep beraber büyütelim göbüşlerimizi

Tuğra034te de bende de ilk idrar değildi kızlar.İkimizde öğlen yaptık öylesine.Belirtisiz ümitsiz.Çıkacak olduktan sonra çıkıyor saatler sonra da olsa İnşallah hepiniz pozitifi görürsünüz en kısa zamanda.

ateşim aynı hidiyor 36.7 ve 8 lerde dünden beri gögüsleerde dolgunluk ve ağrı,kasığımda batmalarım var..başka da birşey yok galiba:) ama sen ümidimiz oldun belirtisiz

kızzz nie beni listeden cıkardınızzzzzz
aşkolsunn küstümmm vallaaa
benimde 1 ocaktı batım erken öğrendim dieee
attınız beniii
Kız sen phianın listesindeydin.Ordan kimseyi almadım ben bu yıla hamiş geçsinler diye.Valla bak.Zaten listenin altına hamişleri de ekleyeceğim elim boşa çıkınca.O zaman seni de eklerim merak etme Tahmini doğum tarihleriyle cinsiyetleriyle falan eklerim....Sağlıkla doğururuz hep beraber bu topikte.Bebişi olanlar gitmez hiç olmazsa

canım benim artık sen hamiş bir annesin dikkat et olurmu rabbim meleklerimizi korusun fazla ağır işler yapma yetişemediğin yere uzanma tamam mı? tatlım inşallah birde ikiz olursa değme keyfine

Valla çalışıyorum ben.İşlerimizde yoğun.Hep masabaşındayım ama yoğunum.Daha dikkatli olacağım artık İnşallah ikizlerimde gelsin sağlıkla....

evde sadece 1 tane test var..bugün mü yapsam yarın mı

tatlım yrn yap az daha beklemenin faydası var bu çatlatma iğnelerinde minimum beta hcg var yanlış sonuç alan arkadaşlar olmuştu topikte 2. çizgiyi görüp hamile olmadığını öğrnen snradan az daha beklemeni öneriorum inş minik senledir :)

haydee hop hopppp

vay be aynı topikte gün sayıoduk sende hamiş olmuşsun tbrk ederim tuğracım kolay bi hamilelik diliorum :)

oyyy ayşeem :) kız senin bu azmine hayranım varya tbrk ediorum canımcım dkkt edin kendinize yeni hamişler riskli günler allah göstermesin bol bol yatın boşverin pis kalsın evler azcık :) nasıl olsa kuzular gelince bol bol kusmuk temizlicez

ayşeeeemmm sana bir uzman sorusu helena83' de sormuştum. ben şimcik bu çıbıklardan aldım. yumurtlama döneminde her gün mü çalışma yapmak lazım?sen öyle mi yaptın?yoksam baştan sona gün aşırı mı iyi olur?ben çok su içiyorum. bu çıbıklardan önce 4 saat içmeden ve tuvalete çıkmadan yapmak lazımmış?ben nasıl dayancam?altıma yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…