Bol bebiş topiği

Merhaba anne adayları....
Belli bir ay ismi koymadım topiğe...Kimseyi sınıflandırmak istemedim
:KK1:Hepimiz bekliyoruz işte...Tek görünen bu..Kimi zaman sabırla,kimi zaman hüzünle...Bazen ayağımız tökezliyor umutsuzluk çukuruna düşeyazıyoruz..Hemen biri elimizden tutuyor..Bizden biri...Duygularımızı,hislerimizi,meraklarımızı yargılamayan,beklentileriyle bizi suçlarcasına davranmayan,halden anlayan biri...Burdayız hepimiz...Dua ve tevekkülle bekliyoruz yavrularımızı...Tedbirimizi alıyoruz kendimizce,kalanı için de Allah'tan (cc) yardım diliyoruz.Doğru zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah:KK16:
DİPNOT:Hamile kalıp topiği terk edenin izini sürer kabusu olurum ona göre:KK53:

Anniş Adayı

Beklenmeyen Adet Tarihi

Sonuç

Ateş Tablosu
Phia4 Ocak:KK16:My Ovulation Chart
Merinos15 Ocak:KK16:
Layle5 Ocak:KK16:
pufpuff7 Ocak:KK16:
eglenceli9 Ocak:KK16:
meleklerim359 Ocak:KK16:
waves9 Ocak:KK16:
izell9 Ocak:KK16:
sudünyasi10 Ocak:KK16:
Aysedurmaz11 Ocak:nazar::KK49::nazar:My Ovulation Chart
karapisso12 Ocak:KK16:
MEVANURRRR13 Ocak:KK16:
cikolta15 Ocak:KK16:
taana16 Ocak:KK16:
inci61inci22 Ocak:KK16:
roter23 Ocak:KK16:
taydin25 Ocak:KK16:
serap_serap19 Ocak:KK16:
deepp25 Ocak:KK16:
ebson25 Ocak:KK16:
cadiozy26 Ocak:KK16:
mrvb1 Şubat:KK16:

ayşemmmm çok mutlu oldum ya..rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin..kolay sıkıntısız gebelikler,kocaman göbek ve sonunda tatlımı tatlı ikizlerini..

sende hepimize moral oldun..yok belirtim yok,ateşim düştü,geçen ayda öyleydi filan..ama neymiş sadece rabbimin ol demesi yetermiş..tebrik ederim maşallah:nazar:

satlarımız aynıydı test yapmamak için kendimi zor tutuyorum :) hiç olmazdı ama bu ay gögüslerimde ağrı ve dolgunluk var..dün farkettim deyince ağrıdığını..dua ette bizlerde bu mutluluğu yaşayalım...

kız kendi topiğinde ilk hamile olan da sen mi oldun maşallah annem sana :KK1: Rabbim sağlıkla kucağında göstersin inşallah darısı isteyen herkesin başına inşallah hayırlısıyla senin için yeni bi süreç başladı sağlıklı ve kolay olsun inşallah duada bizleride unutma miniğimle ben de burdayım teyzesi bakkk:emir_bebek:

tmm kuzucum guldum :)
birazdan cıkar bi test alırm yanımda yok şu anda kuşum ben tekim biri dişarı gitti o gelsınde ben gtp alırm yaparm hatrın için tabi cıka bilirsem.. ama gercktn olmadıgnı hissediyorm eyer negatfi gorursem bilrm sokturucuyu içi vercem o yuzden beklıyodum..sbhta yaptm bozuk çıktı ya ondan uzuldum...

üzülme canım Allah var sonra biz varız yanında ... Hadi bakalım inşallahh çıkar içimden güzel sesler geliyo bak dünde demiştim sana :KK1:

tamam gidiyorum bekleyın...:KK4:

kızlar ben geldim aldım testi fakat ihycm yok halen beklıycem cişimin gelmesi bakalım nolcak ayşe ve deep istedgnz içn yapıyorum.. eyer ki cıkmazsa bi daha yapmıyım soktrucu alcam hayırlısı neyse o cıksın sizde dua edin bakalım :KK5::KK5::KK5::KK5:

oyy kıyamam sana hadi hayırlı haber bekliyoruzzz inşallahhhhh.....

Ben bi 2 rekat şükür namazı kılayım kızlar.Hepinize dua edeceğim kızlar...:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Ayşemmm Rabbim dualarını kabul eder inşallah canım benimmm .. :KK54:

İlk sana söyledim taydin dün akşam.Topikte bi sen vardın tanıdık.Nerdesin diye baktım ersağ topiğine yazdım:KK9:Alakasızca bi yorum oldu ama kusura bakma artık:KK9: Kana gideceğim de büroya birini bekliyorum.Gelsin hemen çıkarım.Eşime akşam söyleyeceğim.Bir sürü müsvedde kağıdı buruşturacağım poşete koyacağım.İçine de test sonucunu..Şu torbaya bi bak önemli bi evrağı çöpe atmışım bulamadım diyeceğim.Tek tek bakacak hepsine.Kan testini de bulacak...Fosforlu kalemle çizeceğim sonucu :)))) Bunu planlıyorum aylardır....Patik,yemek,misafir var gibi sürprizler bana göre değil :) İnşallah bu akşam yapacağım hayallerimi...

ben okuyup yazana kadar sonuçlar geldi.. canımmm çok sevindimmm. yeni yıl bebişle geldi sana.. ilk duyan ben olduuma göre bu ay da ben hamiş olayım inşallahh... şimdi sıra cici babaya havadisi vermekte :KK1::KK1:

bilmıym arkadaşm olsa cıkardı teste demi sonucta ilk yaptgmda bende kacgun sonra silk bi cizgi belki oda bozuktu... ya dun akam 12oldu uykm geldi yatcam eşime gelmıynmu dıym hayr diyor neyse kızlar ev sobalı oldugu içn oturma odasında yatıyrm mecburen uşumemek için,tvde o odada ya bu sesını kıstı bakıo işikta acık uyamadım biraz daldm bi bulaldm ki sorma evde içme şu sigarayı demekten usandm içmiş ev duman altında sobada tutmuş hissetmıyo bile neyse ben soylendm kaktı işiği fln yaktı neyse saat 2oldu ben daha uyanıktm o ara uyandım.. bu adam ben hamileykende cocuk varkende içer sanırım.. oturdm aglıyom resmen ya

canım eşim de ben de günde neredeyse 2 paket içiyorduk. geçen yıl dr.a gitmiştik ama ilaca rağmen başaramamıştık. 5 gündür bir azim geldi.. ilaca tekrar başladık. Allaha şükür şu anda günde en fazla 4-5 tane içtik. onu da paket almadık, sağdan soldan otlandık. içme deme, içme dedikçe içesi geliyor insanın. garip bişey bu sigara tiryakiliği. kendimizi gayet iyi hissediyoruz artık, gittikçe unutuyoruz. inşallah eşin de bırakma gayretini gösterir. ama uzman desteği gerekiyor söyleyeyim..

Cocuklar" anne telefona bakip bakip niye gulumsuyorsun diyorlar" bende onlara cok sevdilgim bir ablanizin da benim gibi karninda bebisler varmis ona sevindim diyorum" anneeee aciz " diye bagiriyorlar ben kahvalti hazirliyim bari evde bebe sayisi cok hic gidesim yok ama .....

ben de ev temizliycem daha. ah ah..

vereceğin canla mutlu olacak bu kullarını sevindir allahım.......

ayşenin değerleri yüksek çıksın

yumurtlayanlara döllenmek nasip olsun

bat lar gelmesin

mideler bulansın

kasıklarda batmalar olsun

bebişler gelsin

amin:)

amiiiinnnn ...
sabah sabah ne güzel dua etmişsin canım. Allah razı olsunn.. Duaların kabul olsunn..

kuzucum ya sadece akşam eşim sıgarayı içti ve ben oksuruym rhtsz oluyorum,oda devm etti.
Uykusuzum,moralm bozuldu sbh test yapim dedim işte oda test bozuk cıktı C cızgsı bile belirmedi gbi yanı bende uzuldm eşimede kızgınım zaten burda konusalm diye yazdım ama yanlıs yaptm sanırım anlatınca arkadaşları kırdım ozurdilerm sizleri kırdysam eyer sadece uzgunum herşey anlamsız gelıo patronlada atıştm burdakı hastanede hastaneden başka bi şey,ilçede yaşiyorum...
Ben il le gtcm ama patronda maaşları odemedi,eşimede demk istemiym bu ara bozuguz... boyle işte kısaca...

herşey üst üste gelmiş canım.. zaten beklemek bir gerginlik, üst üste tuz biber olmuşş..

offfff yaaa zaman geçmiyooo kızlarrrrrr :KK43:
bende test yapmak istiyorum öğrenmek istiyorum :KK43:

yok anacım daha beli diil
inşallah öledir kalbinden geöen o aysenin
kendi nerden anlıcak:KK52:

ay ben dedim nooluyozzz..

ayşenin ikiz istediğini biliyorum da, değerden falan mı anlaşıldı, nooldu ben kaçırdım dedim:KK1::KK1::KK1:

malum bugün topik çok hızlı, yetişemiyorummmmm:KK52::KK52:

he he demiştim ben size takılın peşime halayda diyeee:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

X