- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 42
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #1.261
Anniş Adayı | Beklenmeyen Adet Tarihi | Sonuç | Ateş Tablosu |
Phia | 4 Ocak | My Ovulation Chart | |
Merinos1 | 5 Ocak | ||
Layle | 5 Ocak | ||
pufpuff | 7 Ocak | ||
eglenceli | 9 Ocak | ||
meleklerim35 | 9 Ocak | ||
waves | 9 Ocak | ||
izell | 9 Ocak | ||
sudünyasi | 10 Ocak | ||
Aysedurmaz | 11 Ocak | My Ovulation Chart | |
karapisso | 12 Ocak | ||
MEVANURRRR | 13 Ocak | ||
cikolta | 15 Ocak | ||
taana | 16 Ocak | ||
inci61inci | 22 Ocak | ||
roter | 23 Ocak | ||
taydin | 25 Ocak | ||
serap_serap | 19 Ocak | ||
deepp | 25 Ocak | ||
ebson | 25 Ocak | ||
cadiozy | 26 Ocak | ||
mrvb | 1 Şubat | ||
kızlar ya birazdan yapsam mi testi yoksa yarın sabah mı yapsam?
tmm kuzucum guldum :)
birazdan cıkar bi test alırm yanımda yok şu anda kuşum ben tekim biri dişarı gitti o gelsınde ben gtp alırm yaparm hatrın için tabi cıka bilirsem.. ama gercktn olmadıgnı hissediyorm eyer negatfi gorursem bilrm sokturucuyu içi vercem o yuzden beklıyodum..sbhta yaptm bozuk çıktı ya ondan uzuldum...
tamam gidiyorum bekleyın...
kızlar ben geldim aldım testi fakat ihycm yok halen beklıycem cişimin gelmesi bakalım nolcak ayşe ve deep istedgnz içn yapıyorum.. eyer ki cıkmazsa bi daha yapmıyım soktrucu alcam hayırlısı neyse o cıksın sizde dua edin bakalım
Ben bi 2 rekat şükür namazı kılayım kızlar.Hepinize dua edeceğim kızlar...
İlk sana söyledim taydin dün akşam.Topikte bi sen vardın tanıdık.Nerdesin diye baktım ersağ topiğine yazdımAlakasızca bi yorum oldu ama kusura bakma artık Kana gideceğim de büroya birini bekliyorum.Gelsin hemen çıkarım.Eşime akşam söyleyeceğim.Bir sürü müsvedde kağıdı buruşturacağım poşete koyacağım.İçine de test sonucunu..Şu torbaya bi bak önemli bi evrağı çöpe atmışım bulamadım diyeceğim.Tek tek bakacak hepsine.Kan testini de bulacak...Fosforlu kalemle çizeceğim sonucu :)))) Bunu planlıyorum aylardır....Patik,yemek,misafir var gibi sürprizler bana göre değil :) İnşallah bu akşam yapacağım hayallerimi...
bilmıym arkadaşm olsa cıkardı teste demi sonucta ilk yaptgmda bende kacgun sonra silk bi cizgi belki oda bozuktu... ya dun akam 12oldu uykm geldi yatcam eşime gelmıynmu dıym hayr diyor neyse kızlar ev sobalı oldugu içn oturma odasında yatıyrm mecburen uşumemek için,tvde o odada ya bu sesını kıstı bakıo işikta acık uyamadım biraz daldm bi bulaldm ki sorma evde içme şu sigarayı demekten usandm içmiş ev duman altında sobada tutmuş hissetmıyo bile neyse ben soylendm kaktı işiği fln yaktı neyse saat 2oldu ben daha uyanıktm o ara uyandım.. bu adam ben hamileykende cocuk varkende içer sanırım.. oturdm aglıyom resmen ya
Cocuklar" anne telefona bakip bakip niye gulumsuyorsun diyorlar" bende onlara cok sevdilgim bir ablanizin da benim gibi karninda bebisler varmis ona sevindim diyorum" anneeee aciz " diye bagiriyorlar ben kahvalti hazirliyim bari evde bebe sayisi cok hic gidesim yok ama .....
vereceğin canla mutlu olacak bu kullarını sevindir allahım.......
ayşenin değerleri yüksek çıksın
yumurtlayanlara döllenmek nasip olsun
bat lar gelmesin
mideler bulansın
kasıklarda batmalar olsun
bebişler gelsin
amin:)
kuzucum ya sadece akşam eşim sıgarayı içti ve ben oksuruym rhtsz oluyorum,oda devm etti.
Uykusuzum,moralm bozuldu sbh test yapim dedim işte oda test bozuk cıktı C cızgsı bile belirmedi gbi yanı bende uzuldm eşimede kızgınım zaten burda konusalm diye yazdım ama yanlıs yaptm sanırım anlatınca arkadaşları kırdım ozurdilerm sizleri kırdysam eyer sadece uzgunum herşey anlamsız gelıo patronlada atıştm burdakı hastanede hastaneden başka bi şey,ilçede yaşiyorum...
Ben il le gtcm ama patronda maaşları odemedi,eşimede demk istemiym bu ara bozuguz... boyle işte kısaca...
ikiz miiiiiinasıl ya? ben bişey mi kaçırdım? nerden anladın ikiz olduğunu??
22
Kızlar 22 çıktı.
Çok küçükler
2222222222222222222222
cevom wc ye gitmediysen bugün yap varsa idrarda çıkar..çıkmazsa da canını sıkma yarın ilk idrarla yaparsın..
yok anacım daha beli diil
inşallah öledir kalbinden geöen o aysenin
kendi nerden anlıcak
canım sende yapsan çıkmazmı 12 sindemiydi seninde 14.gün nezmana denk geliyo
cevoooooo
noldu yaptınmıııııııı????
offfff yaaa zaman geçmiyooo kızlarrrrrr
bende test yapmak istiyorum öğrenmek istiyorum