Bol bebiş topiği

Merhaba anne adayları....
Belli bir ay ismi koymadım topiğe...Kimseyi sınıflandırmak istemedim
Hepimiz bekliyoruz işte...Tek görünen bu..Kimi zaman sabırla,kimi zaman hüzünle...Bazen ayağımız tökezliyor umutsuzluk çukuruna düşeyazıyoruz..Hemen biri elimizden tutuyor..Bizden biri...Duygularımızı,hislerimizi,meraklarımızı yargılamayan,beklentileriyle bizi suçlarcasına davranmayan,halden anlayan biri...Burdayız hepimiz...Dua ve tevekkülle bekliyoruz yavrularımızı...Tedbirimizi alıyoruz kendimizce,kalanı için de Allah'tan (cc) yardım diliyoruz.Doğru zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah
DİPNOT:Hamile kalıp topiği terk edenin izini sürer kabusu olurum ona göre

Anniş Adayı

Beklenmeyen Adet Tarihi

Sonuç

Ateş Tablosu
Phia4 OcakMy Ovulation Chart
Merinos15 Ocak
Layle5 Ocak
pufpuff7 Ocak
eglenceli9 Ocak
meleklerim359 Ocak
waves9 Ocak
izell9 Ocak
sudünyasi10 Ocak
Aysedurmaz11 OcakMy Ovulation Chart
karapisso12 Ocak
MEVANURRRR13 Ocak
cikolta15 Ocak
taana16 Ocak
inci61inci22 Ocak
roter23 Ocak
taydin25 Ocak
serap_serap19 Ocak
deepp25 Ocak
ebson25 Ocak
cadiozy26 Ocak
mrvb1 Şubat

ayşemmmm çok mutlu oldum ya..rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin..kolay sıkıntısız gebelikler,kocaman göbek ve sonunda tatlımı tatlı ikizlerini..

sende hepimize moral oldun..yok belirtim yok,ateşim düştü,geçen ayda öyleydi filan..ama neymiş sadece rabbimin ol demesi yetermiş..tebrik ederim maşallah

satlarımız aynıydı test yapmamak için kendimi zor tutuyorum :) hiç olmazdı ama bu ay gögüslerimde ağrı ve dolgunluk var..dün farkettim deyince ağrıdığını..dua ette bizlerde bu mutluluğu yaşayalım...

kız kendi topiğinde ilk hamile olan da sen mi oldun maşallah annem sana Rabbim sağlıkla kucağında göstersin inşallah darısı isteyen herkesin başına inşallah hayırlısıyla senin için yeni bi süreç başladı sağlıklı ve kolay olsun inşallah duada bizleride unutma miniğimle ben de burdayım teyzesi bakkk

üzülme canım Allah var sonra biz varız yanında ... Hadi bakalım inşallahh çıkar içimden güzel sesler geliyo bak dünde demiştim sana

tamam gidiyorum bekleyın...

oyy kıyamam sana hadi hayırlı haber bekliyoruzzz inşallahhhhh.....

Ben bi 2 rekat şükür namazı kılayım kızlar.Hepinize dua edeceğim kızlar...

Ayşemmm Rabbim dualarını kabul eder inşallah canım benimmm ..

ben okuyup yazana kadar sonuçlar geldi.. canımmm çok sevindimmm. yeni yıl bebişle geldi sana.. ilk duyan ben olduuma göre bu ay da ben hamiş olayım inşallahh... şimdi sıra cici babaya havadisi vermekte

canım eşim de ben de günde neredeyse 2 paket içiyorduk. geçen yıl dr.a gitmiştik ama ilaca rağmen başaramamıştık. 5 gündür bir azim geldi.. ilaca tekrar başladık. Allaha şükür şu anda günde en fazla 4-5 tane içtik. onu da paket almadık, sağdan soldan otlandık. içme deme, içme dedikçe içesi geliyor insanın. garip bişey bu sigara tiryakiliği. kendimizi gayet iyi hissediyoruz artık, gittikçe unutuyoruz. inşallah eşin de bırakma gayretini gösterir. ama uzman desteği gerekiyor söyleyeyim..

ben de ev temizliycem daha. ah ah..

amiiiinnnn ...
sabah sabah ne güzel dua etmişsin canım. Allah razı olsunn.. Duaların kabul olsunn..

herşey üst üste gelmiş canım.. zaten beklemek bir gerginlik, üst üste tuz biber olmuşş..

offfff yaaa zaman geçmiyooo kızlarrrrrr
bende test yapmak istiyorum öğrenmek istiyorum

yok anacım daha beli diil
inşallah öledir kalbinden geöen o aysenin
kendi nerden anlıcak

ay ben dedim nooluyozzz..

ayşenin ikiz istediğini biliyorum da, değerden falan mı anlaşıldı, nooldu ben kaçırdım dedim

malum bugün topik çok hızlı, yetişemiyorummmmm

he he demiştim ben size takılın peşime halayda diyeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…