-
- Konu Sahibi semplice_signora
Aleyküm selam roter.Amiin canım..Bat kaç?
Anniş Adayı | Beklenmeyen Adet Tarihi | Sonuç | Ateş Tablosu |
Phia | 4 Ocak | My Ovulation Chart | |
Merinos1 | 5 Ocak | ||
Layle | 5 Ocak | ||
eglenceli | 9 Ocak | ||
meleklerim35 | 9 Ocak | ||
waves | 9 Ocak | ||
Aysedurmaz | 11 Ocak | My Ovulation Chart | |
cikolta | 15 Ocak | ||
roter | 23 Ocak | ||
ayşe bide senden bilgi alıcam
ateş ölçmeye başlıycam yarın sabah itibari ile
bana yardımcı olurmusun yorum bakımından
ben hiç anlamadım ateş işini
canım çok güzelmiş bu okurken gözlerim doldu bende bir evledımı 8 yaşında kaybettim inanın çok zorBir kadın vardı. Her yıl doğurur, çocukları ise, altı aydan fazla yaşamazdı. Kadın yirmi çocuk doğurmuş yirmisi de ölmüştü. Her çocuğun ardında feryat ederdi.
Sonunda, "Ey Allah'ım! Bu çocuklar bana dokuz ay yük olur, bense onlar altı aydan fazla sevemem. Altı ay geçmeden elimden alırsın" diyerek canını yakan ıstıraptan şikâyet etti.
O gece rüyasında cenneti gördü. Cennetteki sayısız nimetlerin arasında kendi adının yazılı olduğu bir köşk vardı. Kadına, "Bu köşk acılara katlanan, ıstıraplara tahammül eden, Allah sevgisiyle her şeyini feda edenindir. İbadetlerinde gevşeklik gösteren kullarını, Allah musibetleriyle sınar" dediler.
Cennet nimetlerini görmenin sarhoşluğuyla kadın, "Allahtan gelen başım gözüm üstüne" dedi. Yavaş yavaş cennet bahçesinde ilerleyip köşküne girdiğinde, bütün çocuklarının orada olduğunu gördü.
Bir hadis-i şerifte şöyle buyrulmuştur:
Bir annenin çocuğu ölünce Allah (c.c) meleklerine,
"Kulumun çocuğunun ruhunu aldınız mı?" der. Melekler,
"Evet" derler.
Cenâb-ı Hak, "Onun kalbinin yemişini, hayatının meyvesini kopardınız mı?" der.
Melekler, "Evet" derler.
Allah Teâlâ, "Kulum ne dedi?" diye sorar.
Melekler, "Sana hamdetti. 'Biz Allaha teslim olmuşuz, ancak ona döneriz' dedi derler.
O zaman Allah Teâlâ, "Kulum için cennette bir ev yapın, o evin adını da, hamd evi diye koyun'' buyurur.
canım çok güzelmiş bu okurken gözlerim doldu bende bir evledımı 8 yaşında kaybettim inanın çok zor
Allah bir daha yaşatmasın inşallah sana bu acıyı...Başın sağolsun..
Merinos1 | 5 Ocak | ||
Layle | 5 Ocak | ||
eglenceli | 9 Ocak | ||
waves | 9 Ocak | ||
cikolta | 15 Ocak | ||
taana | 16 Ocak | ||
roter | 23 Ocak | ||
Topik topik söyle bana benden daha yumurtlayanı var mı dünyada? İnşallah hayırlı olur bu ay benim için.2013'e hamile girmek istiyorum artık....
Topik topik söyle bana benden daha yumurtlayanı var mı dünyada? İnşallah hayırlı olur bu ay benim için.2013'e hamile girmek istiyorum artık....
Adetin 1.gününden itibaren 8.gün falan başla testi yapmaya.Erken yumurtlama ihtimaline karşı ben adet biter bitmez başlıyorum.Hergün aynı saatte 1 tane yap.Silik çıkar ilk başlarda.Az az netleşip sonra bi anda koyulaşıyor 2.çizgi.Zaten kasık ağrısı ve uzayan akıntıdan sende bilirsin yaklaştığını o günün.Koyulaştığı gün yumurtanın oluştuğu anlamına geliyor.Bazen 2-3 gün sürüyor koyu çizgi.Sonra silişmeye başlar yeniden.Bu da yumurtanın çatladığını gösteriyor.Koyulaşıncaya kadar günaşırı ilişkide fayda var.Koyulaştıktan sonra da 5-6 gün sürekli ilişki olanlar hamile kaldı hep.Sabah spermler daha hareketli oluyormuş o yüzden sabah olmasında fayda var.Hergün ilişki sperm kalitesini düşürür demelerindeki sevep vücudun yorgun olması.Sürekli üretimde olan bi şey yorulur haliylecanımcım bana şunu bi anlat
şimdi ben 23.12.2012 de son adetimi oldum
kaç gün sonra ovulasyon testini yaptırmalıyım
diyelim yaptığım gün silik çıktı bu ne demek yada koyu çıktı ne demek
kaç gü yapıcam bunu
hepsini bi çırpıda anlatırsan sevinirim.
şimdiden çok sağol:)
Ekleriz tabi.Hoşgeldin şekerimBenide eklersiniz sevinirim.9 ocak bat
Hoşgeldiiinn.İnşallah 2013 bebişlerimizle gelir hepimize...BENİDE EKLERSENİZ ÇOK BAHTİYAR OLECEĞİMMMM
benimde olması lazım gelen normal tarihim 7 ocaktır.. ama inş tabloda yazdığı gibi "beklenmeyen tarih" olur,tabi bebiş sebepli olur
Merinos1 | 5 Ocak | ||
Layle | 5 Ocak | ||
pufpuff | 7 Ocak | ||
eglenceli | 9 Ocak | ||
waves | 9 Ocak | ||
izell | 9 Ocak | ||
cikolta | 15 Ocak | ||
taana | 16 Ocak | ||
roter | 23 Ocak | ||
Adetin 1.gününden itibaren 8.gün falan başla testi yapmaya.Erken yumurtlama ihtimaline karşı ben adet biter bitmez başlıyorum.Hergün aynı saatte 1 tane yap.Silik çıkar ilk başlarda.Az az netleşip sonra bi anda koyulaşıyor 2.çizgi.Zaten kasık ağrısı ve uzayan akıntıdan sende bilirsin yaklaştığını o günün.Koyulaştığı gün yumurtanın oluştuğu anlamına geliyor.Bazen 2-3 gün sürüyor koyu çizgi.Sonra silişmeye başlar yeniden.Bu da yumurtanın çatladığını gösteriyor.Koyulaşıncaya kadar günaşırı ilişkide fayda var.Koyulaştıktan sonra da 5-6 gün sürekli ilişki olanlar hamile kaldı hep.Sabah spermler daha hareketli oluyormuş o yüzden sabah olmasında fayda var.Hergün ilişki sperm kalitesini düşürür demelerindeki sevep vücudun yorgun olması.Sürekli üretimde olan bi şey yorulur haliyleBal-ceviz gibi destekle o günleri boş geçirmemeye bak derim.Koyulaştıktan sonra 14.gün adet günündür.Yani siklusun değişiyor yumurtladığın güne göre.Geç yumurtlarsan adet de geç geliyor.Mesela benim 11 aralık BAT günüm.Ama yumurtladığım tarihe göre 9 oluyor.Erken yumurtlamışım yani.Adete 1 hafta kalıncaya kadar yapıyorum ben testleri.Zaten 20 tane yap yap bitmiyor.Koyu çizgilere bakıp bakıp dua ediyorum hergün 15 gün sonra böyle çıksın gebelik testim diye
Ekleriz tabi.Hoşgeldin şekerim
Hoşgeldiiinn.İnşallah 2013 bebişlerimizle gelir hepimize...
Adetin 1.gününden itibaren 8.gün falan başla testi yapmaya.Erken yumurtlama ihtimaline karşı ben adet biter bitmez başlıyorum.Hergün aynı saatte 1 tane yap.Silik çıkar ilk başlarda.Az az netleşip sonra bi anda koyulaşıyor 2.çizgi.Zaten kasık ağrısı ve uzayan akıntıdan sende bilirsin yaklaştığını o günün.Koyulaştığı gün yumurtanın oluştuğu anlamına geliyor.Bazen 2-3 gün sürüyor koyu çizgi.Sonra silişmeye başlar yeniden.Bu da yumurtanın çatladığını gösteriyor.Koyulaşıncaya kadar günaşırı ilişkide fayda var.Koyulaştıktan sonra da 5-6 gün sürekli ilişki olanlar hamile kaldı hep.Sabah spermler daha hareketli oluyormuş o yüzden sabah olmasında fayda var.Hergün ilişki sperm kalitesini düşürür demelerindeki sevep vücudun yorgun olması.Sürekli üretimde olan bi şey yorulur haliyleBal-ceviz gibi destekle o günleri boş geçirmemeye bak derim.Koyulaştıktan sonra 14.gün adet günündür.Yani siklusun değişiyor yumurtladığın güne göre.Geç yumurtlarsan adet de geç geliyor.Mesela benim 11 aralık BAT günüm.Ama yumurtladığım tarihe göre 9 oluyor.Erken yumurtlamışım yani.Adete 1 hafta kalıncaya kadar yapıyorum ben testleri.Zaten 20 tane yap yap bitmiyor.Koyu çizgilere bakıp bakıp dua ediyorum hergün 15 gün sonra böyle çıksın gebelik testim diye
Ekleriz tabi.Hoşgeldin şekerim
Hoşgeldiiinn.İnşallah 2013 bebişlerimizle gelir hepimize...