Bol bebiş topiği

ooo bakyorum yeni topikte çalışmalar devam edio

ama ne yazıkki ben ayın son gününe kadar bilemiceem

üfffff bu ay mercimeğim geliversiin (

mrb canım benim de 15 ocak eklersen sevinirim

Merhaba anne adayları....
Belli bir ay ismi koymadım topiğe...Kimseyi sınıflandırmak istemedim
Hepimiz bekliyoruz işte...Tek görünen bu..Kimi zaman sabırla,kimi zaman hüzünle...Bazen ayağımız tökezliyor umutsuzluk çukuruna düşeyazıyoruz..Hemen biri elimizden tutuyor..Bizden biri...Duygularımızı,hislerimizi,meraklarımızı yargılamayan,beklentileriyle bizi suçlarcasına davranmayan,halden anlayan biri...Burdayız hepimiz...Dua ve tevekkülle bekliyoruz yavrularımızı...Tedbirimizi alıyoruz kendimizce,kalanı için de Allah'tan (cc) yardım diliyoruz.Doğru zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah
DİPNOT:Hamile kalıp topiği terk edenin izini sürer kabusu olurum ona göre

Anniş Adayı

Beklenmeyen Adet Tarihi

Sonuç

Ateş Tablosu
Phia4 OcakMy Ovulation Chart
Merinos15 Ocak
Aysedurmaz11 OcakMy Ovulation Chart
eglenceli9 Ocak
cikolta15 Ocak

Kızlar merhaba kaç gündür uğrayamadım 9 Ocak a beni de eklermisin canım ismi gibi bol bebişli bir ay olsun inşallah hayırlısıyla..

Hepimiz bekliyoruz işte...Tek görünen bu..Kimi zaman sabırla,kimi zaman hüzünle...Bazen ayağımız tökezliyor umutsuzluk çukuruna düşeyazıyoruz..Hemen biri elimizden tutuyor..Bizden biri...Duygularımızı,hislerimizi,meraklarımızı yargılamayan,beklentileriyle bizi suçlarcasına davranmayan,halden anlayan biri...Burdayız hepimiz...Dua ve tevekkülle bekliyoruz yavrularımızı...Tedbirimizi alıyoruz kendimizce,kalanı için de Allah'tan (cc) yardım diliyoruz.Doğru zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah

Anniş Adayı

Beklenmeyen Adet Tarihi

Sonuç

Ateş Tablosu
Merinos15 Ocak
eglenceli9 Ocak
waves9 Ocak
cikolta15 Ocak

[/QUOTE]

Anniş Adayı

Beklenmeyen Adet Tarihi

Sonuç

Ateş Tablosu
Merinos15 Ocak
Layle5 Ocak
eglenceli9 Ocak
waves9 Ocak
cikolta15 Ocak

ayşecim o zaman yaz beni de 30 aralık :)

ne aralık ayına yakışıom ne ocak ayına arada sıkıştım resmen

neyse bu saçma bata bi mercimek yakışır mı ki caba

ayşecim o zaman yaz beni de 30 aralık :)

ne aralık ayına yakışıom ne ocak ayına arada sıkıştım resmen

neyse bu saçma bata bi mercimek yakışır mı ki caba

Bende hangi ay hamile kaldığımı bilemeyeceğim iki aydır tam 30-1 arasına denk geliyor Bu ay da aralıkta yumurtlayacağım sanırım.Ama döllenme geç olursa yine belli olmaz İnşallah gelir bebişlerimiz bu ay.Benimki çift gelsin.Çocuk odam da o kadar geniş ki dün farkettim ütü yaparken.İki yatak-2 dolap-1 masa 1 de koltuk sığar üstelik 2 de gömme dolap var kocaman.Dizayn yapınca fotoğraflarını paylaşırım burdan

Konu nerden nereye geldi bakarmısın?Hamile kaldım,9 ay geçti,doğurdum,oda döşedim hemde ikizlerime

inşallah canım benm inşallah tez zamanda o günleri de görürüz hayırlısıyla

senin hayallerini yerim ben, Rabbim yaşatsın hepimize

Merhaba topik..Dün ikinci çizgi daha belirgin oldu.3-4 gün içinde yumurtlarım gibi geliyor.Ama ilişkiye girmek istemiyorum ben..Eşimi çok seviyorum ama istemiyorum Belki bu haftasonu bi kaçamak yapar şehir dışına çıkarız.Böyle bişeye çok ihtiyacım var.Çünkü ilişkiden kaçmak için elimden geleni yapıyorum Bu ay da olmayacak sanırım....

selam

burdan devam edelim:)

umut hiç bitmeyecek

o liseye eklermisin benide canım:)

allah dileyen dua eden herkese bir can nasip etsin inşallah...............

merhaba arkadaşlar benide eklermisiniz topiğe BAT tarihim 9 ocak allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah 2013 te hepimizin göbişleri dolu olsun

Anniş Adayı

Beklenmeyen Adet Tarihi

Sonuç

Ateş Tablosu
Merinos15 Ocak
Layle5 Ocak
eglenceli9 Ocak
meleklerim359 Ocak
waves9 Ocak
cikolta15 Ocak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…