- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 42
-
- Konu Sahibi semplice_signora
hoşbuldum.amin inşallahh tşk ederim.inşalllah Allahım isteyen herkes tez zamanda versin. ne güzel bir ortam burası :).
yeni topiğiniz hayırlı olsun bende uğrayabilirmiyim topiğinize canım arkadaşlarım rabbim hepinizi yeni yılda hamile haberleriyle mutlu etsin tez vakitte sağlıcakla kucağınıza bebişlerinizi inşallah (RABBİM SEN DUAMI KABUL EYLE )AMİN.
ben eşime arısütü+bal+polen yediriyorum.kendim de yiyorum.hem enerji veriyo bana hem de kociş kendini yanlız hissetmesin diye.
çakşır otunu da duymuştum ama ikisi birden çok mu fazla olur?
Merhaba anne adayları....
Belli bir ay ismi koymadım topiğe...Kimseyi sınıflandırmak istemedimHepimiz bekliyoruz işte...Tek görünen bu..Kimi zaman sabırla,kimi zaman hüzünle...Bazen ayağımız tökezliyor umutsuzluk çukuruna düşeyazıyoruz..Hemen biri elimizden tutuyor..Bizden biri...Duygularımızı,hislerimizi,meraklarımızı yargılamayan,beklentileriyle bizi suçlarcasına davranmayan,halden anlayan biri...Burdayız hepimiz...Dua ve tevekkülle bekliyoruz yavrularımızı...Tedbirimizi alıyoruz kendimizce,kalanı için de Allah'tan (cc) yardım diliyoruz.Doğru zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah
DİPNOT:Hamile kalıp topiği terk edenin izini sürer kabusu olurum ona göre
Belli bir ay ismi koymadım topiğe...Kimseyi sınıflandırmak istemedimHepimiz bekliyoruz işte...Tek görünen bu..Kimi zaman sabırla,kimi zaman hüzünle...Bazen ayağımız tökezliyor umutsuzluk çukuruna düşeyazıyoruz..Hemen biri elimizden tutuyor..Bizden biri...Duygularımızı,hislerimizi,meraklarımızı yargılamayan,beklentileriyle bizi suçlarcasına davranmayan,halden anlayan biri...Burdayız hepimiz...Dua ve tevekkülle bekliyoruz yavrularımızı...Tedbirimizi alıyoruz kendimizce,kalanı için de Allah'tan (cc) yardım diliyoruz.Doğru zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah
Anniş Adayı | Beklenmeyen Adet Tarihi | Sonuç | Ateş Tablosu |
Phia | 4 Ocak | My Ovulation Chart | |
Merinos1 | 5 Ocak | ||
Aysedurmaz | 11 Ocak | My Ovulation Chart | |
bölümleri haricindekileri kopyalayıp ilk sayfandaki mesajına yapıştırmak ok?
Yeni kişileri de listenin sonunda olan şu boş yazıları kopyalayıp içine yazacaksın;
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
Ama sakın ha sondaki bu boş olanı silme canım ok? Çünkü yeni kişiler için hep onu kopyalayıp ilgili yere yapıştıracaksın, yani 1 kişi için gerekli olan yazılar bunlar
Merinos1 | 5 Ocak | ||
Ayşemm, tablon hazır canımcım
Şimdi senin yapman gereken şey; benim tablo olan mesajımdaki alıntı ile cevapla yazısına gelip en baştaki ve en sonda göreceğinbölümleri haricindekileri kopyalayıp ilk sayfandaki mesajına yapıştırmak ok?
Yeni kişileri de listenin sonunda olan şu boş yazıları kopyalayıp içine yazacaksın;
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
Ama sakın ha sondaki bu boş olanı silme canım ok? Çünkü yeni kişiler için hep onu kopyalayıp ilgili yere yapıştıracaksın, yani 1 kişi için gerekli olan yazılar bunlar
Sanırım yaptım canımcımEllerine sağlık şekerim....Ocak batlarını diğer topiğimizden toparlayım buraya aktarayım
Merinos1 | 5 Ocak | ||
eglenceli | 9 Ocak | ||
canım benıde ekle lıstenee bat 9 ocakkkk inşşşş son kess batt hesaplamış olurummm :)