- Konu Sahibi semplice_signora
aynen Allah sağlık sıhhat versin düzelir elbet. ölümden başka herşeyin çaresi var hayatta.
evet aynen katılıyorum sana canıkom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen Allah sağlık sıhhat versin düzelir elbet. ölümden başka herşeyin çaresi var hayatta.
14. aya girmek üzere evliliğimiz..ilk günden beride istiyorum ama malesef olmadı..bu ay ümitle bekliyorum..olmazsa dr hsg isteyecek..bende ondan korkuyorum..hakkımızda hayırlısı artık..
senin kaçıncı ayın..
bat a yok halen off off
mutsuzum,kendimi kotu mutsuz cirkin hissediyorum...
Allah kolaylık versin canım.Çok zordur maddi sıkıntı.Allahım güç kuvvet versin de çalışın inşallah.parasal komular canım ya..bu hafta sıkıntıda patron da para veremedi haftaya verck bende sıkışığım ona uzuluyom
duzelir inşallah kızlarda işte harclım bile zor yani parm kalmadı,ben pek eşimden istememde oda borc yatacak oduyor...dua edinde bi iş cıksın bize paralı kızlar
ya yok gebe olsa mutlu olurdum oda fos cıkcak bak gor bu 2013 bana yaramadı aglıyasım var ya
benimde geçen ay 13 gün geçti..dr a söyledim normal dedi..kistte oluşmamıştı çok şükür..bu ay da klomen ovitrelle progestan kullanıyoum..ama sabah karın ağrısıyla uyandım..yan etkisi galiba..
bizde seni seviyruz kuzuucummmm,uzulme tmm mı?
Canım benim hoşgeldin yeniden.Sabır inşallah yerleşme lekesidir yaşadığın.Dualarım seninle tatlım
sakinleşmeye çalışsamda kafam karman çorman üzülmiiim diorum elde değil, bigün bu hallerimiz ne saçma diicez bilioruz hepimiz ama elden başka bişii gelmio
yerim ben senii :) cansınız işte, iyi ki varsınız
hoş şeyler getirmek kısmet olmadı ama hoşbuldum ayşem,inşallah dualarımız birbirini bulur da 2013 te gelir meleklerimiz
kızlar varya çalişmak bile istemıyrm gittip evde uyumak istyrm
ahh ahh bıktım moralımde bozuldu...
emekliliğe cok var daha..bbek yok...para yok...mutluluk yok..
ahh ahh bıktım moralımde bozuldu...
emekliliğe cok var daha..bbek yok...para yok...mutluluk yok..
ohooo dur bakem daha.bunlar yok ama sağlık var. nefes almak güzel.çok şükür. sağlık olsun gerisi gelir sen merak etme. senin yerinde olmak isteyen o kadar çok insan var ki.bence şükretmelisin. sağlığın yerinde.elin ayağın tutuyo gözün görüyor.
ohooo dur bakem daha.bunlar yok ama sağlık var. nefes almak güzel.çok şükür. sağlık olsun gerisi gelir sen merak etme. senin yerinde olmak isteyen o kadar çok insan var ki.bence şükretmelisin. sağlığın yerinde.elin ayağın tutuyo gözün görüyor.
Yok olur mu yaa..Açmısın,açıktamısın,ele güne muhtaşmısın,bebeğin olmaz diye vahiy mi geldi? Bu kadar umutsuz olmak hiç yakışmıyor cevodileksu sana
Yok olur mu yaa..Açmısın,açıktamısın,ele güne muhtaşmısın,bebeğin olmaz diye vahiy mi geldi? Bu kadar umutsuz olmak hiç yakışmıyor cevodileksu sana
Mutluluk senin elinde olan bişey.Ya Allah bunları verir de geri alırsa??? Bunu hiç düşündün mü? Mutluluğunu hiç kimseye ne eşe,ne aileye,ne çocuğa,ne arkadaşa bağlamamalısın.Hepsi bir gün gidebilir.Sev,mutlu ol ama onsuz olmuyor deme.Onsuz da yaşatır Rabbim dilerse.Sadece dua...Veren de O alan da O...