Bol bebiş topiği

14. aya girmek üzere evliliğimiz..ilk günden beride istiyorum ama malesef olmadı..bu ay ümitle bekliyorum..olmazsa dr hsg isteyecek..bende ondan korkuyorum..hakkımızda hayırlısı artık..

senin kaçıncı ayın..

canım bız 19 aydır evlıyız ama 4 aydır ıstıyoruz canım...hayırlısı canım ınsallah bebegın en yakın zamanda senınle olur

parasal komular canım ya..bu hafta sıkıntıda patron da para veremedi haftaya verck bende sıkışığım ona uzuluyom
Allah kolaylık versin canım.Çok zordur maddi sıkıntı.Allahım güç kuvvet versin de çalışın inşallah.

duzelir inşallah kızlarda işte harclım bile zor yani parm kalmadı,ben pek eşimden istememde oda borc yatacak oduyor...dua edinde bi iş cıksın bize paralı kızlar

İnşallah canım.Allah gönlünüzdekini verir inşallah.Sıkıntı etme sende bebek mevzuunu.Çok taktığın için gecikiyor olabilir adetin.

benimde geçen ay 13 gün geçti..dr a söyledim normal dedi..kistte oluşmamıştı çok şükür..bu ay da klomen ovitrelle progestan kullanıyoum..ama sabah karın ağrısıyla uyandım..yan etkisi galiba..

sakinleşmeye çalışsamda kafam karman çorman :KK43: üzülmiiim diorum elde değil, bigün bu hallerimiz ne saçma diicez bilioruz hepimiz ama elden başka bişii gelmio

bizde seni seviyruz kuzuucummmm,uzulme tmm mı?

yerim ben senii :) cansınız işte, iyi ki varsınız

Canım benim hoşgeldin yeniden.Sabır inşallah yerleşme lekesidir yaşadığın.Dualarım seninle tatlım

hoş şeyler getirmek kısmet olmadı ama hoşbuldum ayşem,inşallah dualarımız birbirini bulur da 2013 te gelir meleklerimiz

sakinleşmeye çalışsamda kafam karman çorman :KK43: üzülmiiim diorum elde değil, bigün bu hallerimiz ne saçma diicez bilioruz hepimiz ama elden başka bişii gelmio

yerim ben senii :) cansınız işte, iyi ki varsınız

hoş şeyler getirmek kısmet olmadı ama hoşbuldum ayşem,inşallah dualarımız birbirini bulur da 2013 te gelir meleklerimiz

canım anladıgım kadarıyla lekelenme olmuss...nasıl oldu...bende bugün 13 gün oldııııııı

ahh ahh bıktım moralımde bozuldu...
emekliliğe cok var daha..bbek yok...para yok...mutluluk yok..

ohooo dur bakem daha.bunlar yok ama sağlık var. nefes almak güzel.çok şükür. sağlık olsun gerisi gelir sen merak etme. senin yerinde olmak isteyen o kadar çok insan var ki.bence şükretmelisin. sağlığın yerinde.elin ayağın tutuyo gözün görüyor.

ahh ahh bıktım moralımde bozuldu...
emekliliğe cok var daha..bbek yok...para yok...mutluluk yok..

Mutluluk senin elinde olan bişey.Ya Allah bunları verir de geri alırsa??? Bunu hiç düşündün mü? Mutluluğunu hiç kimseye ne eşe,ne aileye,ne çocuğa,ne arkadaşa bağlamamalısın.Hepsi bir gün gidebilir.Sev,mutlu ol ama onsuz olmuyor deme.Onsuz da yaşatır Rabbim dilerse.Sadece dua...Veren de O alan da O...

ohooo dur bakem daha.bunlar yok ama sağlık var. nefes almak güzel.çok şükür. sağlık olsun gerisi gelir sen merak etme. senin yerinde olmak isteyen o kadar çok insan var ki.bence şükretmelisin. sağlığın yerinde.elin ayağın tutuyo gözün görüyor.

Yok olur mu yaa..Açmısın,açıktamısın,ele güne muhtaşmısın,bebeğin olmaz diye vahiy mi geldi? Bu kadar umutsuz olmak hiç yakışmıyor cevodileksu sana :KK20:

canım tabiki şukuler olsunda sadece bugn karamsarım....

Mutluluk senin elinde olan bişey.Ya Allah bunları verir de geri alırsa??? Bunu hiç düşündün mü? Mutluluğunu hiç kimseye ne eşe,ne aileye,ne çocuğa,ne arkadaşa bağlamamalısın.Hepsi bir gün gidebilir.Sev,mutlu ol ama onsuz olmuyor deme.Onsuz da yaşatır Rabbim dilerse.Sadece dua...Veren de O alan da O...

süpersın canıkom...cok dogru söylemıssın

X