- Konu Sahibi semplice_signora
tamam kızlar kızmayın bana...
eee sizce bebegim varmı ki?
onu bız bılemeyız canıkom...ınsallah dıyelım.ç...rabbımmm bılır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim lütfen kafaya takma olurmu bu kadar.Çok üzülüyorum yemin ederim.tmm kuzucum.....
Çekelim valla Topiğin umutsuzuna çıkacak adı.Bunun sıpası olsa yine bitmez umutsuzluğubence ayşocum gel kulağını çekelim arkadaşın :))hiç yakışmıyorrr
Teşekkür ederim canım.Hepimiz müslümanız elhamdülillah (olmayanları tenzih ederim).Bu kadar umutsuz olmamalıyız.Polyanacılık oyunu,psikologlar bundan başka bişey yapmıyor insana.Evrenin gücü,doğanın dengesi diyerek bizi toparlamaya çalışıyorlar.Biz oturup düşünsek yaradanı herşeyin çözümü olacak içimizde.O'ndan daha mı iyi biliyoruz biz?Haşaa..Pazartesi eşimle bi haber bekledik umutla.Olmadı.Kahrolmadım düşününce kısmet değilmiş dedik.2 gündür bi sorunla uğraştık ve dün akşam "iyiki olmamış pazartesi günü" dedik.Daha 2 gün oldu.Rabbim nelere kadir bi bilsek.İşten ayrılıyoruz,ağlıyoruz,sızlıyoruz,etrafımıza da kendimizden daha çok sıkıntı veriyoruz,bazen isyan ediyoruz,hesaplarımız-borçlarımız-geleceğimiz diye..Sonra daha iyi imkanlı bi iş.Bambaşka bi yaşam açılıveriyor önümüze.Olmadımı hiç böyle?Olmuştur.İş değil de başka konuda olmuştur.Şimdi eşime bakıyorum geçmiştekiler iyiki olmamış diyorum.Oysa o kadar gözyaşı döktümki ardından.Psikologlara gittim,ilaçlar kullandım,hayata küstüm.Ne değişti hiçbişey...Giden gitti,eden etti..Şimdi çok mutluyum iyiki olmamış diyorum.İyiki isyanlarımı görüp belamı vermemişsin diyorum Rabbim'e.Kanı donuyor insanın ben kim için ne için bu kadar çırpınmışım yalvarmışım diye.Sadece mantıklı bakmak lazım hayatımıza.Başkalarına değil sadece kendi geçmişimize baksak bize yeter aslında.Bi de bunu sinirli ve umutsuzken yapabilsek daha iyi olur da o da işte şeytanın ta kendisi olan nefsimiz....süpersın canıkom...cok dogru söylemıssın
inşallah herkezin istediği olur...
İnşallah canımmm.Dualarımdasın emin ol... Kızmadın bana değilmi?Kırılmadın sözlerime,mesajıma...:26:
aminnn cnım inşallah. sen de olumlu düşün olumlu olsun. olacak olacak sen merak etme.
uzulme bitanem bs ver... oturdum aglıyom yapcak başka şey kalmadı
canım anladıgım kadarıyla lekelenme olmuss...nasıl oldu...bende bugün 13 gün oldııııııı
Ağla canım benim rahatlarsın.Ama sonra kalk devam et hayatına.Bak ne güzel bulduk birbirimizi,sohbetler,fikirler,dualar paylaşıyoruz.Hadi canım benim iyi ol...Seni çok seviyoruz biz Minicik elleriyle,pamuk gibi ayaklarıyla gelecek kızın Bi an içimden geldi kızın demek.Kıvır kıvır saçlı apak bi kızın olacak inşallah.En hayırlı zamanda,en hayırlı evlat olarak...
29 unda test yaptım gölge gibi çizgi belirdi,30 unda adeti bekliyordum gelmedi,31 sabah 2 test yaptım çıkmadı sıcaklık hep 37 civarı
akşam üstü ateşlendim 37,8 - 38 lere çıktı baktım günlük pedimde kahve bir damla
ped koydum akşam komada yattım ateşten,sabah bi duş aliim düşsün ateşim dedim pedin ortasında minicik bi karaltı
yeni ped koydum ertesi günü onda da minicik kahve damla
1 saat önce wcye gittim bildiğiniz çamur gibi bi akıntı geldi azda olsa , şimdi gittim pırıl pırıl
29 aralık idrarda gölge çizgi,31 aralıkta idrarda net tek çizgi,1 ocakta kanda 1,66 ( ne alaka normalde 0,100 çıkıodu)
anlamıyorum kii kafam durdu tatlıebbi
29 unda test yaptım gölge gibi çizgi belirdi,30 unda adeti bekliyordum gelmedi,31 sabah 2 test yaptım çıkmadı sıcaklık hep 37 civarı
akşam üstü ateşlendim 37,8 - 38 lere çıktı baktım günlük pedimde kahve bir damla
ped koydum akşam komada yattım ateşten,sabah bi duş aliim düşsün ateşim dedim pedin ortasında minicik bi karaltı
yeni ped koydum ertesi günü onda da minicik kahve damla
1 saat önce wcye gittim bildiğiniz çamur gibi bi akıntı geldi azda olsa , şimdi gittim pırıl pırıl
29 aralık idrarda gölge çizgi,31 aralıkta idrarda net tek çizgi,1 ocakta kanda 1,66 ( ne alaka normalde 0,100 çıkıodu)
anlamıyorum kii kafam durdu tatlıebbi
selamlar kızlar nasılsınız?
başlığı tesadüfen gördüm, müslüman olan arkadaşlarımız için bir önerim olacak
isteklerine kavuşmak için, 4 rekat Allah rızası için tesbih namazı kılıp dua edebilirler
çok imkansız işler bu namazla olur biiznillah
nerden aklıma geldiyse belki birine çare olur diye yazmak geldi içimden
arada konuşulmucak, ve ara vermeden kılıncak
tesbih namazında okunan zikir sayısı 300
(zikri)
subhanallahi velhamdulillahi vela ilahe illallahu vallahu ekber vela havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim
rabbim avuçlarınızı boş çevirmesin, tüm müminlere dua eder ,sizlerin de dualarınızı beklerim
selamlar
Ağla canım benim rahatlarsın.Ama sonra kalk devam et hayatına.Bak ne güzel bulduk birbirimizi,sohbetler,fikirler,dualar paylaşıyoruz.Hadi canım benim iyi ol...Seni çok seviyoruz biz Minicik elleriyle,pamuk gibi ayaklarıyla gelecek kızın Bi an içimden geldi kızın demek.Kıvır kıvır saçlı apak bi kızın olacak inşallah.En hayırlı zamanda,en hayırlı evlat olarak...
he valla işte ne güzel yazmış ayşecik. yalnız değilsin.dertleşiyoruz burda.
bence ikiz olcak onun iki tane kız. biri susacak biri başlıyacak. uyumak için yer bulamayacak :)
durdum ya bi kahve yaptm içiyorum,ayşeçim keşke yanımda olsaydınız sarılsaydık...