Bol bebiş topiği

:KK43: tmm kuzucum.....
Canım benim lütfen kafaya takma olurmu bu kadar.Çok üzülüyorum yemin ederim.:KK50:

:KK20: bence ayşocum gel kulağını çekelim arkadaşın :))hiç yakışmıyorrr
Çekelim valla :KK47: Topiğin umutsuzuna çıkacak adı.Bunun sıpası olsa yine bitmez umutsuzluğu:KK47:

süpersın canıkom...cok dogru söylemıssın
Teşekkür ederim canım.Hepimiz müslümanız elhamdülillah (olmayanları tenzih ederim).Bu kadar umutsuz olmamalıyız.Polyanacılık oyunu,psikologlar bundan başka bişey yapmıyor insana.Evrenin gücü,doğanın dengesi diyerek bizi toparlamaya çalışıyorlar.Biz oturup düşünsek yaradanı herşeyin çözümü olacak içimizde.O'ndan daha mı iyi biliyoruz biz?Haşaa..Pazartesi eşimle bi haber bekledik umutla.Olmadı.Kahrolmadım düşününce kısmet değilmiş dedik.2 gündür bi sorunla uğraştık ve dün akşam "iyiki olmamış pazartesi günü" dedik.Daha 2 gün oldu.Rabbim nelere kadir bi bilsek.İşten ayrılıyoruz,ağlıyoruz,sızlıyoruz,etrafımıza da kendimizden daha çok sıkıntı veriyoruz,bazen isyan ediyoruz,hesaplarımız-borçlarımız-geleceğimiz diye..Sonra daha iyi imkanlı bi iş.Bambaşka bi yaşam açılıveriyor önümüze.Olmadımı hiç böyle?Olmuştur.İş değil de başka konuda olmuştur.Şimdi eşime bakıyorum geçmiştekiler iyiki olmamış diyorum.Oysa o kadar gözyaşı döktümki ardından.Psikologlara gittim,ilaçlar kullandım,hayata küstüm.Ne değişti hiçbişey...Giden gitti,eden etti..Şimdi çok mutluyum iyiki olmamış diyorum.İyiki isyanlarımı görüp belamı vermemişsin diyorum Rabbim'e.Kanı donuyor insanın ben kim için ne için bu kadar çırpınmışım yalvarmışım diye.Sadece mantıklı bakmak lazım hayatımıza.Başkalarına değil sadece kendi geçmişimize baksak bize yeter aslında.Bi de bunu sinirli ve umutsuzken yapabilsek daha iyi olur da o da işte şeytanın ta kendisi olan nefsimiz....:KK50:

uzulme bitanem bs ver... oturdum aglıyom yapcak başka şey kalmadı

Ağla canım benim rahatlarsın.Ama sonra kalk devam et hayatına.Bak ne güzel bulduk birbirimizi,sohbetler,fikirler,dualar paylaşıyoruz.Hadi canım benim iyi ol...Seni çok seviyoruz biz :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19: Minicik elleriyle,pamuk gibi ayaklarıyla gelecek kızın:KK52: Bi an içimden geldi kızın demek.Kıvır kıvır saçlı apak bi kızın olacak inşallah.En hayırlı zamanda,en hayırlı evlat olarak...

canım anladıgım kadarıyla lekelenme olmuss...nasıl oldu...bende bugün 13 gün oldııııııı

29 unda test yaptım gölge gibi çizgi belirdi,30 unda adeti bekliyordum gelmedi,31 sabah 2 test yaptım çıkmadı sıcaklık hep 37 civarı

akşam üstü ateşlendim 37,8 - 38 lere çıktı baktım günlük pedimde kahve bir damla

ped koydum akşam komada yattım ateşten,sabah bi duş aliim düşsün ateşim dedim pedin ortasında minicik bi karaltı

yeni ped koydum ertesi günü onda da minicik kahve damla

1 saat önce wcye gittim bildiğiniz çamur gibi bi akıntı geldi azda olsa , şimdi gittim pırıl pırıl

29 aralık idrarda gölge çizgi,31 aralıkta idrarda net tek çizgi,1 ocakta kanda 1,66 ( ne alaka normalde 0,100 çıkıodu)

anlamıyorum kii kafam durdu tatlıebbi :KK43:

Son düzenleme:
selamlar kızlar nasılsınız?
başlığı tesadüfen gördüm, müslüman olan arkadaşlarımız için bir önerim olacak
isteklerine kavuşmak için, 4 rekat Allah rızası için tesbih namazı kılıp dua edebilirler
çok imkansız işler bu namazla olur biiznillah

nerden aklıma geldiyse belki birine çare olur diye yazmak geldi içimden
arada konuşulmucak, ve ara vermeden kılıncak

tesbih namazında okunan zikir sayısı 300
(zikri)
subhanallahi velhamdulillahi vela ilahe illallahu vallahu ekber vela havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim

rabbim avuçlarınızı boş çevirmesin, tüm müminlere dua eder ,sizlerin de dualarınızı beklerim
selamlar

Son düzenleme:
Ağla canım benim rahatlarsın.Ama sonra kalk devam et hayatına.Bak ne güzel bulduk birbirimizi,sohbetler,fikirler,dualar paylaşıyoruz.Hadi canım benim iyi ol...Seni çok seviyoruz biz :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19: Minicik elleriyle,pamuk gibi ayaklarıyla gelecek kızın:KK52: Bi an içimden geldi kızın demek.Kıvır kıvır saçlı apak bi kızın olacak inşallah.En hayırlı zamanda,en hayırlı evlat olarak...

he valla işte ne güzel yazmış ayşecik. yalnız değilsin.dertleşiyoruz burda.
bence ikiz olcak onun iki tane kız. biri susacak biri başlıyacak. uyumak için yer bulamayacak :)

29 unda test yaptım gölge gibi çizgi belirdi,30 unda adeti bekliyordum gelmedi,31 sabah 2 test yaptım çıkmadı sıcaklık hep 37 civarı

akşam üstü ateşlendim 37,8 - 38 lere çıktı baktım günlük pedimde kahve bir damla

ped koydum akşam komada yattım ateşten,sabah bi duş aliim düşsün ateşim dedim pedin ortasında minicik bi karaltı

1 saat önce wcye gittim bildiğiniz çamur gibi bi akıntı geldi azda olsa , şimdi gittim pırıl pırıl

29 aralık idrarda gölge çizgi,31 aralıkta idrarda net tek çizgi,1 ocakta kanda 1,66 ( ne alaka normalde 0,100 çıkıodu)

Doktor ne diyor bu duruma?Sordunmu?Yerleşme de olabilir dış gebelik de o yüzden dedim.:44:

Önceki aylarda psikolojik olarak hep hamilelik belirtilerim olurdu. Bu ay hiç belirti hissetmiyorum. 6 günüm var ama hiç heyecanlı falan değilim. Ben bu kafaya takmama işini çözdüm galiba. Ya da bütün bu acayip hissetmeler hamilelik belirtisi olabilir mi:))

canım kanda degerın yukselmıs yarın gıt bır daha baktır kandakı degerıne artmıssa gebesın demektır. o lekelerde yerlesme lakesı kandakı degerın cok yuksek degıl ama gec dollenmıs olabılır oyuzden deger dusuk kanda dollenmedn 4 gun sonra deger yukselır ıdrarda dollenmeden 15 gun sonra yukselır kandan takıp et derım ben.

selamlar kızlar nasılsınız?
başlığı tesadüfen gördüm, müslüman olan arkadaşlarımız için bir önerim olacak
isteklerine kavuşmak için, 4 rekat Allah rızası için tesbih namazı kılıp dua edebilirler
çok imkansız işler bu namazla olur biiznillah

nerden aklıma geldiyse belki birine çare olur diye yazmak geldi içimden
arada konuşulmucak, ve ara vermeden kılıncak

tesbih namazında okunan zikir sayısı 300
(zikri)
subhanallahi velhamdulillahi vela ilahe illallahu vallahu ekber vela havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim

rabbim avuçlarınızı boş çevirmesin, tüm müminlere dua eder ,sizlerin de dualarınızı beklerim
selamlar

Teşekkürler delila kardeş.Bu akşam yapacağım inşallah.Ara vermeden kılıncak demişsin kaç kez kılacağız?4 rekat tesbih namazı.

durdum ya bi kahve yaptm içiyorum,ayşeçim keşke yanımda olsaydınız sarılsaydık...

X