- 27 Ağustos 2012
- 1.884
- 103
-
- Konu Sahibi semplice_signora
canım dün yapmıstım negatıf ama hala gelen gıden yok bugün saglık ocagına gıdecem canıkom..bende bı tuhaflık var anlamadım gıttı
valla hiç bi şey hietmırm desem yeridir... adt olcamda belim cok agrırdı şimdi agrım yok sadece sol tarafımda batma var oda ilk defa oluyor..ve sabah ilk idrarla şu toplu iğne olayını yaptım... da oda kesin değilmiş bi arkadaş oyle dedi
Düşük de olsa bi sonuçla gel inşallahh.Duaların seninle canımm
Haydi kızlar Rabbimizin isimlerinden YA MUCİB ismiyle dua etmeye...Cevoya,ebbiye bugün olumlu sonuç almaları için,phianın listemizin ilk hamişi olması için,sırası gelen herkezinolması için amin diyelim birbirimize....
en ıyısı dırek kan testı canım....baska testlerle oyalanma..ınsallah hamıssındır canıkom..valla benım acayıp akıntım oluyordu ve belım agrıyordu üc güne kadarsu an hıc bırsey yok...
Haydi kızlar Rabbimizin isimlerinden YA MUCİB ismiyle dua etmeye...Cevoya,ebbiye bugün olumlu sonuç almaları için,phianın listemizin ilk hamişi olması için,sırası gelen herkezinolması için amin diyelim birbirimize....
canım umutlanmak istemıyrm pazar gnu bi idrar testi daha yapcam,o negatf cıkarsa beklıycm positfse kana gtcm...
hep kanda negatf cıktı o yuzden beklıyrm
Hunileri saklayın bakalım Alalım elişlerimizi oturalım dizaltı eteklerimiz,yeleklerimizle
canım senın 12gun baya olmuş bi kana gtsen olmaz mı mumkunse???
gec dolenmeyse ve daha idrara gecmedi belkide ama kana gecmiş olması gerek
senin adet duzen nasıl canım veya bu ay ilaç aldnmı antibiotık flan?
valla bende hiç bi belirti yok ya
Phianın dün düştü ateşi.Yeniden yükselmiş bugün.Yerleşme düşüşüdür inşallah batına 2 gün kaldı.Bi uğrasada konuşsak.Özel mesaj da atılmıyor artık dolmuş kutusuamın amın amın ınsallah canım...phıadan hıc haber varmı canım yaaaa
sagol bıtanem ınsallah..muhtemelen hemen almam sonucu zaten saldım cayıra mevlam kayıra dıyorum ne yapım...her gün gelmedı gelmedı dıye düsünmekten gına geldı..esımde dıyo ne oluyo olum sanasenınle aynı zamanda sonuc alırım heralde canıkom
nPhianın dün düştü ateşi.Yeniden yükselmiş bugün.Yerleşme düşüşüdür inşallah batına 2 gün kaldı.Bi uğrasada konuşsak.Özel mesaj da atılmıyor artık dolmuş kutusu
Yok artıkBugün olmazsa yarın al mutlaka artık.Ne nazlıymış eşek sıpası.Kesin kız