Bol bebiş topiği

selam fıstıklarrrr nasılsınız??
bol hamişli bir gün olur inşallahhh

sonuç almaya gidenler,kan vermeye gidenler... hepinizden hayırlı haberler bekliyoruz canlar

yok canım arada benım canım ceker işteym ya akşam gicince hep kolay şeyler yapıorum malesef o yuzden poca borek pasta...
hepsi super gelıo akşma bi makarna yapsam yanına salata ve bide koftefalan kızartsam
acıktm mi ben ya daha yeni yedim..

kız aşermeye mi başladın yoksam sen :)

kızlarrr merhaba
bat ıma 3gün var dayanamadım bgn işten gelince test yaptım sonuç kocaman bir tek çizgi
moralim çok bozuldu
Allahım isteyen herkese tez zamanda hayırlı evlatlar nasip et ...

kızlarrr merhaba
bat ıma 3gün var dayanamadım bgn işten gelince test yaptım sonuç kocaman bir tek çizgi
moralim çok bozuldu

senın bata 3gün var benım bat 4gun geçti ilk gun negatf cıktı.. halen bi şey yok bozma boşuna moralını

kızlarrr merhaba
moralim çok bozuldu

amiinn canım inşalah. bence erken yapmışsın. hemen üzülme. gününde yapıp da çıkmayan daha sonra çıkanlar var.biraz daha bekle testi tekrarlarsın.

selam fıstıklarrrr nasılsınız??
bol hamişli bir gün olur inşallahhh

sonuç almaya gidenler,kan vermeye gidenler... hepinizden hayırlı haberler bekliyoruz canlar

aminnnn inşallah.
sen takvimi eklemişsin ne güzel inşallah kızın olur :) darısı da başımıza olur :)

benim ilk gebeliğim düşük oldu
bat ı 6gün geçince test yapmıştım çıkmıştı.şimdi yeniden istiyoruz ama ben bi türlü sabredemiyorum canım

en azından gebe kalabiliyorsun ben onu da başaramadım benim oturup ağlamam lazım. hiç bozma moralini. başka şeylerle ilgilen. olumsuz düşünceleri at aklından...

amiinn canım inşalah. bence erken yapmışsın. hemen üzülme. gününde yapıp da çıkmayan daha sonra çıkanlar var.biraz daha bekle testi tekrarlarsın.

doğru diyosun canım..
ben bu adete 3-4 gün kala çok kötü oluyorum adet olcam mı olmıycam mı
hamile miyim değil miyim diye kendimi yiyorum
adet olunca gelecek ayın günlerini hesaplıyorum
bi ben mi böyleyim

yok yalnız değilsin canım ben de aynen öyle oluyorum. olduğum gün yıkılıyorum. üzülüyorum sonra tekrar hesaplara başlıyorum. aslında stres yapmamak lazım. stres yaptığımız için olmuyor belkide. oluruna bırakmak lazım.

en azından gebe kalabiliyorsun ben onu da başaramadım benim oturup ağlamam lazım. hiç bozma moralini. başka şeylerle ilgilen. olumsuz düşünceleri at aklından...

canım söyleme öyle
bizim elimizden bişey gelmiyor ki Rabbim istiyo oluyo
senin de olur inşallah canım en yakın zamanda bbeğini alırsın kucağına sağlıkla

stresi bırakım diye lif örmeye başladım
bu ay biraz ümitliydim gögüslerim acımaya başlamıştı testi negatif görünce üzüldüm sizlerle paylaşmak istedim
neysee napalım öteki aya inşallah
bol bol dua edip sabretmek lazım şekerler

topiğiniz hayırlı olsun canlarım rabbim bu ay hepinizin yüzünü güldürsün inşşşş herkes hamiş olurda bu topik çöker :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…