Bol bebiş topiği

valla hiç bi şey hietmırm desem yeridir... adt olcamda belim cok agrırdı şimdi agrım yok sadece sol tarafımda batma var oda ilk defa oluyor..ve sabah ilk idrarla şu toplu iğne olayını yaptım... da oda kesin değilmiş bi arkadaş oyle dedi

valla hiç bi şey hietmırm desem yeridir... adt olcamda belim cok agrırdı şimdi agrım yok sadece sol tarafımda batma var oda ilk defa oluyor..ve sabah ilk idrarla şu toplu iğne olayını yaptım... da oda kesin değilmiş bi arkadaş oyle dedi

en ıyısı dırek kan testı canım....baska testlerle oyalanma..ınsallah hamıssındır canıkom..valla benım acayıp akıntım oluyordu ve belım agrıyordu üc güne kadar :KK70: su an hıc bırsey yok...

Haydi kızlar Rabbimizin isimlerinden YA MUCİB ismiyle dua etmeye...Cevoya,ebbiye bugün olumlu sonuç almaları için,phianın listemizin ilk hamişi olması için,sırası gelen herkezin :KK49: olması için amin diyelim birbirimize....

Düşük de olsa bi sonuçla gel inşallahh.:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:Duaların seninle canımm:KK16::KK16:

sagol bıtanem ınsallah..muhtemelen hemen almam sonucu zaten saldım cayıra mevlam kayıra dıyorum ne yapım...her gün gelmedı gelmedı dıye düsünmekten gına geldı..esımde dıyo ne oluyo olum sana :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: senınle aynı zamanda sonuc alırım heralde canıkom

Haydi kızlar Rabbimizin isimlerinden YA MUCİB ismiyle dua etmeye...Cevoya,ebbiye bugün olumlu sonuç almaları için,phianın listemizin ilk hamişi olması için,sırası gelen herkezin :KK49: olması için amin diyelim birbirimize....

amın amın amın ınsallah canım...phıadan hıc haber varmı canım yaaaa

en ıyısı dırek kan testı canım....baska testlerle oyalanma..ınsallah hamıssındır canıkom..valla benım acayıp akıntım oluyordu ve belım agrıyordu üc güne kadar :KK70: su an hıc bırsey yok...

canım umutlanmak istemıyrm pazar gnu bi idrar testi daha yapcam,o negatf cıkarsa beklıycm positfse kana gtcm...
hep kanda negatf cıktı o yuzden beklıyrm

canım umutlanmak istemıyrm pazar gnu bi idrar testi daha yapcam,o negatf cıkarsa beklıycm positfse kana gtcm...
hep kanda negatf cıktı o yuzden beklıyrm

haklısın canım bende öyle yapım dedım ama benım 12 gün gectı artık bı sorun oldugunu düsünüyorum eger gebelık yoksa...testlerde negatıf cıkması cok sasırtıcı gercekten :KK43:

canım senın 12gun baya olmuş bi kana gtsen olmaz mı mumkunse???
gec dolenmeyse ve daha idrara gecmedi belkide ama kana gecmiş olması gerek
senin adet duzen nasıl canım veya bu ay ilaç aldnmı antibiotık flan?

canım senın 12gun baya olmuş bi kana gtsen olmaz mı mumkunse???
gec dolenmeyse ve daha idrara gecmedi belkide ama kana gecmiş olması gerek
senin adet duzen nasıl canım veya bu ay ilaç aldnmı antibiotık flan?

canım benım aldıgım sadece folık asıt baska bısey almadım..31 günde bır adet oluyorum ve en fazla 3 - 5 gün gecıkme ölmustu ömrü hayatımda :KK70: bugün saglık ocagına bı gıdecem bı sorım ne dıyo doktor ..kan alalım derse kan vercem ıste bakalım

amın amın amın ınsallah canım...phıadan hıc haber varmı canım yaaaa
Phianın dün düştü ateşi.Yeniden yükselmiş bugün.Yerleşme düşüşüdür inşallah batına 2 gün kaldı.Bi uğrasada konuşsak.Özel mesaj da atılmıyor artık dolmuş kutusu:KK31:

sagol bıtanem ınsallah..muhtemelen hemen almam sonucu zaten saldım cayıra mevlam kayıra dıyorum ne yapım...her gün gelmedı gelmedı dıye düsünmekten gına geldı..esımde dıyo ne oluyo olum sana :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: senınle aynı zamanda sonuc alırım heralde canıkom

Yok artık:KK53: Bugün olmazsa yarın al mutlaka artık.Ne nazlıymış eşek sıpası.Kesin kız:KK8:

Phianın dün düştü ateşi.Yeniden yükselmiş bugün.Yerleşme düşüşüdür inşallah batına 2 gün kaldı.Bi uğrasada konuşsak.Özel mesaj da atılmıyor artık dolmuş kutusu:KK31:

Yok artık:KK53: Bugün olmazsa yarın al mutlaka artık.Ne nazlıymış eşek sıpası.Kesin kız:KK8:
n
evet epeydır göremıyorum phıayı..ınsallah gelır bı ara....evet bencede valla bugün saglık ocagına gıdecem karar verdım..
üsüttüm desem oha yanı bukadarmı kı cok dıkkat ettım üsütmım dıye..anlamadım canım dengem bozuldu egerde gebe degılsem adet olımkı kurtulım su durumdan ve bastan baslım saymaya :KK70: :KK70: :KK70:

Kızlar bana müsade artık.Çalışayım biraz:126:
Cevodileksu ve tatliebbi dönünceye kadar çıksın bebişleriniz ortaya inşallah :KK16:

X