Bol bebiş topiği

Ben de 2.kez kullanıyorum ovu testini.27sinde çizgiler koyuydu.27-28-29-31 değerlendirdik.Tutmuşmudur Tuğra :44:
aysecim kaçıncı ayın bu denemelerde ki?

4.ay bu ay canım.Doktorum sorunun yok dedi ama olmazsa gel dedi.Eşim de dra gidecek bu ay olmazsa.Takip yapacak sanırım.

Tugracım öncelikle bebişin hayırlı olsun. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. E hadi yap şu hamilelik takvimini :)) Bu arada sanırım ben oraları atlamışım, Bhcg değerin nasıl çıktı? Yeniledin mi testini ?

haklısın canım anlıyorum seni
ben okadar beklemedim ne kadar duygularını paylaşıyo olsamda
senin gibi hissedemem bunu cok iyi biliyorum
ama 1 sene doktorlar için cok uzun bi süre değilmiş hep öyle sölüyolar.
ovulasyon testi kullandınmı hiç eğer kullanmadıysan bence denemelisin

bekleme durumuna gelince dediğim gibi sen kendini nasıl
iyi hissedeceksen öyle davranmalısın önemli olan sensin
yapmak istiyosan yaparsın istemiyosan beklersin senin kararın
burda ne kadar destek olmaya calışsakta yetmiyodur

saol canım benim
değerim pazartesi 21.61 cıktı
bugun tekrarlıcam ve doktoru görcem
onun için daha takvim yapmadım
acele etmek istemedim desem yeridir cok temkinli gidiyorum

canım bi temmuz ayında kullandım ben herkez gbi cok koyu gormedim şuda var çlıştgm yerde klima yoktu suyu cok ıcıyodum test içn 3 saat icmeden duramıyodum o ay kulandm ama tutmadı bide ben ilişkiden sonra hep kalıodum..sonrada sipariş etmedim dokturumda onlarla hamile kalınsa biz burda olmadık dedi o zamanki guldu ovulasyn testii varmiş dedi.. alay etti yani bende almaım bi daha

kızz daha yeniymişsin sen yaaaaaaaaa
ben 5 ayda tutturdum acle etme deli hatun öle bi konuşuyosunki sandım
3 senedir bekliyo
bak ovu testlerini kullanmak kadar doğru yorumlamak ta önemliymiş
ben bu işi phia dan öğrendim ateş tablosu nu anlamayıda tubiloshh um dan öğrendim
ikisi birlikte cok faydalı oldu
sen daha ne moral bozcan zatenn aysecimm
yılmak yokk calışmalara devammm
istatiklere göre ovu testi kullananların %20 ilk ay %40 2.ay %60 daha sonra hamile kalıyomuş
vu testi almaya karar verdiğimde araştırmıştım aklında olsun
bu arada cizgilerin tek gun mu koyu cıktı
benim 4 gun boyunca koyuydu şöle tarif edim
13 gun iki çicgi aynı renkti
14 gun ikinci cizgi ilk cizgiden daha koyuydu
15 gun iki cizgi yıne aynı renkti
16 gun silikleşmeye başladı

saol canım benim
değerim pazartesi 21.61 cıktı
bugun tekrarlıcam ve doktoru görcem
onun için daha takvim yapmadım
acele etmek istemedim desem yeridir cok temkinli gidiyorum

aman arkadaşım kendine çok dikkat et.Temkinli olmak iyidir. Biliyorsun 2 ay önce ben de kötü bir tecrübe yaşadım. Hamile kalmakla bitmiyor iş. Dilerim bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Çok yorma kendini, beslenmene şimdiden dikkat etmeye başla. İnşallah sağlıklı güzel bir hamilelik geçireceksin. Ayy ne güzel yaaa, ne mutlu sana...

doktorun sana bunu mu söledi ne kadar saygısızmış o yaa
zaten senin yaptığın işi yapmıyo deseydi yumurtlama gunlerimi anlamamda yardımcı oluyo
ne kadar dengesiz insanlar var yaa
akşamlarıda yapabilirsin tatlım öğlen yapma sartın yok akşam 8-9 a kadar yapılabiliyo
ben bu gectiğimiz 4 ay hep kaçırmışım çatlama gunlerimi onu anladım
bide gun aşırı falan hep denedik olmadı bende yumurtlama öncesinden başladım 6 gun hiç ara vermedim
çatlamayıda içine aldı bu gunler yumurtlamayıda keşke benim tecrübelerim hepinizie yarasa kızlar
yazıyorum işte maksat bilgi paylaşımı çok bildiğimden diil yani yanlış anlamayın sakın

Son düzenleme:
Yok benimki sadece 27.gün koyuydu.Ama yinede ikisi aynı koyulukta değildi.Sadece kalın çizgisi net belliydi.Ondan sonra da silikleşmeye başladı.Suyu öğlen 1'de kesiyordum.Son kez wcye gidiyordum akşam 6da yapıyordum hergün.Çok dikkat ettim sıvıya.Hiç içmedim 5-6 saat.27-28-29-31 değerlendirdik.

saol canım ewet dikkat ediyorum
bugun stres oldum zaten kan testine gidicem için
inşallah yukselmiştir değerim diorum dun akşamdan beri
dilerim sende tekrardan sağlıkla bebeğine kavuşursun canım

hihi bende gulerken adamlar baktı bende işteyim.. :)
bu bebekler adımızı deliye cıkartcaklar valla

:)) gelsin onlar yeter ki deli de olmaya razıyım :) gerçi ben normalde de pek akıllı sayılmam zaten de :)
sen de ovulasyon testi kullandın galiba?ben de mi alsam acaba?ya bikere denedim tek çizgi ççıktı kızdım bidaha da yapmadım. duruyor çekmecede

tatlım sen elinden geleni yapmışsın
Gerisi Rabbim e kalıyo Ol dediyse kimse önüne gecemez
olmaması için hiç bi neden yok sabret aysecim
kaç gun var surda sabret dua et bebişlerin gelecektir

Kız tek çizgi hep çıkıyorki İnsan buna kızarda bırakırmı?İnşallah bu ay olur da gerek kalmaz ovuya falan.

tatlım sen elinden geleni yapmışsın
Gerisi Rabbim e kalıyo Ol dediyse kimse önüne gecemez
olmaması için hiç bi neden yok sabret aysecim
kaç gun var surda sabret dua et bebişlerin gelecektir

Ben fazla asabi biriyim Tuğracım.İlk 2 ay çok takıldım konuya.Eşim-ailem-arkadaşlarım-işim herşeyim etkilendi sinirimden.Saat saydım resmen.Hatta ilişkiden soğudum.Eşimden uzaklaştım.O derece yani.Hemen oluverecek sandım.Sonra baktım herkez bekliyor sakinleştim biraz daha.Doktorum da gördü benim stresimi o yüzden 4.ay da olmazsa gel dedi.Çünkü olmadıkça geriliyorum rahatlayamıyorum.Takip yapacak sanırım.Bu ay daha rahatım çok meşguldüm bütün ay.Burada olsam da belirti falan derdine düşmedim.Kendimi dinleyince sakin olduğumu gördüm.Her gün Yasinler okuyorum.Dualar ediyorum sürekli.Beni çok rahatlatıyor.Hatta her güne bi dua yapalım dedik dün :)
Bugünkü dualarıma YA MUCİB ismi ile başlayacağım.Duaları kabul eden anlamındaymış.İçimden de tekrar ediyorum sürekli.

bende çok sakin sayılmam
ilk ay senin dediğin gibi olmuştu
bende sanmıştım ki ilk ay bırakır bırakmaz olucak
sona olmayınca delleniyo insan ama bir süe sonra sakinleşiyosun
KK bu konuda dizginliyo yalan yok
bi ayda olmayınca ağladım kızdım snirlendim yıkıldım
ama buraya gelip okuyunca bekleyenleri dua edenleri sabredenleri dinledikçe insan sakinleşiyo
nitekim Rabbim de sonunda mükafatını veriyo
dilerim burdaki butun herkes en kısa sürede kavuşsun bebeklerine

aminnn inşallah çok güzel yazmışsın aynen valla. inşallah biz de senin gibi görürüz çift çizgileri..

ben çok sabırsızım ayşem ya. sana imreniyorum ne güzel çizgilerle barışık yaşıyorsun. biz hep küsüz :) ben sevmiyorum onları onlar da beni sevmiyor :)

kızlar ben hazırlanıyım yavaştan yavaştan
sonra cıkıyım gelince haber veririm size
kendinize iyi bakın sinir stres yapmayın
öpüldünüz

ben çok sabırsızım ayşem ya. sana imreniyorum ne güzel çizgilerle barışık yaşıyorsun. biz hep küsüz :) ben sevmiyorum onları onlar da beni sevmiyor :)

Kız napıyım ağlayınca çiftleşmiyorki çizgiler Ben mantık insanıyım o yüzden üzülmelerim bi anda oluyor bi anda geçiyor.Sadece yediğim kazıkları ve yapılan haksızlıkları hemen atlatamıyorum.Düşünüyorum olmadı yapacak ne var diye.Elimden ne gelir diye hesap yapıyorum.Kürler,ayaklara sıcak su torbası,vitaminler,ovu testleri,evde uğraşlar,mutlu insanlar vs vs.Sağlık sorunum yok olmaması bana bağlı diyorum.Derin nefes alıyorum sık sık.Doktorum da bunu söylemişti.Sinirlenince derin nefes alın diyorlar.Dua...Bana diyazem etkisi veren tek şey..Dua etmedimmi kendimi eksik hissediyorum.Sende dene bunları.Nefesi ve duayı hiç aksatma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…