- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 42
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #2.681
kızlar selam ne yapıyorsunuz bakalım bol bol bebiş haberi varmış maşallah
iyiyim canım ya allaha şükür seninde bebiş haberini duydum nasıl sevindim bende bekliyorum işte öylece ilk belirtin neydi kuzuHoşgeldim Ebruuuuummmm....Biz iyiyiz çok şükür.Sen nasılsınnn
iyiyim canım ya allaha şükür seninde bebiş haberini duydum nasıl sevindim bende bekliyorum işte öylece ilk belirtin neydi kuzu
Merhaba anne adayları....
Belli bir ay ismi koymadım topiğe...Kimseyi sınıflandırmak istemedimHepimiz bekliyoruz işte...Tek görünen bu..Kimi zaman sabırla,kimi zaman hüzünle...Bazen ayağımız tökezliyor umutsuzluk çukuruna düşeyazıyoruz..Hemen biri elimizden tutuyor..Bizden biri...Duygularımızı,hislerimizi,meraklarımızı yargılamayan,beklentileriyle bizi suçlarcasına davranmayan,halden anlayan biri...Burdayız hepimiz...Dua ve tevekkülle bekliyoruz yavrularımızı...Tedbirimizi alıyoruz kendimizce,kalanı için de Allah'tan (cc) yardım diliyoruz.Doğru zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah
DİPNOT:Hamile kalıp topiği terk edenin izini sürer kabusu olurum ona göre
Herkez en kısa zamandahaliyle listenin en alt kısmına geçsin inşallaaahhh
Hamiş Adayı
Batasıca BAT
Veeee sonundaaaaa
Ateşli hatunların adresleritaana 16 Ocak suri50 18 Ocak My Ovulation Chart serap_serap 19 Ocak inci61inci 22 Ocak efsun_30 22 Ocak buttercupnr 22 Ocak roter 23 Ocak fatma_ahmet 24 Ocak taydin 25 Ocak My Ovulation Chart deepp 25 Ocak ebson 25 Ocak Aeroplain 25 Ocak Evris 25 Ocak filologum 25 Ocak cadiozy 26 Ocak seyide_cim 27 Ocak bedesten 29 Ocak ozayder 30 Ocak anqelik 1 Şubat Phia 1 Şubat My Ovulation Chart Layle 2 Şubat eglenceli 4 Şubat mavera19 5 Şubat Ssirin 5 Şubat izell 9 Şubat karapisso 9 Şubat tatliebbi 9 Şubat My Ovulation Chart abraxasguzel 10 Şubat sudünyasi 12 Şubat MEVANURRRR 13 Şubat ayberk_ece 14 Şubat
Anniş Adayı
Tahmini Doğum Tarihi
Bebeğimizin cinsiyeti
Beklediği Ay Sayısı
hamile 02 Nisan 2013 Tokoyay 3 Haziran 2013 1 gvn1907 24 Haziran 2013 ranana 26 Haziran 2013 irmegan 8 Temmuz 2013 Tubiloshh 20 Temmuz 2013 peri3866 20 Temmuz 2013 fmfm 05 Ağustos 2013 hctp 05 Ağustos 2013 sunbal 24 Ağustos 2013 Tugra034 12 Eylül 2013 5 perakedisi 12 Eylül 2013 waves 16 Eylül 2013 7 Aysedurmaz 20 Eylül 2013 4
Yeni batlarını söyleyenleri listeye eklemeye devam ediyorum arkadaşlar.Hepinizi en altta görmek dileğiyle....
canım ya dikkat et kendine ayşecim inan tuğra ile senin bebeğine aynı kendim gibi sevindim inşallah bu ay bende sizlere katılırım aynı adet olacak gibi arada bi kasıklarım ağrıyor benimde çok özlemişim kız seniKız belirtim hiç yoktu benimBata 5 gün kala öğrendim hemde tesadüfen.Kan 22 çıktı bi ertesi gün 98..Ve hala bata 1 gün vardı Belirtiler 3-4 gündür var.Yani battan sonraki günlerde çktı.Kasık batması oluyor Ebru.Farklı bi batma.Tek tığ ile içerden asılıyor gibi.Hala devam ediyor.Göğüslerim azıcık büyüdü ve acıyor.Ama hala çok az.26aralıkta kese göreceğiz Allah'ın izniyle.Dün gittik görünmez dedi dr.Hep dua ediyorum sürekli ediyorum sana da.
Hamiş Adayı | Batasıca BAT | Veeee sonundaaaaa | Ateşli hatunların adresleri |
taana | 16 Ocak | ||
suri50 | 18 Ocak | My Ovulation Chart | |
serap_serap | 19 Ocak | ||
inci61inci | 22 Ocak | ||
efsun_30 | 22 Ocak | ||
buttercupnr | 22 Ocak | ||
roter | 23 Ocak | ||
fatma_ahmet | 24 Ocak | ||
taydin | 25 Ocak | My Ovulation Chart | |
deepp | 25 Ocak | ||
ebson | 25 Ocak | ||
Aeroplain | 25 Ocak | ||
Evris | 25 Ocak | ||
filologum | 25 Ocak | ||
cadiozy | 26 Ocak | ||
seyide_cim | 27 Ocak | ||
bedesten | 29 Ocak | ||
ozayder | 30 Ocak | ||
anqelik | 1 Şubat | ||
Phia | 1 Şubat | My Ovulation Chart | |
Layle | 2 Şubat | ||
eglenceli | 4 Şubat | ||
mavera19 | 5 Şubat | ||
Ssirin | 5 Şubat | ||
izell | 9 Şubat | ||
karapisso | 9 Şubat | ||
tatliebbi | 9 Şubat | My Ovulation Chart | |
abraxasguzel | 10 Şubat | ||
sudünyasi | 12 Şubat | ||
MEVANURRRR | 13 Şubat | ||
ayberk_ece | 14 Şubat | ||
cevodileksu | 18 Şubat | ||
Anniş Adayı | Tahmini Doğum Tarihi | Bebeğimizin cinsiyeti | Beklediği Ay Sayısı |
hamile | 02 Nisan 2013 | ||
Tokoyay | 3 Haziran 2013 | 1 | |
gvn1907 | 24 Haziran 2013 | ||
ranana | 26 Haziran 2013 | ||
irmegan | 8 Temmuz 2013 | ||
Tubiloshh | 20 Temmuz 2013 | ||
peri3866 | 20 Temmuz 2013 | ||
fmfm | 05 Ağustos 2013 | ||
hctp | 05 Ağustos 2013 | ||
sunbal | 24 Ağustos 2013 | ||
Tugra034 | 12 Eylül 2013 | 5 | |
perakedisi | 12 Eylül 2013 | ||
waves | 16 Eylül 2013 | 7 | |
Aysedurmaz | 20 Eylül 2013 | 4 | |
canım ya dikkat et kendine ayşecim inan tuğra ile senin bebeğine aynı kendim gibi sevindim inşallah bu ay bende sizlere katılırım aynı adet olacak gibi arada bi kasıklarım ağrıyor benimde çok özlemişim kız seni
yok heralde canım batma hiç hissetmiyorum galiba bu ayda olmadı yaAllahım en kısa zamanda sana da yaşatsın inşallah ebsonuummmBende çok özledim seni Adet belirtileri çok azsa güzel.Çünkü benim bat günü ve sonraki gün çok hafif oldu adet sancım.Zaten doktorum da adet belirtileri hafiften görünür ama çok olmaz normaldeki gibi dedi dün.Kasık batması varmı?
merhaba tatlım napıyon uyanabildin mi kızGünaydın bayanlarrrrrrr
merhaba tatlım napıyon uyanabildin mi kız
eee canım bebiş sahibi olmak kolay mı allah hayırlısı ile geçirsin bu günleri rabbim banada nasip etsinuyandım uyandım artık geceleri problem midemm ağzımda yatamıyorum çok fena
eee canım bebiş sahibi olmak kolay mı allah hayırlısı ile geçirsin bu günleri rabbim banada nasip etsin
Hayıryok heralde canım batma hiç hissetmiyorum galiba bu ayda olmadı ya
Günaydın bayanlarrrrrrr
amin canım rabbim ayıpsız özürsüz doğmasını nasip etsindaha bi zorluğunu görmedim ebsoncum
Allah a şükür cok rahatım yeni yeni başladı bu gece midemin rahatsız etmesi
Ama cok stresli
keseyi gördün görmedin şimdi
kalp atışlarını bekliyoruz iki hafta var daha
duydun duymadın
hersey yolunda mı diye çok geriliyorum
Rabbim sağ sağlim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin meleklerimizi
evet ya benim gibi bi annesi olacak daha olmadan bebeğini çok seven bi annesiHayırOlumsuzluk yok. Olmazsa vakti gelince öğreneceğiz.Şimdiden böyle düşünmeyeceğiz.Olacak inşallah.Neden olmasın?Senden iyi bi anne mi bulacak o eşek sıpası Bende de yoktu batma adetten önce.İnşallah sende ben gibi olursun belirtisiz falan pat diye öğrenirsin.
Günaydın mııı
Sanırım hamiş bir bayanla karşı karşıyayız.
Gecen zor geçmiş okudumda.Allah kolaylık versin kardeş.
Ben de bugün takvimimde yazıyor diye kalsiyum patlaması yaşattım midemeBademleri yedim.Sütümü içtim.Üstüne 2 yemek kaşığı yoğurt.1 yumurta.Bi sürü penyir Öğlen yemeğimdi Akşama Allah kerim
Sen nasılsın?
Kizlar merhaba
Ben ilk kez ovulasyon testi aldim,produktor marka,dun kullanan var mi o markayi diye sormustum ama kullanan yok sanirim..bir de cok acemiyim gercekten bikac kez okudum biyerlerde ama kesin ogreniyim istiyorum,yumurtlama testlerinde T kisminda koyu rengi gordugumuz gunden itibaren siliklesene kadar ki zaman araliginda iliskiye giriyoruz degil mi?:26: