Bol bebiş topiği

evet ya benim gibi bi annesi olacak daha olmadan bebeğini çok seven bi annesi

Evet.Senin gibi güzel bi anneyle (anlattığın kadarıyla) yakışıklı bir babadan nasıl bir sıpa çıkacak merak ediyorum doğrusu.:KK48:
Allahım sevginizi bu minik güzellikle taçlandırsın inşallah.Hepimize sağlıklı hamilelikler ve doğumlar nasip etsin.
Yakın bi arkadaşım5,5 aylık bebeğini ölüm doğum yaptı geçen gün.Çok etkilendim.Hiçbir şey için garantimiz yok onu anladım:KK50:

Kizlar merhaba

Ben ilk kez ovulasyon testi aldim,produktor marka,dun kullanan var mi o markayi diye sormustum ama kullanan yok sanirim..bir de cok acemiyim gercekten bikac kez okudum biyerlerde ama kesin ogreniyim istiyorum,yumurtlama testlerinde T kisminda koyu rengi gordugumuz gunden itibaren siliklesene kadar ki zaman araliginda iliskiye giriyoruz degil mi?:26:
aynen öyle canım doğru yazmışsın
silikleşene kadar tam gaz calışmaya devam:KK34:
Hayır:KK20: Olumsuzluk yok.:KK20: Olmazsa vakti gelince öğreneceğiz.Şimdiden böyle düşünmeyeceğiz.Olacak inşallah.Neden olmasın?Senden iyi bi anne mi bulacak o eşek sıpası:KK47::KK54: Bende de yoktu batma adetten önce.İnşallah sende ben gibi olursun belirtisiz falan pat diye öğrenirsin.:KK16::KK16::KK16:

Günaydın mııı:KK52::KK52::KK52:
Sanırım hamiş bir bayanla karşı karşıyayız.
Gecen zor geçmiş okudumda.Allah kolaylık versin kardeş.
Ben de bugün takvimimde yazıyor diye kalsiyum patlaması yaşattım mideme:KK9: Bademleri yedim.Sütümü içtim.Üstüne 2 yemek kaşığı yoğurt.1 yumurta.Bi sürü penyir:KK56: Öğlen yemeğimdi :KK52: Akşama Allah kerim :KK31:
Sen nasılsın?

valla alttaki takvimle aynı gitmediği için gebelik sadece gelişim sürecini takip ediyorum ordan 3 aşşa 5 yukarı aynı çünkü
bu arada doktorun bana verdiği bi liste var orda yazana göre gunluk 500ml süt ve 1 kase yoğurt yada 2 kase yoğurt veya 250ml süt müş gunluk alınması gereken bu kuruyemişler içinde cok dikkat etmemi söyledi demir yönünden zenginler ama sayılı tüketmelisin dedi onun içinde bi program vericekmiş bidahaki gidişime yemek olayı cok cetrefilli kesinlikle donmuş gıdalar yasak dedi zaten 16 haftaya kadar bebek benim yedik içtiklerimden desteklenmiyomuş
calsiyum desteğide sonrası içinmiş bi ton seyy söledi bide liste ayrıntılı olarak yazarım onları isterseniz
neyse uzattım :) stresli bi hafta gecirdim şimdi iyiyim şükürler olsun
kalp atışlarını duymak için gun saymaya başladım
bu arada her bebek kendine has gelişim sergiliyomuş doktordan öğrendim :26:
sen nasılsın ?
neler yapıosun?

Kızlar :KK3:

Bat a 5 gün var.

dayanamayıp test yaptım ve havamı aldım tek çizgi :KK31:

Ama umutsuzlağa düşmedim.

daha çok var günüme.

Kasıklarım batıyor ara ara.

Banane ben hamişim ya :KK24::KK24::KK24::KK24:

:KK36::KK36:

Testi atma sakın :)))) Ben gibi olursan sende.:KK53: İyi bak teste arada bi.Yarına kadar atma derdi Phia.Hadi inşallah gelsin bebeğin.Bugünde görünsün :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Sayısı fazla ise adetten sonraki 7-8 gün başla yapmaya testleri.Sıvı alımına çok dikkat et.En az 2 saat içme.Son içtiklerini çıkardıktan sonra da wcye gitme.Yani vücut kendi üretsin idrarı.Hergün aynı saatte yaparsan iyi olur.Sabah 11den önce akşam 8den sonra yapma.Test koyulaşınca yumurtan oluşmuş demektir.Bi süre sonra silikleşir test.Koyulaşmayı gördükten sonra 1 hafta ilişkiye devam hergün.Mümkünse sabahları.Çünkü yumurtanın ne zaman çatlayacağını bilemiyoruz.Hadi inşallah ilk ve son testin olur:KK16:

Cok tesekkur ederim ayse cevabin icin,zaten cok su icen biri degilim onu ayarlayabilirim ama kutuda 7 tane var test ve evlendigimden beri (19 aydir evliyim) regl oldugumda not aliyorum tarihleri,evlenmeden once daha duzenliymis sanirim adetlerim,ornegin bu ay 1 hafta erken oldum.intenetten bakiyorum eski tarihlerimi girerek 35 gunden cok oldugu icin hesaplama yapilamaz diyor,son 3 tarihi baz aldigimda da 31 gunde adet olmusum,hangi gunden baslicam ov. testini yapmaya hic bilmiyorum,10. 11.gunde filan baslarim artik napim

aynen öyle canım doğru yazmışsın
silikleşene kadar tam gaz calışmaya devam:KK34:

valla alttaki takvimle aynı gitmediği için gebelik sadece gelişim sürecini takip ediyorum ordan 3 aşşa 5 yukarı aynı çünkü
bu arada doktorun bana verdiği bi liste var orda yazana göre gunluk 500ml süt ve 1 kase yoğurt yada 2 kase yoğurt veya 250ml süt müş gunluk alınması gereken bu kuruyemişler içinde cok dikkat etmemi söyledi demir yönünden zenginler ama sayılı tüketmelisin dedi onun içinde bi program vericekmiş bidahaki gidişime yemek olayı cok cetrefilli kesinlikle donmuş gıdalar yasak dedi zaten 16 haftaya kadar bebek benim yedik içtiklerimden desteklenmiyomuş
calsiyum desteğide sonrası içinmiş bi ton seyy söledi bide liste ayrıntılı olarak yazarım onları isterseniz
neyse uzattım :) stresli bi hafta gecirdim şimdi iyiyim şükürler olsun
kalp atışlarını duymak için gun saymaya başladım
bu arada her bebek kendine has gelişim sergiliyomuş doktordan öğrendim :26:
sen nasılsın ?
neler yapıosun?

Ne güzel ayrıntısıyla konuşmuş senle.Ben daha o safhaya gelemedim doktorumla.Bi kesinleştirseydim doktoru:KK31: Bende ebemin dediklerini uyguluyorum.3-5 ceviz ve badem.Kuru üzümü de kansızlık için yiyorum.1 bardak süt.1 kase yoğurt.balık-et-tavuk haftada en az birer kere.Az pişmişler bile kesinlikle yenmemeli.Çiğler hepten yasak.Dondurulmuştan mümkün olduğunca uzak dur dedi.En çok söylediği yumurta ve su. Az yiyeceksin sık yiyeceksin.2 saatte bir bişeyler atıştır 3 öğün yemekle kalma dedi.Ekmek kepekli yada tam buğday olacakmış.Sindirim ve gaz için.
Listen senin gelişimine göremiymiş?Boş bi vaktinde önemli olanları yazarsan bende doktoruma sorarım paylaşırız.

Cok tesekkur ederim ayse cevabin icin,zaten cok su icen biri degilim onu ayarlayabilirim ama kutuda 7 tane var test ve evlendigimden beri (19 aydir evliyim) regl oldugumda not aliyorum tarihleri,evlenmeden once daha duzenliymis sanirim adetlerim,ornegin bu ay 1 hafta erken oldum.intenetten bakiyorum eski tarihlerimi girerek 35 gunden cok oldugu icin hesaplama yapilamaz diyor,son 3 tarihi baz aldigimda da 31 gunde adet olmusum,hangi gunden baslicam ov. testini yapmaya hic bilmiyorum,10. 11.gunde filan baslarim artik napim

30-31 günde oluyorsan 10.gün başlarsın.Zaten hergün bitane olunca o hafta yakalarsın koyuluğu.Ama silikleşse bile ilişkiye devam.Çatlamayı yakalama adına.:KK16:

Evet.Senin gibi güzel bi anneyle (anlattığın kadarıyla) yakışıklı bir babadan nasıl bir sıpa çıkacak merak ediyorum doğrusu.:KK48:
Allahım sevginizi bu minik güzellikle taçlandırsın inşallah.Hepimize sağlıklı hamilelikler ve doğumlar nasip etsin.
Yakın bi arkadaşım5,5 aylık bebeğini ölüm doğum yaptı geçen gün.Çok etkilendim.Hiçbir şey için garantimiz yok onu anladım:KK50:
allahım bebeklerinizi korusun bende merak ediyorum nasıl bi bebeğimiz olacak aman sağlıklı olsunda

aklıma sen geldin zaten hemen.

Atmıcam bakalım süpriz yapacakmı bizim kerata :KK31:

:KK9::KK9::KK9::KK9: Hadi inşallah ayağımı sürümüşümdür :KK52::KK52::KK52::KK52: YA BARİ isminin yüzü suyu hürmetine evladımı bana gönder sağlıkla diye dua et.Canlandıran demek.Ben hep söyledim.Sende söyle elini karnına koyup.:KK52::KK52: Kız geçen haftamı hatırladım bi an.Heyecanlandım valla:KK52::KK52:

allahım bebeklerinizi korusun bende merak ediyorum nasıl bi bebeğimiz olacak aman sağlıklı olsunda

Artık dualarım değişti o günden beri.Hayırlı,sağlıklı ikiz erkek evlatlarımı HAYIRLI HAMİLELİK VE DOĞUMLA ZAMANINDA KUCAĞIMA ALMAYI NASİP ET diyorum artık :KK31: Çok zor bi durumdur eminim:KK50::KK50::KK50::KK50: Kimseye yaşatmasın Rabbim.7-8.aydan önce odasını falan hazırlamam artık.Hevesimi bastıracağım zorla.Elimden geldiğince alışverişten uzak duruyorum.

Kız Tuğraaaaaa..Bişey soracağım sana.Ben artık eski pantolonlarımı giyemiyorum.Karnım şişti.Gazdır diyor hamile arkadaşlarım ama çok rahatsız oluyorum.Kıyafetler için erken biliyorum ama en azından pantolon alsam diyorum.Bluzları idare ediyorum ona lüzum yok.Ama kemer kısmı çok sıkıyor artık kotların falan:KK50:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne güzel ayrıntısıyla konuşmuş senle.Ben daha o safhaya gelemedim doktorumla.Bi kesinleştirseydim doktoru:KK31: Bende ebemin dediklerini uyguluyorum.3-5 ceviz ve badem.Kuru üzümü de kansızlık için yiyorum.1 bardak süt.1 kase yoğurt.balık-et-tavuk haftada en az birer kere.Az pişmişler bile kesinlikle yenmemeli.Çiğler hepten yasak.Dondurulmuştan mümkün olduğunca uzak dur dedi.En çok söylediği yumurta ve su. Az yiyeceksin sık yiyeceksin.2 saatte bir bişeyler atıştır 3 öğün yemekle kalma dedi.Ekmek kepekli yada tam buğday olacakmış.Sindirim ve gaz için.
Listen senin gelişimine göremiymiş?Boş bi vaktinde önemli olanları yazarsan bende doktoruma sorarım paylaşırız.

bak benim doktorum kesinlikle tavuk önermiyo :KK45:
cunku suanda satılan tavukların hiçbiri sağlıklı koşullarda yetişmiyo dedi
köyde falan yaşıyosan tamam ye dedi
marketlerdekilerin hepsi hormonlu 3 gunde buyutuluyolar dedi
onun yerine balık ve et tüket dedi
gerçi şimdilik yemek alışlanlığını süt yoğurt peynir ve yumurta dışında değiştirmene gerek yok 16 haftadan itibareb potein ağırlık beslenmeni isteyeceğin dedi bebek ozman annenin yediklerinden besenmeye başlıyomuş
kola ve benzeri seyler yasak dedi
elimde bi liste var ben sana ayrıntılı olarak yazarım

kızlar yaaa gitim aradım taradım yok çakşır koku de tozuda ya ilçedeym ya iki aktar var sadece onlardada yokmuş napcam ben ya...
kendime cekilml corek otu aldm tarcında,akşm bal alcam...
kocamada fındık fıstk yedircm bide sbh akşam bal yedirsem olurmu?
cok uzuldum bulamadığm için

Artık dualarım değişti o günden beri.Hayırlı,sağlıklı ikiz erkek evlatlarımı HAYIRLI HAMİLELİK VE DOĞUMLA ZAMANINDA KUCAĞIMA ALMAYI NASİP ET diyorum artık :KK31: Çok zor bi durumdur eminim:KK50::KK50::KK50::KK50: Kimseye yaşatmasın Rabbim.7-8.aydan önce odasını falan hazırlamam artık.Hevesimi bastıracağım zorla.Elimden geldiğince alışverişten uzak duruyorum.

Kız Tuğraaaaaa..Bişey soracağım sana.Ben artık eski pantolonlarımı giyemiyorum.Karnım şişti.Gazdır diyor hamile arkadaşlarım ama çok rahatsız oluyorum.Kıyafetler için erken biliyorum ama en azından pantolon alsam diyorum.Bluzları idare ediyorum ona lüzum yok.Ama kemer kısmı çok sıkıyor artık kotların falan:KK50:
canım görüşürüz ben çıkıyorum öpüyorum sizleri aman bebişlere dikkat benide dualarınızdan eksik etmeyin

bak benim doktorum kesinlikle tavuk önermiyo :KK45:
cunku suanda satılan tavukların hiçbiri sağlıklı koşullarda yetişmiyo dedi
köyde falan yaşıyosan tamam ye dedi
marketlerdekilerin hepsi hormonlu 3 gunde buyutuluyolar dedi
onun yerine balık ve et tüket dedi
gerçi şimdilik yemek alışlanlığını süt yoğurt peynir ve yumurta dışında değiştirmene gerek yok 16 haftadan itibareb potein ağırlık beslenmeni isteyeceğin dedi bebek ozman annenin yediklerinden besenmeye başlıyomuş
kola ve benzeri seyler yasak dedi
elimde bi liste var ben sana ayrıntılı olarak yazarım
Tamam canım.Çok sağol.:KK54:
kızlar yaaa gitim aradım taradım yok çakşır koku de tozuda ya ilçedeym ya iki aktar var sadece onlardada yokmuş napcam ben ya...
kendime cekilml corek otu aldm tarcında,akşm bal alcam...
kocamada fındık fıstk yedircm bide sbh akşam bal yedirsem olurmu?
cok uzuldum bulamadığm için
Nette varmıdırki?Bi araştırsan.Yada bi aktara söyle getirtsin.Keçiboynuzu da olur.Eşine.Keçiboynuzu kürü yap
canım görüşürüz ben çıkıyorum öpüyorum sizleri aman bebişlere dikkat benide dualarınızdan eksik etmeyin
:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK14::KK14::KK14::KK14: Yine gel.Çok özletme:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK54:

getiriz ama kıloyla diolar o ne kdar dedim 150 tl dedi bu kadar pahalımıdrı?
neten bakcm şimdi kuzum

aktara bişey getirtmek istediğinde gramla getirtmiyolar doğru söylemiş
surekli satılmayan bişey olduğunda elinde kalacak seyleri getirtmiyolar
başka bi aktara gitme şansın yok sanırım internetten kendin sipariş vermezmisin acaba gramla?

Kız bişey sordum görmedin sanırım.Sende de şişkinlik varmı bacım.Ben eski pantolonlarımı giyemiyorum kemer kısmı çok baskı yapıyor kasıklarıma.Çok mu erken pantolon almak için.Hergün de aynı şey giyilmiyorki:KK50:

X