Bol bebiş topiği

kızlar ben de ov. testinde dün çift çizgiyi yakaladım.İkisi de aynı koyuluktaydı.Ama ben bu kadar geç mi yumurtluyorum dedim. 26 günde bir regl oluyorum. Dün 16. günümdü.24-48 saat sonra çatlarsa ohooo 18. gün filan olacak. Adet günüme bir hafta kalmış olacak

Bu arada test yapanlara da tavsiyem en az 3-4 saat su içmeden yapın.Yoksa net çıkmıyor. Ben 4 saat önce su içmeyi kesiyorum 3 saat da idrarı tutuyorum.

sabah bulantılarım az az başlıyo gibi sanki. baş ağrısı ve mide ağrısı de beraberinde.

Ah bir sürü yapmak istediklerim var. 10 gün kadar kalıcam nasıl sığdırcam onca şeyi bilmiyorum. Sen şimdi hangi şehirdesin. Giderim sizinkileride ziyarete:)

ben arabistandayım canımm
mekkede
8 ay dolacak 10 gün sonra
özledim bende izmirimi
annemlerle sürekli skp den görüşürüyouz canlı canlı :) çok iyi oluyo:)
canım çok incesin teşekkür ederim
söylemen bile yetti teşekkür ederim...
seninde azmış zamanın
şimdi birde yeni gelinsin gidecek bi sürü yerin vardır :)
evlendikden sonra ilk kez gidiyorum demiştin dimi
bak gör şimdi sana ne ilgi ne ilgi :) herkes yemeklere alır hiç boş kalmazsınız
hele bizim sülale gibi kalablıksa sizin sülalede :))) 10 gün yetmez bile :)))

canım o durum biraz karışık bende çok düzenli olurum hep 31 günde. en son ay ilişkim 1 gün olmuştu. onda da adetime 18 gün vardı. yani bana göre çok erken olması muhtemel bir şey değildi. bazen bizim hesabımız devre dışı kalıyo gib:)

Bu arada test yapanlara da tavsiyem en az 3-4 saat su içmeden yapın.Yoksa net çıkmıyor. Ben 4 saat önce su içmeyi kesiyorum 3 saat da idrarı tutuyorum.

sağol canım bilgilendirdiğin için
benimde bir türlü koyulaşmıyor
birde az testim var 2 tane kaldı
dün 12. günümdü 5dk içinde çok silik çıktı
14 ve 16 cı günlerimde de yapıcam inşallah bende görürüm net çizgileri
bu arada senin geç çatlamış yumuşlar ama en azından biliyorun artık çatlamış
inşallah bu ay tutunur bebeğin canım...
allahım gönlüne göre versin

kesinlikle tatlım Allahım ol demesi yeter hayırlısı herşeyin

Amin canım inşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin. Ben de bir ara senin gibi acaip moralim bozuldu.Dedim yumurtlamıyorum herhalde. Tam 8. testte koyulaştığını gördüm.O yüzden moralini bozma tatlım ama sıvı alımını kısıtla o zaman daha net belli oluyor. Bir de dediğim gibi hesaplar tutmayabiliyor bazen geç oluyor bazen geç.Benim adetime 10 gün kaldı daha ancak koyulaşmaya başladı.:78:

Bizde çok kalabalığız...
Şöyle özetliyeyim annem 16 kardeş babam 8 kardeş
Kuzenlerim annemin yaşında..
Ama çok seviyorum kalabalık aileyi o yüzden en az 3-4 tane çocuğum olsun istiyorum. Teyze hala amca dayı kavramları ölmesin..
Bu arada sen ne güzel topraklardasın öyle canım. Rabbim bize de oraları görme şansı versin inşallah..
Yaşamak için şartları zorlayıcıdır ama inşallah bebeğin o topraklarda içinde yeşerir büyür..

sağol tatlım
hakkımızda hayırlısı...

bir ara iki ay falan yumurtlama günlerimde hergün çalışma olmuştu kendimce boşa gitmesin düşüncesindeydim. e tabi hep hüsranla sonuçlandı bat günü gelince. sonra içimden bir bunalıma kapıldım. hergün çalışma yapınca denk getiremediysem başka zaman nasıl olur diye koyverdim gitti kendimi. sonra anammm 1 kere olan ay geliversin bebiş :) sonra dedimki planlar üstü plan var o da rabbimin planı.
demek istediğim o ki hiç kafanızı yormayın o gelmeyecekse ne yaparsanız nafile. ama gelecekse 1 kere de olsa geliyo işte.

Kesinlikle cnm.Ay ne güzel tek çalışmayla geldi demek kısmet işte. O kadar çalışırsın olmaz.bir kereyle olur. Allah ne yazdıysa onu yaşayacağız. Hayırlısı olsun. Ben bu ay gayet sakinim. Olursa olur olmazsa kısmet ne yapalım.

sabah bulantılarım az az başlıyo gibi sanki. baş ağrısı ve mide ağrısı de beraberinde.
aysedurmaz bunu hiç beğenmedi

Kızlar bende bele yakı atılmasını duydum. Bu konuda bilgisi olan var mı?

Bende duydum onu.kasımda bel ağrım yüzünden yapmıştım.beli ısıttığı için işe yarıyor diyorlar.bende yaramadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…