Bol bebiş topiği

Merhaba anne adayları....
Belli bir ay ismi koymadım topiğe...Kimseyi sınıflandırmak istemedim
Hepimiz bekliyoruz işte...Tek görünen bu..Kimi zaman sabırla,kimi zaman hüzünle...Bazen ayağımız tökezliyor umutsuzluk çukuruna düşeyazıyoruz..Hemen biri elimizden tutuyor..Bizden biri...Duygularımızı,hislerimizi,meraklarımızı yargılamayan,beklentileriyle bizi suçlarcasına davranmayan,halden anlayan biri...Burdayız hepimiz...Dua ve tevekkülle bekliyoruz yavrularımızı...Tedbirimizi alıyoruz kendimizce,kalanı için de Allah'tan (cc) yardım diliyoruz.Doğru zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah
DİPNOT:Hamile kalıp topiği terk edenin izini sürer kabusu olurum ona göre
Herkez en kısa zamanda haliyle listenin en alt kısmına geçsin inşallaaahhh

Hamiş Adayı

Batasıca BAT

Veeee sonundaaaaa

Ateşli hatunların adresleri
taana16 Ocak
suri5018 OcakMy Ovulation Chart
serap_serap19 Ocak
inci61inci22 Ocak
efsun_3022 Ocak
buttercupnr22 Ocak
roter23 Ocak
fatma_ahmet24 Ocak
taydin25 OcakMy Ovulation Chart
deepp25 Ocak
ebson25 Ocak
Aeroplain25 Ocak
Evris25 Ocak
filologum25 Ocak
cadiozy26 Ocak
seyide_cim27 Ocak
bedesten29 Ocak
ozayder30 Ocak
anqelik1 Şubat
Phia1 ŞubatMy Ovulation Chart
Layle2 Şubat
eglenceli4 Şubat
mavera195 Şubat
Ssirin5 Şubat
izell9 Şubat
karapisso9 Şubat
tatliebbi9 ŞubatMy Ovulation Chart
abraxasguzel10 Şubat
sudünyasi12 Şubat
MEVANURRRR13 Şubat
ayberk_ece14 Şubat

Anniş Adayı

Tahmini Doğum Tarihi

Bebeğimizin cinsiyeti

Beklediği Ay Sayısı

hamile02 Nisan 2013
Tokoyay3 Haziran 20131
gvn190724 Haziran 2013
ranana26 Haziran 2013
irmegan8 Temmuz 2013
Tubiloshh20 Temmuz 2013
peri386620 Temmuz 2013
fmfm05 Ağustos 2013
hctp05 Ağustos 2013
sunbal24 Ağustos 2013
Tugra03412 Eylül 20135
perakedisi12 Eylül 2013
waves16 Eylül 20137
Aysedurmaz20 Eylül 20134

Yeni batlarını söyleyenleri listeye eklemeye devam ediyorum arkadaşlar.Hepinizi en altta görmek dileğiyle....

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın deep..
Ben daha yeniyim ama ben yaşamıyorum.İnşallah da yaşamam.Çünkü uyku problemi demek migren demek benim için

Of ayşem ya ûc gecedr uykm bólnmeye basladi erken yatiyorm,gec yatiyorm ayni.. Anlamadm gtti sinirm bozulmaya basladi.. Stres yaptgm biseyde yok.. Uyandktan snra Wc gdince uyuyorm gtmezsem uyanmaya dvam edyorm ilk defa basma böle bse geldi

İnsanın hamileliği ilk ise acemi oluyor ve adam akıllı bilgi alabilecek bi uzman arıyor. Birde istediği bilgileri yeterince açıklayıcı olmayınca kafada bir sürü soru işareti... Sen iyi bi doktorla ebeye denk gelmişsin canım.. Bende o yanlış tahlilde ebeye gidip danıştığımda bana herşeyi ye sadece abartma demişti. Bende çok şaşırmıştım. Mesela hamilelerin sakatat yememesi lazım. Bunu sorduğumda herşey derken onu kastedmedim dedi. Çok açıklayıcı oldu dedim bende

canım benide eklermisin
5 şubat
inşallah gelmez :)
bu arada benim bu test işe yaramıyacak sanırım ya ovu testi
son 2 tane kaldı
dün adetimin 12. günüydü yaptım 5 dk içinde çok silik bir çizgi belirdi ama daha söyle net birşey yok
yarın bir daha yapıcam
zaten sonrada bir tane kalıyo onuda 16. günümde yapıcam
bakalım koyu bir çizgi görebilcekmiyim

Allah Allah nedenki?Abdest alıp yat bari.Ayetel kürsi oku yatarken.İnşallah devam etmez.:44:

Sakatatla ilgili bişey demediler bana:44: Ama elde ciltte leke bırakacak şeyler alma eline dedi.Annemle uyardı beni nar,patlıcan,zeytin,kıllı tüylü şeyler alma eline diye.Bebekte leke olurmuş.Bende ameliyat eldiveni aldım 1 kutu Unuturum diye mutfakta onu takacağım Kendimce tedbir alıyorum nacizane

Eklerim tabi.İnşallah son batındır da ömrün boyunca unutmazsın bu tarihi

84 doğumluyum...
Ama bende ortaokulun son yıllarında okudum. Bizden sonra ortaokul kapandı:)

aynı sınıf çıkamazmışız :))
4 yaş varmış yav aramızda :)
memleketlimi bulmuşummm :)))
gerisi boşşş :)
benim için izmirde bol bol gez şimdi deli gibi indirimde başlamıştır ykm de agorada ohh valla keyfini sür izmirin
benim için kordonda bir kahve iç denize nazır kahve diyarında
yanında da kahveçekirdeklerinden çikolata :) ama beyaz olanlarından ye olurmu

slm kızlar nasılsınızzzzzzz bizim tamm verımlı gunlere dogru ılerlıyoruzzzzz bugun 10. gunum tam çalışmlara start vermiş durumdayız inşş bu ayyy güzel olur herkes içinnn siz naıslınız??

ayşecimde kafana takma aynı yasadıgın şey kuznımınde basına geldi adetten 3gun önce benım zorumla test yaptık ve sılık cizgiyi gordü doktora gıttı tam adet gunundee doktorrr nerdeyse umutsuz konustuuu kan testı yaptıgı haldee hemn sevınmeyın flan dedı 10 gun sonra gıttgındeee hamılesın dmiştiii takma kafana bebişlerin senınle allhın izniyle

canım günaydın
merak ettim bu çakşır nedir?
ne işe yarıyor canım ben bilmiyorum

erkeklerin sperm sayısını arttırıyormuş. hatta yetişen bölgee keçiler koyunlar ikiz üçüz doğuruyorlarmış. çakşır yedikleri için acilen bugün alamam lazımm
hem keçiboynuzu hemde çakşır inşaallah benim adam bomba olacak

ayyyyyyyyy Allahım seni çok sevindirsin emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tuğra duaların çok hoşuma gittiiiiiiiiiiii
Annesi yazmışsın ya ağzından bal damllıyor...
Tuğra teyzesi ne güzelsin sssseeeeeeeeeeeen

canım süpermiş o yaa :)))
valla şanslısın git hemen al valla
keşke burda da olsada bende alıversem :)
bakalım bu ay neler olacak :))) daha çok başındayız bu ayın 21 ne kadar vaktimiz var çalışcaz :)))

Ah bir sürü yapmak istediklerim var. 10 gün kadar kalıcam nasıl sığdırcam onca şeyi bilmiyorum. Sen şimdi hangi şehirdesin. Giderim sizinkileride ziyarete:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…