- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 42
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #2.641
Hamiş Adayı | Batasıca BAT | Veeee sonundaaaaa | Ateşli hatunların adresleri |
taana | 16 Ocak | ||
suri50 | 18 Ocak | My Ovulation Chart | |
serap_serap | 19 Ocak | ||
inci61inci | 22 Ocak | ||
efsun_30 | 22 Ocak | ||
buttercupnr | 22 Ocak | ||
roter | 23 Ocak | ||
fatma_ahmet | 24 Ocak | ||
taydin | 25 Ocak | My Ovulation Chart | |
deepp | 25 Ocak | ||
ebson | 25 Ocak | ||
Aeroplain | 25 Ocak | ||
Evris | 25 Ocak | ||
filologum | 25 Ocak | ||
cadiozy | 26 Ocak | ||
seyide_cim | 27 Ocak | ||
bedesten | 29 Ocak | ||
ozayder | 30 Ocak | ||
anqelik | 1 Şubat | ||
Phia | 1 Şubat | My Ovulation Chart | |
Layle | 2 Şubat | ||
eglenceli | 4 Şubat | ||
mavera19 | 5 Şubat | ||
Ssirin | 5 Şubat | ||
izell | 9 Şubat | ||
karapisso | 9 Şubat | ||
tatliebbi | 9 Şubat | My Ovulation Chart | |
abraxasguzel | 10 Şubat | ||
sudünyasi | 12 Şubat | ||
MEVANURRRR | 13 Şubat | ||
ayberk_ece | 14 Şubat | ||
Anniş Adayı | Tahmini Doğum Tarihi | Bebeğimizin cinsiyeti | Beklediği Ay Sayısı |
hamile | 02 Nisan 2013 | ||
Tokoyay | 3 Haziran 2013 | 1 | |
gvn1907 | 24 Haziran 2013 | ||
ranana | 26 Haziran 2013 | ||
irmegan | 8 Temmuz 2013 | ||
Tubiloshh | 20 Temmuz 2013 | ||
peri3866 | 20 Temmuz 2013 | ||
fmfm | 05 Ağustos 2013 | ||
hctp | 05 Ağustos 2013 | ||
sunbal | 24 Ağustos 2013 | ||
Tugra034 | 12 Eylül 2013 | 5 | |
perakedisi | 12 Eylül 2013 | ||
waves | 16 Eylül 2013 | 7 | |
Aysedurmaz | 20 Eylül 2013 | 4 | |
Günaydın deep..
Ben daha yeniyim ama ben yaşamıyorum.İnşallah da yaşamam.Çünkü uyku problemi demek migren demek benim için
Çok şükür tubiii...Benim hayalim 2 erkek evlat sende gerçek oluyor desene Allahım sağlıkla kucağına da aldırsın inşallah
Görülür görülür merak etmeBenim eşimin pek hoşuna gitti de 3-5 kaşık yiyordu bazen
Anam ne olaylar geçmiş kııız.Allahım bir daha yaşatmasın.Ben de dün dersimi aldım.Doktor 7.hafta derse ben 8'de gideceğim tedbir olsun diye.Eli boş gönmek ne pis bişeymiş.
Tamam canım.Toparlayınca gelir nasılsa.O zaman yeni batını ekleriz.
Yok sıkmadım.Bebeklerim bana sakinlik getirdi çok şükür.Eşim sinirlendi ben yine sinirlenmedim dün.Sevmedim bu kadını dedim testleri de yaptırmadım orada.Ne güzel demişsin miniklerini diyeeeeee İçim bi hoş oldu okuyunca
Kız dur ne gribi.Sıkı dur bebek yerleşecek yorma minik kuşunu.Zaten hayata tutunmaya çalışıyor bi de grip mikrobuyla savaşmasın garibim.
Herkezin farklı tabi.Doktor normalde olması gerekeni söyledi bana.En kısa zamanda gelir bebeğin inşallah
Çakşır sperm sayısı ve hareketliliğini artırıyor.Bi nevi vitamin desteği.Sorun yoktu ama biz yaptık.O ayda geldi bebeklerimiz.
Sabah sabah ne güzel enerji kız böyleGünaydınlaarrr
İnşallah canım hepimizinkiyle beraber inşallah
Akraba çıkacaklar az kaldı
Günaydın herkezeeeee
Dünkü doktor sendromundan sonra dersimi almış bulunuyorum.Doktor ne derse 1 hafta sonra gideceğim.Eli boş dönünce kötü olduk eşimle.Diğer doktoruma devam edeyim ben en iyisi26 ocakta gel dedi.Keseyi görmek için.Bugün sabah sağlık ocağına kan verdim.Her bişeye bakacak ebe ve aile hekimim.Kansızlık,beta falan.Bakalım ne olmuş değerim 1 haftada Yarın sabah alırım sonucu işe gelirken.
Dün akşam sistemde sıkıntı vardı kelimelerinizin arasında şekiller falan çıkıyordu garip garip okuyamadım doğru düzgün.Aile hekiminin ve ebenin söylediklerini paylaşmak istiyorum sizinle.Yeni hamişlerin ve hamiş kalmak üzere olanların kulağına küpe olsunTopuklu ayakkabı 9 ay boyunca sakıncalı dedi.Ayak düz durmadığı için belden çeker o da kasları sıkar düşüğe sebep olabilir dedi.Kozmetik ürünlerinden mümkün olduğunca uzak dur kimyasal sonuçta hepsi dedi.Göz kalemi sürdüm sadece Çok kilo almamaya bak dedi.Günde 3-4 ceviz ve badem+1 bardak süt+1 kase yoğurt+1 yumurta(en önemlisi buymuş haftada en az 4-5 tane yumurta dedi)+bol meyve+en az 2 lt su dedi.Haftada en az 1 balık+1 kırmızı et+1 tavuk dedi.İyi pişmemiş hiçbirşey yemiyorsun dedi.Bitki çayı yasak.Grip olursan bize haber ver dedi.Bol meyve suyu içersin dedi.Kepekli-tam buğday ekmekleri hem gaza sindirime yardımcı olur hem kilo aldırmaz dedi.İşte böylee....Anlayacağınız özel doktordan beklediğim ilgiyi aile hekimim ve ebemden gördüm.
Doktordan yana yüzüm gülmedi ama çok şükür hep var olan bi aile hekimim ve ebem var.İşime de evime de yakın şükür ki:) Ben bilgi aldıkça sizlere de veririm.Uygularız hep beraberce :))
aaaa evet kız meslekte okudum:)
Kaç doğumlusun?
80 :)
sen?
kesin tanıyoruz birbirimizi :)
çünkü son yıldı o sene menderes lisesinde ortaokul bölümü :)
bide aynı sınıf çıkarmışız :)))
Merhaba anne adayları....
Belli bir ay ismi koymadım topiğe...Kimseyi sınıflandırmak istemedimHepimiz bekliyoruz işte...Tek görünen bu..Kimi zaman sabırla,kimi zaman hüzünle...Bazen ayağımız tökezliyor umutsuzluk çukuruna düşeyazıyoruz..Hemen biri elimizden tutuyor..Bizden biri...Duygularımızı,hislerimizi,meraklarımızı yargılamayan,beklentileriyle bizi suçlarcasına davranmayan,halden anlayan biri...Burdayız hepimiz...Dua ve tevekkülle bekliyoruz yavrularımızı...Tedbirimizi alıyoruz kendimizce,kalanı için de Allah'tan (cc) yardım diliyoruz.Doğru zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah
DİPNOT:Hamile kalıp topiği terk edenin izini sürer kabusu olurum ona göre
Herkez en kısa zamandahaliyle listenin en alt kısmına geçsin inşallaaahhh
Hamiş Adayı
Batasıca BAT
Veeee sonundaaaaa
Ateşli hatunların adresleritaana 16 Ocak suri50 18 Ocak My Ovulation Chart serap_serap 19 Ocak inci61inci 22 Ocak efsun_30 22 Ocak buttercupnr 22 Ocak roter 23 Ocak fatma_ahmet 24 Ocak taydin 25 Ocak My Ovulation Chart deepp 25 Ocak ebson 25 Ocak Aeroplain 25 Ocak Evris 25 Ocak filologum 25 Ocak cadiozy 26 Ocak seyide_cim 27 Ocak bedesten 29 Ocak ozayder 30 Ocak anqelik 1 Şubat Phia 1 Şubat My Ovulation Chart Layle 2 Şubat eglenceli 4 Şubat mavera19 5 Şubat izell 9 Şubat karapisso 9 Şubat tatliebbi 9 Şubat My Ovulation Chart abraxasguzel 10 Şubat sudünyasi 12 Şubat MEVANURRRR 13 Şubat ayberk_ece 14 Şubat
Anniş Adayı
Tahmini Doğum Tarihi
Bebeğimizin cinsiyeti
Beklediği Ay Sayısı
hamile 02 Nisan 2013 Tokoyay 3 Haziran 2013 1 gvn1907 24 Haziran 2013 ranana 26 Haziran 2013 irmegan 8 Temmuz 2013 Tubiloshh 20 Temmuz 2013 peri3866 20 Temmuz 2013 fmfm 05 Ağustos 2013 hctp 05 Ağustos 2013 sunbal 24 Ağustos 2013 Tugra034 12 Eylül 2013 5 perakedisi 12 Eylül 2013 waves 16 Eylül 2013 7 Aysedurmaz 20 Eylül 2013 4
Yeni batlarını söyleyenleri listeye eklemeye devam ediyorum arkadaşlar.Hepinizi en altta görmek dileğiyle....
Allah Allah nedenki?Abdest alıp yat bari.Ayetel kürsi oku yatarken.İnşallah devam etmez.:44:Of ayşem ya ûc gecedr uykm bólnmeye basladi erken yatiyorm,gec yatiyorm ayni.. Anlamadm gtti sinirm bozulmaya basladi.. Stres yaptgm biseyde yok.. Uyandktan snra Wc gdince uyuyorm gtmezsem uyanmaya dvam edyorm ilk defa basma böle bse geldi
İnsanın hamileliği ilk ise acemi oluyor ve adam akıllı bilgi alabilecek bi uzman arıyor. Birde istediği bilgileri yeterince açıklayıcı olmayınca kafada bir sürü soru işareti... Sen iyi bi doktorla ebeye denk gelmişsin canım.. Bende o yanlış tahlilde ebeye gidip danıştığımda bana herşeyi ye sadece abartma demişti. Bende çok şaşırmıştım. Mesela hamilelerin sakatat yememesi lazım. Bunu sorduğumda herşey derken onu kastedmedim dedi. Çok açıklayıcı oldu dedim bende
canım benide eklermisin
5 şubat
inşallah gelmez :)
bu arada benim bu test işe yaramıyacak sanırım ya ovu testi
son 2 tane kaldı
dün adetimin 12. günüydü yaptım 5 dk içinde çok silik bir çizgi belirdi ama daha söyle net birşey yok
yarın bir daha yapıcam
zaten sonrada bir tane kalıyo onuda 16. günümde yapıcam
bakalım koyu bir çizgi görebilcekmiyim
Allah Allah nedenki?Abdest alıp yat bari.Ayetel kürsi oku yatarken.İnşallah devam etmez.:44:
Sakatatla ilgili bişey demediler bana:44: Ama elde ciltte leke bırakacak şeyler alma eline dedi.Annemle uyardı beni nar,patlıcan,zeytin,kıllı tüylü şeyler alma eline diye.Bebekte leke olurmuş.Bende ameliyat eldiveni aldım 1 kutuUnuturum diye mutfakta onu takacağım Kendimce tedbir alıyorum nacizane [/QUOTE
Aslnda dün aksam abdstli yattm ve ayetel kürsi yatarken gezerken evdn ckarken sürekli okurm..
84 doğumluyum...
Ama bende ortaokulun son yıllarında okudum. Bizden sonra ortaokul kapandı:)
Eklerim tabi.İnşallah son batındır da ömrün boyunca unutmazsın bu tarihi
Allah Allah nedenki?Abdest alıp yat bari.Ayetel kürsi oku yatarken.İnşallah devam etmez.:44:
Sakatatla ilgili bişey demediler bana:44: Ama elde ciltte leke bırakacak şeyler alma eline dedi.Annemle uyardı beni nar,patlıcan,zeytin,kıllı tüylü şeyler alma eline diye.Bebekte leke olurmuş.Bende ameliyat eldiveni aldım 1 kutuUnuturum diye mutfakta onu takacağım Kendimce tedbir alıyorum nacizane [/QUOTE
Aslnda dün aksam abdstli yattm ve ayetel kürsi yatarken gezerken evdn ckarken sürekli okurm..
canım nas ve felak 7 kez oku yataga girdiğinde
allahın izniyle mışıl mışıl uyursun tatlım...
canım günaydın
merak ettim bu çakşır nedir?
ne işe yarıyor canım ben bilmiyorum
erkeklerin sperm sayısını arttırıyormuş. hatta yetişen bölgee keçiler koyunlar ikiz üçüz doğuruyorlarmış. çakşır yedikleri için acilen bugün alamam lazımm
hem keçiboynuzu hemde çakşır inşaallah benim adam bomba olacak
sınavlarında başarılar dilerim tatlımmmm
Allah razı olsun canımsın ne güsel yazmışsın
benimde her daim dualarımdasınız dilerim bu beklediğiniz son ay olur
bende 4 ay bekledim 5.ayda geldi meleğim
dilerim senikide gelir hemen bekletmez annesini
sınavlarında sorunsuz geçsin
benim müjdemle sizlerin mufdeleri birbirine karışsın
erkeklerin sperm sayısını arttırıyormuş. hatta yetişen bölgee keçiler koyunlar ikiz üçüz doğuruyorlarmış. çakşır yedikleri için acilen bugün alamam lazımm
hem keçiboynuzu hemde çakşır inşaallah benim adam bomba olacak
aynı sınıf çıkamazmışız :))
4 yaş varmış yav aramızda :)
memleketlimi bulmuşummm :)))
gerisi boşşş :)
benim için izmirde bol bol gez şimdi deli gibi indirimde başlamıştır ykm de agorada ohh valla keyfini sür izmirin
benim için kordonda bir kahve iç denize nazır kahve diyarında
yanında da kahveçekirdeklerinden çikolata :) ama beyaz olanlarından ye olurmu