Bol bebiş topiği

ya tum alsam diye dusundum ama eşim zaten bole triplerde bna onumu yedircen gbi bole tavır yapıo adama paketle getirtiym desem bozulur

kızlar cörekotuda erkekler için faydalıymış duydunuzmu hiç?

Yiyecek hangi organa benziyorsa ona faydalı diyor aktar.İncirin içi,çörek otu hep kadın yumurtalıklarına benziyor.Keçiboynuzu da erkeğe.Çakşırın otunu görmedim ama bi ara tvde bile çıkmış afrodizyak diye.Hatta çakşır otu yiyen hayvanlarda çift oluyormuş yavrular.Akdeniz ve Doğu Anadolu da yetişiyormuş.Ben de ikizi duyunca aldım zaten İnşallah gerçek olur
Arkadaşın şehirdeyse mutlaka bulur.

evt şehirde fakat oda akşam 8 de cıkıyor ancak hafta sonu izin gununde bakabilcek

yooo bende öle bi problem yok kilo almış olmayasın sakın
ama bazı yerlerde erkende olsa şişkinlik olduğunu yada karınlarının alt kısmının buyuduğunu söyleyenler olmuştu
bende öyle bi durum yok çoğu kişide mümkün olmayacağını söylüyor

2 kg aldım ama karnım çok şiş.Gazım da var ordan biliyorum.Kasıklarımın olduğu alt kısımda da sert bi şişlik var.Gebeliktenmiş o.Karnım gibi yumuşak değil biraz sert.Yoklayınca biliyorum.Bacak bacak üstüne falan attımı iki kasığımda bayaa ağrıyor.Hemen düzeltiyorum.2 kg filan kaldırayım ağrı artıyor.Benimki pek bi erken sanırım Sormayı unutmuşum dra.Yarın sabah sorarım artık kan sonuçlarımı almak için uğradığımda.İlişki de yok dediler bize.Çok üzüldü eşim

ben kilo almadım gaz ilk öğrendim zmanlarda olmuştu sonra gecti
şişkinliğim yok dediğim gibi sertlik falanda yok bacak bacak üstüne attığımda bi rahatsızlık hissetmiyorum
öyle ağrım falanda yok 2 kg kaldırdığımda ağrırmı bilmiyorum ama sonucta bi meyve suyu kutusu bile 1 litre o kadarcık ağırlıkla ağrı yapıyosa doktoruna
danışmanı öneririm ayşecim bi sor aksatma unutma sakın
ilişkiye gelince kalp atışını duyana kadar doktorum beklememiz gerektiğini söyledi
yeni olduğu için ilişki yok demiş olabilir doktorun tıpkı bizim gibi daha ileriki zamnlarda ilişkiyi yasaklamaları düşük riskinden dolayı yada bebek aşağıya yerleştiinde yasaklıyolarmış

Son düzenleme:
kızlar

Bat a 5 gün var.

Dayanamayıp test yaptım ve havamı aldım tek çizgi

Ama umutsuzlağa düşmedim.

Daha çok var günüme.

Kasıklarım batıyor ara ara.

Banane ben hamişim ya

şu an test bana bakıyo ben ona yapsammı diye düşünüyorum son 6 benimde

bu güne kadar 2tane yaptım tek çizgi

of bi bitseydi bu ayda

çok gerildim:

canım yaa gittim çakşırı buldum ama tuz olanı değil çayını yapıp içiler dediler. bende almadım

Yarın sorarım mutlaka.Ciddi rahatsızlık hissediyorum kasıklarımda.1kg sütde bişey yoktu.2.paketi de aldım 10-15 sn sonra acımaya başladı bıraktım hemen.
İlişki konusunda benlik bu durum yok nasılsa Doktor yok diyorsa yok Beklesin bakalım baba olmak kolaymı

anlamadım ayşe
çakşırın tozunu bulamadım büyüklerinden vardı çayı yapılıp içiliyormuş,bende almadım
Çayını da içiyorlarmış.Nette araştır bence.O da işe yarardır eminim.Sonuçta ha çayı ha tozu.Aynı bitkidir.

Kızlar

bugün test yaptım negatif çıktı demiştim ya.

Ayşe de demişti atma diye.

Atmadım.

Baktım durdum tel gibi bir çizgi belirdi.

biliyorum çok umutlanmamalıyım çünkü aradan 2-3 saat geçmiş.

Yanılma payı çok yüksek.

ama benim neşemi yerine getirdi

Resmini çektim.

Çok anlaşılmıyor.

Sizede göstereyim dedim ama kıl gibi ince. fotograf makinesinde çıkmıyor.

Benimki gibiiiiiiiiii... Yarın ilk idrarla bi daha yap.Hemen çıkar o zaman.Sonra da kanaBenimki de 5-6 saat sonra çıktı.Öğlen 1de yaptım akşam 4e kadar bişey yoktu.7de gördüm çizgiyi

Benimki gibiiiiiiiiii... Yarın ilk idrarla bi daha yap.Hemen çıkar o zaman.Sonra da kanaBenimki de 5-6 saat sonra çıktı.Öğlen 1de yaptım akşam 4e kadar bişey yoktu.7de gördüm çizgiyi

Kızz ayşeecim bildiginn kıl gibi iince ama dikkatli bakınca belli oluyor.

Ya ne bilim.

Belki yoktur. testin oyununa gelmeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…