Bol bebiş topiği

ayyy canım çok şekerr yaaa :))))
yerim senin civcivlerini :)))
ne tatlıdır onlar şimdi tamda dilli zamanları hiç susmazlarda :)))
allah kolaylık versin tatlım...
az kaldı tatile dimi
sende bir güzel dinlenirsin valla
ayın 23 demiydi ne zamandı yarı yıl tatili

evet canım 25 de tatil başlıyor.. Bende o akşam doğru izmire
izmirliyim ailemde izmirde... Düğünden sonra ilk defa gidicem

evet canım 25 de tatil başlıyor.. Bende o akşam doğru izmire
izmirliyim ailemde izmirde... Düğünden sonra ilk defa gidicem

aaa canım hemeşriyiz :)))
çok memnun oldum yaaa
bende izmirliyimm
ayyy benim yerimede çek içine şöyleee bir izmir havasını :)
nasıl temiz nasıl güzeldir benim izmirim :)
sen neresindensin canım yakınmıyız acaba :)
bide tanıdık çıkarmışız :)))

aaaaaa süper....
Ben doğma büyüme balçovalıyım.. Ama ailem şimdi Mendereste oturuyo...
Ay insan seviniyo bi hemşerisini görünce..
Bende özledim yaaa..
Senin için bol bol gezip boyoz yiycem

aaaaaa süper....
Ben doğma büyüme balçovalıyım.. Ama ailem şimdi Mendereste oturuyo...
Ay insan seviniyo bi hemşerisini görünce..
Bende özledim yaaa..
Senin için bol bol gezip boyoz yiycem

canımmm inanmıyorummmm
bende doğma büyüme izmirliyim hatta 3 göbek izmirliyiz babam dedem babası falan has izmirliyiz yanee :)
ama enterasan tarafı :) ben mendereste büyüdüm :) ve annem ve abim hala mendereste oturuyorlar :))))
ben evlenince küçükyalıya geldim bizim evimiz küçük yalıda ama annemler mendereste olduğu için teyzemler halamlar falan bir ayağım hep mendereste :)
kesin tanıdık çıkıcaz :)))
valla bol bol ye emi o boyozu valla gevreği ble nasıl özledim zaten çok severim boyoz gevrek gevrekle ayran bayılırım...

Bu kadar tesadüf:)
Ben menderes lisesinde ortaokul okudum:)
Bizimkiler liseye yakın oturuyolar.. Bencede kesin tanıdık çıkıcaz az kaldı:)

Bu kadar tesadüf:)
Ben menderes lisesinde ortaokul okudum:)
Bizimkiler liseye yakın oturuyolar.. Bencede kesin tanıdık çıkıcaz az kaldı:)

bende orda okudum :) liseyide g.emir lisedinde :)))
sanırım sende g.emir meslek lisesinde okudun çocuk gelişimi :)
dimi :)

Çok şükür tubiii...Benim hayalim 2 erkek evlat sende gerçek oluyor desene Allahım sağlıkla kucağına da aldırsın inşallah
Görülür görülür merak etmeBenim eşimin pek hoşuna gitti de 3-5 kaşık yiyordu bazen
Anam ne olaylar geçmiş kııız.Allahım bir daha yaşatmasın.Ben de dün dersimi aldım.Doktor 7.hafta derse ben 8'de gideceğim tedbir olsun diye.Eli boş gönmek ne pis bişeymiş.
aysecim bugün cikolta bana özelden yazdı dün adet olmuş. yeni bat yazdırmak istermi bilmiyorum sayfayada birşey yazmamış herhalde.
Tamam canım.Toparlayınca gelir nasılsa.O zaman yeni batını ekleriz.
Yok sıkmadım.Bebeklerim bana sakinlik getirdi çok şükür.Eşim sinirlendi ben yine sinirlenmedim dün.Sevmedim bu kadını dedim testleri de yaptırmadım orada.Ne güzel demişsin miniklerini diyeeeeeeİçim bi hoş oldu okuyunca
Buralara ne olmuş böyle.

Herkes köşesine çekilmiş. Sesiniz çıkmıyor kızlar.

Neler yapıyorsunuz

Benim başım ağırıyor, ateşim çıktı. Grip olacagım

Bata son 5 gün.
Kız dur ne gribi.Sıkı dur bebek yerleşecek yorma minik kuşunu.Zaten hayata tutunmaya çalışıyor bi de grip mikrobuyla savaşmasın garibim.
Herkezin farklı tabi.Doktor normalde olması gerekeni söyledi bana.En kısa zamanda gelir bebeğin inşallah
canım günaydın
merak ettim bu çakşır nedir?
ne işe yarıyor canım ben bilmiyorum
Çakşır sperm sayısı ve hareketliliğini artırıyor.Bi nevi vitamin desteği.Sorun yoktu ama biz yaptık.O ayda geldi bebeklerimiz.

huuuuuuu huuuuuuu kızlar nerdesin ya...
Daha uyanamadınız mı:119::119::119::119::119:
Kalkın da bir sabah halayı çekelim şöyle
Sabah sabah ne güzel enerji kız böyleGünaydınlaarrr
İnşallah canım hepimizinkiyle beraber inşallah
Akraba çıkacaklar az kaldı

Günaydın herkezeeeee
Dünkü doktor sendromundan sonra dersimi almış bulunuyorum.Doktor ne derse 1 hafta sonra gideceğim.Eli boş dönünce kötü olduk eşimle.Diğer doktoruma devam edeyim ben en iyisi26 ocakta gel dedi.Keseyi görmek için.Bugün sabah sağlık ocağına kan verdim.Her bişeye bakacak ebe ve aile hekimim.Kansızlık,beta falan.Bakalım ne olmuş değerim 1 haftadaYarın sabah alırım sonucu işe gelirken.
Dün akşam sistemde sıkıntı vardı kelimelerinizin arasında şekiller falan çıkıyordu garip garip okuyamadım doğru düzgün.Aile hekiminin ve ebenin söylediklerini paylaşmak istiyorum sizinle.Yeni hamişlerin ve hamiş kalmak üzere olanların kulağına küpe olsunTopuklu ayakkabı 9 ay boyunca sakıncalı dedi.Ayak düz durmadığı için belden çeker o da kasları sıkar düşüğe sebep olabilir dedi.Kozmetik ürünlerinden mümkün olduğunca uzak dur kimyasal sonuçta hepsi dedi.Göz kalemi sürdüm sadece Çok kilo almamaya bak dedi.Günde 3-4 ceviz ve badem+1 bardak süt+1 kase yoğurt+1 yumurta(en önemlisi buymuş haftada en az 4-5 tane yumurta dedi)+bol meyve+en az 2 lt su dedi.Haftada en az 1 balık+1 kırmızı et+1 tavuk dedi.İyi pişmemiş hiçbirşey yemiyorsun dedi.Bitki çayı yasak.Grip olursan bize haber ver dedi.Bol meyve suyu içersin dedi.Kepekli-tam buğday ekmekleri hem gaza sindirime yardımcı olur hem kilo aldırmaz dedi.İşte böylee....Anlayacağınız özel doktordan beklediğim ilgiyi aile hekimim ve ebemden gördüm.

canım ne iyimiş senin aile hekimin ve eben valla takdir ettim böyle olması gerek aslında çok güzel anlatmışlar
bizleride bilgilindirdiğin için sağol tatlım
inşallah bizede bu ay geli bebişlerimiz bizde uygularız

Doktorumun bir arkadaşının başından geçmiş bu olay.2 oğlu varmış adamın.Eşiyle karar almış ve kadının iki tüpünü de bağlattırmışlar.7 yıl önce.Kadında bulantı kusma falan olunca doktora gidiyor ve kadın hamile....Tahliller yapılıyor,bakılıyor tüpler hala bağlı ama kadın hamile.Hemde dördüz!!!! 2si karnında ölüyor.İki kızı doğuyor 6 yaşındalarmış şimdi.Bunun adı Allah'ın hikmeti değildir de nedir sizce?Dinlerken tüylerim diken diken oldu.Ümitsizliğe düşmeyin diye anlatayım sizlere de dedim...

Doktordan yana yüzüm gülmedi ama çok şükür hep var olan bi aile hekimim ve ebem var.İşime de evime de yakın şükür ki:) Ben bilgi aldıkça sizlere de veririm.Uygularız hep beraberce :))

dediğin çok doğru canım
yüce rabbim
verdikdin sonra
herşekilde olurrrr
inşallah bizede nasip edecek
sabretcez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…