Bol bebiş topiği

onun guvenilirliğini test ettik biz gecen aylarda aysecim
sakat o test belli diil yani şans eseri tutuyo gibi görünmüştü:KK34:
Kız duydunmu cevooo....Yanlış çıkabiliyormuşşş..Sağol canımcım..Beklenti işte bizimki :KK9: Bata son 9.........:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
Belirti görülme oranı:0
Heyecan:100
Beklenti:50
:21::21::21::21::21:
İnşallah ben de güzel bi haber veririm gelecek hafta içinde....İlk idrar testimi ne zaman yapsamki?Evde 7 tane test var batıyor dolapta durdukça :KK9:

Kız duydunmu cevooo....Yanlış çıkabiliyormuşşş..Sağol canımcım..Beklenti işte bizimki :KK9: Bata son 9.........:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
İnşallah ben de güzel bi haber veririm gelecek hafta içinde....İlk idrar testimi ne zaman yapsamki?Evde 7 tane test var batıyor dolapta durdukça :KK9:

duydum canım kiz sen koleksiyonmu yapıon gebelik testlerinin :) bende bugn alcam bitane daha bizm evde bitane oldumu batio :) bana kalsa bitane yap derdim ....
kız hangi markalar var sende

aysecim daha evelde konuşmuştuk biliosun
bende belirti = 0 la bat a bigun kala test yaptım sabah idrarım bil diil di umutsuzdum ölesine bi bakim dedim
cift cizgi şok oldum tabi....
bu belirti olayına takılma tatlım bende öle cok belirgin belirtiler yoktu biliosun konuşmutuk...
iki şey vardı onlarda cok az yıne de yazayım
ağ sol kasıkta çok hafif batma ( şimdi bu batmalar hafif kramplar gibi olmaya başladı belkide hep öleydi ben anlayamadım)
bide hafif kremsi akıntım vardı ( kremsi akıntıda önce beyzdı sonra daha sarımsı bi renk aldı okadar )

başka da hiç bi belirtim yoktu halen yokk
göğüslerim falan cok normal
herkes başka başka işte :KK34:

idrar testinide canın ne vakit isterse o vakit yap kasma kendini
sonuclarını kafana takmıcanı biliyosan tanıyosan kendini
dilediğin zaman yaparsın ama en fazla bat a 3 gun kaladan başla derim
ben bat a 1 gun kala gördüm çift cizgiyi:KK34:

duydum canım kiz sen koleksiyonmu yapıon gebelik testlerinin :) bende bugn alcam bitane daha bizm evde bitane oldumu batio :) bana kalsa bitane yap derdim ....
kız hangi markalar var sende

:KK52: Ovu testinin yanında geldi 6 tane.1 de evde vardı 7 oldu:KK52: 9 gün var daha.Çok erken değilmi?Ben 4-5 gün kala bi tane yapayım diyorum.Pazartesi mesela:21: Erken öğrenirim belki bende.:KK31::KK31:

bende belirti = 0 la bat a bigun kala test yaptım sabah idrarım bil diil di umutsuzdum ölesine bi bakim dedim
bu belirti olayına takılma tatlım bende öle cok belirgin belirtiler yoktu biliosun konuşmutuk...
ağ sol kasıkta çok hafif batma ( şimdi bu batmalar hafif kramplar gibi olmaya başladı belkide hep öleydi ben anlayamadım)
bide hafif kremsi akıntım vardı ( kremsi akıntıda önce beyzdı sonra daha sarımsı bi renk aldı okadar )

canım ben bat gnu yaptm negatf cıktı... 30ydu bat..
halen adet olmadı ustelik,benimde sol tarafmda batma var
adet belirtmde yok bılmıyrm yaaa kafm karıstı ıyıce

Teşekkürler canım benim hepimizi bebeklerimizi Rabbim korusun sağlık sıhhat versin
kucağımıza sağ sağlim almamızı nasip etsin:KK34:

tebrikler biraz bize de şöyle bir el versen biz de görsek o günleri :)
Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah...

cevooo sen kan testine gitiinmi??
bikaç gun bekle bat ı gectikten 3-4 gun sonra idrarında belli olanlar oluyo dediğim gibi
belirti olayında olduğu gibi hormonlarıda herkesin farklı calışıyo
belki seninde sonradan belli olacaktır??

Evet hatırlıyorum konuştuklarımızı.Bende belirti yok diye üzülmüyorum.Biliyorumki belirtiler çoook değişken.9 ay hiçbirşey yaşamayanlar var.Bizde öyle oluruz inşallah.
Yok canımın içi ben kafaya takmam sonucu.Geç döllenmedir diyorum hep.Adet gelse bile belki kesilir diye bekliyorum 2-3 saat :KK9: O kadar umut doluyum yani.Bi korku var tabi içimde.Ama birgün olacak biliyorum.Dualar ediyorum her zaman.Akıntıya da göğüslere de bakmıyorum.Rahatım biraz daha bu ay.Heyecan-korku elbette var ama sabah akşam düşünmüyorum.Burada olup başkalarını dinlemek çok güzel.Bana iyi geliyor.Kendimi düşünmüyorum konuşurken.İnşallah olur bu ay..

bence sen hamişsin aha da bak yazdım buraya..geç döllenmelerde hemen çıkmaz. döllenmeden 10 gün sonra vücut sıvılarına geçer hcg.İdrarda daha da geç belli olur..

tebrikler biraz bize de şöyle bir el versen biz de görsek o günleri :)
Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah...

keşkee mümkün olsada hepinize el verirdim kızlar
cok uzun süredir beklemiyorum coğu bilgimi burdaki arkadaşlarımdan öğrendim
ama yınede benim tek önerebileceğim sey ovulasyon testi
ve o gunleri doğru yorumlayıp doğru değerlendirmek
2 ay kullandım 2 ayımda tutturdum :KK34:

cevooo sen kan testine gitiinmi??
bikaç gun bekle bat ı gectikten 3-4 gun sonra idrarında belli olanlar oluyo dediğim gibi
belirti olayında olduğu gibi hormonlarıda herkesin farklı calışıyo
belki seninde sonradan belli olacaktır??

gitmedim hep negat diye bi test yaptm bat sabahı oda negatf cıktı..şimdi bi şey yok başka teste yapmıycam pazar gunune kadar bat bi hafta gecince yapcm kana en son gtcem....
inşallah sonradan dolenme falandır ya...

Evet hatırlıyorum konuştuklarımızı.Bende belirti yok diye üzülmüyorum.Biliyorumki belirtiler çoook değişken.9 ay hiçbirşey yaşamayanlar var.Bizde öyle oluruz inşallah.
Yok canımın içi ben kafaya takmam sonucu.Geç döllenmedir diyorum hep.Adet gelse bile belki kesilir diye bekliyorum 2-3 saat :KK9: O kadar umut doluyum yani.Bi korku var tabi içimde.Ama birgün olacak biliyorum.Dualar ediyorum her zaman.Akıntıya da göğüslere de bakmıyorum.Rahatım biraz daha bu ay.Heyecan-korku elbette var ama sabah akşam düşünmüyorum.Burada olup başkalarını dinlemek çok güzel.Bana iyi geliyor.Kendimi düşünmüyorum konuşurken.İnşallah olur bu ay..

aysecim kaçıncı ayın bu denemelerde ki?

gitmedim hep negat diye bi test yaptm bat sabahı oda negatf cıktı..şimdi bi şey yok başka teste yapmıycam pazar gunune kadar bat bi hafta gecince yapcm kana en son gtcem....
inşallah sonradan dolenme falandır ya...

senin geç döllenme cıkıcak bak içime öle doğuyo
sabredebiliyosan bekle valla bende bat sabahı yapcam demiştim
hatta batımı 31 aralık hesaplamıştım sonra sabah bi baktım ateş tabloma
bat 1 ocak yapmıcam dedim bi anda öğlen yap gitsin dedim öle öğrendim

canım acıkcası hep bole umitleniyom cok mutlu oluyom sonra negatfi gorunce oturup aglıym kızlarda bilir ben cok uzuluyorum hemen umutsuz oluyom bole belki yoksada kendimi kandırıp mutlu oluym.... benim 1 senedir tam deniyom olmuyo bu ay eltim hamiş kuzenlerimin ikise hamiş yani onlar aklıma gelıo o yuzden bu ay cok istyrm bebeği
ama pek umudumda yok acıkcası belkide o yuzden sonra yapmayı duşunuym

X