Bol bebiş topiği

Merhaba arkadaşlar Nasılsıniz. .Çarşamba günü Dr a gittik kalp atışını duymak içi ama Dr karindan bebeği göremedi vajinal baktı gördük hemen daha çok küçük dedi kalp atışı duyamayiz. .gelişimi Sata göre 1 hafta geride..1 hafta 10 gün sonra tekrar bakalım dedi. .ilk düşügümü bildiği için onu aklından çıkartmalisin dedi bu dahil olacak diye birşey yok diyor yoksa psikiyatrist e gitmen lazım diyor. .ama ister istemez kıyas oluyor..Çünkü ben onun travması ni atlatamamisken Rabbim yüzümü güldürdü. .geç döllenme olabilir dedi..

Bu konuda fikriniz ihtiyacım var. Ekimde kürtaj oldum 28 Kasım 1 ocak ve 10 Şubat son adet tarihlerim. .Şubat 25 yada 26 da ovulasyonda koyu çizgiyi gördüm bu durumda bebeğin gelişiminin 1 hafta geride olması normal midir. .geç döllenme olmuş olabilir mi? Aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. .ama hamilelik belirtileri devam ediyor aniden açlık krizi halsizlik yüzüm kireç gibi ve tansiyonum düşmüş gibi elim kolum bosaliyor gibi

Rahat ooool.. Seni coooik iyi anliyorum, endiselenmekte de cok haklisin. Hamileligimin son anina kadar, kayiplarim aklimdan cikmadi.. Umarim bu sefer hersey senin icin coook guzel olacak :KK66:

Rahat ooool.. Seni coooik iyi anliyorum, endiselenmekte de cok haklisin. Hamileligimin son anina kadar, kayiplarim aklimdan cikmadi.. Umarim bu sefer hersey senin icin coook guzel olacak :KK66:
Inşallah öyle olur canım. .aklımdan cikartayim demekle olmuyor. .istemeden de olsa aklına geliyor kiyasliyorsun. .ama bu kez daha rahatım. .kötüye yorup aglamiyorum :) DR ÇARŞAMBA YADA cuma gelin dedi eşim haftaya gidelim diyor ben sonraki hafta gidelim diyorum. .Bu kadar rahatlıkta tuhaf gibi ama bakalım Dr hanima gidince ne olacak :)

mide bulantın iyiye işaret canım,hayırlısıyla kalp atışlarınıda duysaydın rahatlardın.bak bu ayda kutlu doğum haftası var 21nisan galiba.benim hamileliği bu ayda öğrenmiştim 3 yıl önce bu zamanlar sabah namazına kalkıp yalvardım Allahım kutlu doğum haftası hürmetine bana sağlıklı sıhhatli bebek nasip eyle demiştim.rabbim bu hafta hürmetine sanada nasip etsin sağsalim alırsın kucağına inşallah.ya inan içime çok güzel şeyler doğuyo kalp atışlarını duyucaksın sonra o minnak doğacak seni uykusuz bırakıcak:)))))

"Merhaba anne adayları....
Belli bir ay ismi koymadım topiğe...Kimseyi sınıflandırmak istemedimHepimiz bekliyoruz işte...Tek görünen bu..Kimi zaman sabırla,kimi zaman hüzünle...Bazen ayağımız tökezliyor umutsuzluk çukuruna düşeyazıyoruz..Hemen biri elimizden tutuyor..Bizden biri...Duygularımızı,hislerimizi,meraklarımızı yargılamayan,beklentileriyle bizi suçlarcasına davranmayan,halden anlayan biri...Burdayız hepimiz...Dua ve tevekkülle bekliyoruz yavrularımızı...Tedbirimizi alıyoruz kendimizce,kalanı için de Allah'tan (cc) yardım diliyoruz.Doğru zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah:KK16:
DİPNOT:Hamile kalıp topiği terk edenin izini sürer kabusu olurum ona göre:KK53:
Herkez en kısa zamanda :KK49: haliyle listenin en alt kısmına geçsin inşallaaahhh:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:"
diyerek başlamıştık 2013 yılına.Pek çoğumuz mucizesine kavuşma yolunda ilerliyor artık.Bekleyenler için de bir sürü hamiş ve taze anne canı gönülden dua ediyor.Beklemenin ne demek olduğunu az çok hepimiz yaşadık.Ve biliyoruz ki o muhteşem pıtpıtı duyduğumuzda bütün sıkıntılar siliniyor...Yeni sıkıntılara yer açılıyor daha doğrusu:KK9:
Birbirimizden kmlerce uzakta olmamıza rağmen güzel bi bağ oluştu topiğimizde.Çizgiyi görmeyi umut ederken de,gün be gün tedirginlikle içimizdeki mucizeyi büyütürken de çok sıkıntılar yaşadık.Kazalar atlattık,ameliyatlar geçirdik,acemi drların duyarsız tepkileriyle gerildik,ilgisizlikten veya ilgiyi aşan karışmalardan sıkıldık.Hep beraber atlattık bu günleri,hala da atlatıyoruz..Yorumlar yaptık,değerlendirdik,düşündük-taşındık,araştırdık,doğruları saklamadık,fikirlerimizi çarpıtmadık.Kalplerimizi kırmadan doğruları bulmaya çalıştık.Bütün kalbimizle ettiğimiz dualarımızı Rabbim boşa çevirmedi,çevirmeyecektirde...
"
Ümitsizlik haramdır" buyurmuş peygamber efendimiz (sav)... Bizde zaman zaman içine düştüğümüz bu haramdan hızlı bi şekilde çıkacağız inşallah.Şu an okunan Yasin Suresi yüzü suhürmetine,içinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayı yüzü suhürmetine Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın,çok bekletmesin.Hayırlı ve sağlıklı evlatlarımızı,sevdiklerimizle huzurla büyütmeyi nasip etsin...

Ve bir yılı daha geride bıraktık..Bir çoğumuz kuzucuklarımızı kucağımıza aldı.Nazlı bebişlerimiz de yolda inşallah.Hamileyim sevincini zamanla bulantılar,cinsiyet merakı,alışveriş telaşı aldı.Herşeyi tamam mı derken uykusuz gecelere gebeymişiz meğerse.Merakla beklediğimiz miniklerimiz ağır acılarla,kolay doğumlarla kucaklarımıza gelirken hepimiz 2.kez doğduğumuzu hissettik.Gaz sorunlarımız,meme yaralarımız,süt korkularımız,diş sıkıntılarımız,uyku düzensizlerimiz ve öğrenemediğimiz diğer sıkıntılarımızla büyümeye devam ediyor bebişlerimizle.Ezgi hanım gibi cadı kızlarımız,Yusuf Ziya gibi gecekuşlarımız,Ahmet Furkan gibi şekerlerimiz,Esma sultan gibi olgunlarımız var.Hifa gibi oyunculuğu ustalıkla becerenler de cabası.Yakışıklı prenslerimiz,nazlı prenseslerimiz var artık..Allahım bekleyen diğer arkadaşlara da bu gönüllü köleliği bu sene tattırsın hayırlısıyla...
Rabbim kimseyi evlat ile sınamasın.....

Hamiş Adayı
Batasıca BAT
Veeee sonundaaaaa
taydin9 ay ertelenesice bat:KK16:
KEVOK9 ay ertelenesice bat:KK16:
cevodileksu9 ay ertelenesice bat:KK16:
Iwant9 ay ertelenesice bat :KK16:

Anniş Adayı

Tahmini Doğum Tarihi

Bebeğimizin cinsiyeti
hamile27 Mart 2013:nazar:Hoşgeldin Ufuk bebek:nazar:
Tokoyay22 Mayıs 2013:nazar:Hoşgeldin Yiğit Ali bebek:nazar:
gvn190716 Haziran 2013:nazar:Hoşgeldin Doğu Bebek:nazar:
ranana11 Haziran 2013:nazar:Hoşgeldin Betül Bebek:nazar:
Tubiloshh29 Haziran 2013:nazar:Hoşgeldin Yusuf Bebek:nazar:
hctp02 Temmuz 2013:nazar:Hoşgeldin Kuzey Bebek:nazar:
peri386618 Temmuz 2013:nazar:Hoşgeldin Elifnaz Bebek:nazar:
msmesi29 Temmuz 2013:nazar:Hoşgeldin Yusuf Ziya Bebek:nazar:
fmfm05 Ağustos 2013:nazar:Hoşgeldin Ahmet Furkan Bebek:nazar:
sunbal24 Ağustos 2013:nazar:Hoşgeldin Ayşe Şevval Bebek:nazar:
waves10 Eylül 2013:nazar:Hoşgeldin Esma Bebek :nazar:
Aysedurmaz11 Eylül 2013:nazar:Hoşgeldin Hifa Bebek:nazar:
cadiozy02 Ekim 2013:nazar:Hoşgeldin Ezgi Bebek:nazar:
kardelen120810 Ekim 2013:nazar:Hoşgeldin Muhammed Selim Bebek:nazar:
epack_9 Kasım 2013:nazar:Hoşgeldin Barış Bebek:nazar:
abraxasguzel12 Kasım 2013:nazar:Hoşgeldin Doruk Bebek:nazar:
agresifmelek24 Kasım 2013:nazar:Hoşgeldin Ela Deniz Bebek:nazar:
ozayder11 Aralık 2013:nazar::KK55::nazar:
inci61inci13 Aralık 2013:nazar:Hoşgeldin sarı şekerimiz:nazar:
karapisso09 Aralık 2013:nazar:Hoşgeldin Bilal Bebek:nazar:
nihalgerez20 Aralık 2013:nazar:Hoşgeldin prenses:nazar:
leyla462725 Aralık 2013:nazar:Hoşgeldin Zeynep Zişan Bebek:nazar:
sosyoloji1230 Ocak 2014:nazar:Hoşgeldin Ezgi Bebek:nazar:
Evris03 Şubat 2014:nazar:Hoşgeldin Arda Bebek :nazar:
yesilelma_03 Mart 2014:KK31:
sule_2512 Mart 2014:nazar:Hoşgeldin Talha Bebek:nazar:
seyide_cim05 Mart 2014:nazar:Hoşgeldin prenses:nazar:
bedesten7 Nisan 2014:nazar:Hoşgeldin Belçim Bebek :nazar:
YalnizMelek03 Temmuz 2014:nazar::KK55::nazar:
missmondy06 Temmuz 2014:KK31:
duygubaby07 Temmuz 2014:nazar:Hoşgeldin Musab Bera Bebek:nazar:
yxliz24 Temmuz 2014:KK31::KK31:
hayatrengarenk31 Temmuz 2014:KK31:
gvn190713 Ekim 2014:nazar::KK8::nazar:
taana16 Aralık 2014:KK31:
[TR]
[/tr]​
[TR][/tr]
Çok duygulandım okuyunca öyle güzel yazmışsın ki Rabbim bizede isteyen herkese de annelik duygusunu yaşatsın inşallah...

Hayırlı pazarlar herkese. Puslu bir Nisan sabahi var burda.oğlum yine aksatmadan 6da uyandi.elimdeki karpal tunel sendromu ağrısı hortladi onu çekiyorum bende.onun dışında iyiyim demeyi çok isterdim ama değilim maalesef :KK43: anneme myasenis gravis diye bir kas hastalığı teşhisi kondu eşimin ameliyat olduğu hafta.bildiginiz yatalak hasta gibi oldu.çok ağır ilerleyen bi iyileşme süreci var.hala market vs dolasamiyor.nefes darlığı yaşıyor. Yutkunamiyor eskisi gibi.hastalığın iyi yani olmaz da bizim için iyi yani 35 yıllık arkadaşı sigaraya veda etti annem sonunda.iştah azaldığı için de 10 kg verdi.hala da veriyor.kg verdikçe morali yerine geliyor.tıbbi olarak yapacak bişey yok dedikleri için saracoglu ile iletişim kurduk onun kur desteğini alıyoruz. Daha da iyi ondan beri. Biliyorum çok bencilce gelecek kulaginiza ama annemle beraber benim de duzenim altüst oldu.kızım kreşe baslayacak oğluma da yarım gün annem bakacakti.kızım kreşe alisamadi hastalandı biraktirdik.Pedagog yardımı aldık. Mayısta tekrar deneyecegiz.oglumla nereye kadar işe gidebilirim hiç bilmiyorum :KK43: kV mevzusunu hiç acmiyorum.bilenler biliyor sorunlarimi zaten. 5 yıllık evliyim 1 gün yüzü gormedim.. mutlu olduğun hiç mi olmadı derseniz yalan söyleyemem oldu.ama acılar sıkıntılar öyle Çok ki ne mutluydum o zamanlar demeye ne fırsatım var ne gülümseyen gözlerim. Hasbinallah venimel vekil herseye. Annem hayatta cocuklarim sağlıklı başka da duam yok şimdilik. ...
Hepiniz Allah a emanet olun. Rabbim sikintiya bogmasin hiçbirinizi ..

Hayırlı pazarlar herkese. Puslu bir Nisan sabahi var burda.oğlum yine aksatmadan 6da uyandi.elimdeki karpal tunel sendromu ağrısı hortladi onu çekiyorum bende.onun dışında iyiyim demeyi çok isterdim ama değilim maalesef :KK43: anneme myasenis gravis diye bir kas hastalığı teşhisi kondu eşimin ameliyat olduğu hafta.bildiginiz yatalak hasta gibi oldu.çok ağır ilerleyen bi iyileşme süreci var.hala market vs dolasamiyor.nefes darlığı yaşıyor. Yutkunamiyor eskisi gibi.hastalığın iyi yani olmaz da bizim için iyi yani 35 yıllık arkadaşı sigaraya veda etti annem sonunda.iştah azaldığı için de 10 kg verdi.hala da veriyor.kg verdikçe morali yerine geliyor.tıbbi olarak yapacak bişey yok dedikleri için saracoglu ile iletişim kurduk onun kur desteğini alıyoruz. Daha da iyi ondan beri. Biliyorum çok bencilce gelecek kulaginiza ama annemle beraber benim de duzenim altüst oldu.kızım kreşe baslayacak oğluma da yarım gün annem bakacakti.kızım kreşe alisamadi hastalandı biraktirdik.Pedagog yardımı aldık. Mayısta tekrar deneyecegiz.oglumla nereye kadar işe gidebilirim hiç bilmiyorum :KK43: kV mevzusunu hiç acmiyorum.bilenler biliyor sorunlarimi zaten. 5 yıllık evliyim 1 gün yüzü gormedim.. mutlu olduğun hiç mi olmadı derseniz yalan söyleyemem oldu.ama acılar sıkıntılar öyle Çok ki ne mutluydum o zamanlar demeye ne fırsatım var ne gülümseyen gözlerim. Hasbinallah venimel vekil herseye. Annem hayatta cocuklarim sağlıklı başka da duam yok şimdilik. ...
Hepiniz Allah a emanet olun. Rabbim sikintiya bogmasin hiçbirinizi ..
Canım Allah sabır versin dualarım seninle. Ben de eşimle aynı evde yaşıyorum işte oğlum için. BAna kardeş yapalım diyor ya ben onla sadece oğlum için yaşıyorum başka bir olayımız yok. Ne yapacağımı bilmiyorum.Hayattan vazgeçtim oğlum için aam Ayşe gibi sevmediğim birinden çocuk yapmalı mıyım sizce.Sırf oğlum yanlız kalmasın diye. Çok mutsuzum hem de çok:KK43:

Günaydın bayanlar :)
Nasılsıniz bakalım hamisler? Hamis olmayı bekleyenler? Aman ben almayim Allahım isteyene versin diyenler? :dua:
Sabah sabah ne bu enerji falan değil benimki.ağrıyan ayaklarimi koyacak yer bulamayarak yatıyorum şu an.çocuklar 10 dk daha uyusa duam :deli::deli:
10 temmuzda tatile gitme planı yaptık biz.enerji sebebim bu galiba:halay:
Daha 2 ay var demiyorum 2 ay kaldı diyorum. Çünkü vermem gereken 13 kg var.3 gün oldu rejime başlayalı.günde 45 dk egzersiz yapıyorum evde.un vs yasak.2 lt su.bu kadar cabam.koydum kafama verecem o kiloları. Veremezsem 44 beden alışveriş yapmam lazım. :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:
Kızım 15 mayısta kreşe start veriyor Allahın izniyle.sevdiği bi kadın var onun yanına gidecek.bezi de 1 haftadır tamamen bıraktı. Baglattirmiyor kesinlikle.gece islatsa da her yeri memnunum bu kararindan.:spor::spor::spor::spor::spor:
Kreş başlayınca daha da arttiracagim spor olayını. Tatil yeri önerileri için yeni topik açtım. Yorumlarınızı bekliyorum 4 gozle :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
:kk77:acıktım kalkiyim bi an once. Kahvaltı yi hazırlayan bi yardimcim olsa hiç fena olmazdı hani :işsiz:öpüyorum hepinizi. Hadi biraz canlandiralim topigi:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:p

Kimse gelmiyor artık topigimize :KK43: sosyoloji12 nin önerisiyle 10.takım cuma zayiflama yarışmasına katıldım bende.
82.2 ile başlamıştım. Şu an 78im :) 75 olmalıyım bayrama kadar. Artık hedefim tatile zayıf gitmek değil maalesef. Askıya alındı çünkü. Esimin tahlilleri yüksek çıktı yine.gazı de ışın tedavisi görecek.o da baya maliyetliymis. Tatile falan para harcamayalim dedik.gerçi bize belli de olmaz.delilik yapar gideriz.adam 3.kez ameliyattan çıktı. Biz 1 hafta sonra istanbula gezmeye gittik hemde soğukta.
Onun dışında annemin hastalığının tam teşhisi konamadi.belirtiler gösterse de drlar emin değil. Çünkü çok hafif atlatiyormus annem. Şu an kendi işini görebiliyor çok şükür. Okunmuş su dualar hatimler ile şifa arıyoruz artık. Manevi olarak cok rahatlatiyor dua etmek annemi.bir de panikatak olabilir dediler.bi ikna olsa psikolog için onunda çaresini bulcaz da inat işte :KK43:
Bi kötü haberim daha var. Bende kötü haber mi biter:KK43: kızıma zatürre başlangıcı dedi dr. 1 haftadır evdeydik bakımı için. Bu hafta da devam ediyormuş. Ilerlerse kalıcı olur hastalık dediler. Nolur dua edin kuzuma da atlatsin tamamen. Oğlum 8.ayını bitirecek. 2 minik disimiz var.o da ıshal huysuz devam ediyor büyümeye.
Ben mi nasılim ? Bilmem ki :KK43: sinirlerim harap olmuş. Hasta hastalık ilaç dr vs duyunca aglamaya basliyorum hüngür hüngür. Kim olduğu önemli değil. Tvde bile gorsem aksama kadar agliyorum.kendime ayiracak ne vakit var ne takat ne istek.yasiyorum iste.
A durun yalan oldu son cümleler. Zayıflama derdindeyim hala.diyet+aspir yağı +yeşil kahve +günde 1 saat leslie (evi temizlerken o da )+alkali su ile 4 kg verdim.75i bari gorseydim bayramda.en azından psikolojik olarak rahatlatacaktim bi nebze.
Ben kalkiyim artık. Isler beni bekler.
Allaha emanet olun. Ben hep buralardayım.

Kimse gelmiyor artık topigimize :KK43: sosyoloji12 nin önerisiyle 10.takım cuma zayiflama yarışmasına katıldım bende.
82.2 ile başlamıştım. Şu an 78im :) 75 olmalıyım bayrama kadar. Artık hedefim tatile zayıf gitmek değil maalesef. Askıya alındı çünkü. Esimin tahlilleri yüksek çıktı yine.gazı de ışın tedavisi görecek.o da baya maliyetliymis. Tatile falan para harcamayalim dedik.gerçi bize belli de olmaz.delilik yapar gideriz.adam 3.kez ameliyattan çıktı. Biz 1 hafta sonra istanbula gezmeye gittik hemde soğukta.
Onun dışında annemin hastalığının tam teşhisi konamadi.belirtiler gösterse de drlar emin değil. Çünkü çok hafif atlatiyormus annem. Şu an kendi işini görebiliyor çok şükür. Okunmuş su dualar hatimler ile şifa arıyoruz artık. Manevi olarak cok rahatlatiyor dua etmek annemi.bir de panikatak olabilir dediler.bi ikna olsa psikolog için onunda çaresini bulcaz da inat işte :KK43:
Bi kötü haberim daha var. Bende kötü haber mi biter:KK43: kızıma zatürre başlangıcı dedi dr. 1 haftadır evdeydik bakımı için. Bu hafta da devam ediyormuş. Ilerlerse kalıcı olur hastalık dediler. Nolur dua edin kuzuma da atlatsin tamamen. Oğlum 8.ayını bitirecek. 2 minik disimiz var.o da ıshal huysuz devam ediyor büyümeye.
Ben mi nasılim ? Bilmem ki :KK43: sinirlerim harap olmuş. Hasta hastalık ilaç dr vs duyunca aglamaya basliyorum hüngür hüngür. Kim olduğu önemli değil. Tvde bile gorsem aksama kadar agliyorum.kendime ayiracak ne vakit var ne takat ne istek.yasiyorum iste.
A durun yalan oldu son cümleler. Zayıflama derdindeyim hala.diyet+aspir yağı +yeşil kahve +günde 1 saat leslie (evi temizlerken o da )+alkali su ile 4 kg verdim.75i bari gorseydim bayramda.en azından psikolojik olarak rahatlatacaktim bi nebze.
Ben kalkiyim artık. Isler beni bekler.
Allaha emanet olun. Ben hep buralardayım.
Canım inş. kuzucuk iyileşir de kalıcı olmaz.Sana gelince de istediğin kiloya ulaşman dileğimle:)

Kadir gecemiz mübarek olsun arkadaşlar. Allahım gönlümüzden geçen herşeyi bizlere hayırlı kılsın.Dualarımız kabul olsun inşallah.
Ramazana 2 hafta kala başladığım diyetimde 5. hafta bitti.Ve tam 5,40 gram verdim.
Yıllardır görmediğim 77,40 rakamı ile bugüne uyandım :)
İyi moral oldu tatil öncesi.
Eve geçip bi an önce valiz hazırlamam lazım.Yarın son gün.Eksik gedik derken 2 çocukla doğrudürüst iş yapamam.
Eski muhabbetlerimizi çok özledim.İnşallah geri döner o günler...

Günaydın.
Kimse gelmiyor artık. Gelse de yorum bile yapmıyor :KK43: kendi kendime konuşuyorum sanki :KK43:
77 yi gördüğüm tartı tatil dönüşü 79u gösterdi. Sinirlerim altüst oldu. Takımı bıraktım. Kendi kendime takilcam bi süre. Siz neler yapıyorsunuz?

X