- Konu Sahibi semplice_signora
- #25.661
Merhaba arkadaşlar Nasılsıniz. .Çarşamba günü Dr a gittik kalp atışını duymak içi ama Dr karindan bebeği göremedi vajinal baktı gördük hemen daha çok küçük dedi kalp atışı duyamayiz. .gelişimi Sata göre 1 hafta geride..1 hafta 10 gün sonra tekrar bakalım dedi. .ilk düşügümü bildiği için onu aklından çıkartmalisin dedi bu dahil olacak diye birşey yok diyor yoksa psikiyatrist e gitmen lazım diyor. .ama ister istemez kıyas oluyor..Çünkü ben onun travması ni atlatamamisken Rabbim yüzümü güldürdü. .geç döllenme olabilir dedi..
Bu konuda fikriniz ihtiyacım var. Ekimde kürtaj oldum 28 Kasım 1 ocak ve 10 Şubat son adet tarihlerim. .Şubat 25 yada 26 da ovulasyonda koyu çizgiyi gördüm bu durumda bebeğin gelişiminin 1 hafta geride olması normal midir. .geç döllenme olmuş olabilir mi? Aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. .ama hamilelik belirtileri devam ediyor aniden açlık krizi halsizlik yüzüm kireç gibi ve tansiyonum düşmüş gibi elim kolum bosaliyor gibi
Rahat ooool.. Seni coooik iyi anliyorum, endiselenmekte de cok haklisin. Hamileligimin son anina kadar, kayiplarim aklimdan cikmadi.. Umarim bu sefer hersey senin icin coook guzel olacak