- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
- #25.681
Iyi geceler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın.
Kimse gelmiyor artık. Gelse de yorum bile yapmıyor kendi kendime konuşuyorum sanki
77 yi gördüğüm tartı tatil dönüşü 79u gösterdi. Sinirlerim altüst oldu. Takımı bıraktım. Kendi kendime takilcam bi süre. Siz neler yapıyorsunuz?
Amaniiin kim varmis burdaaaSelam kızlar nasılsınız baya olmuş görüşmeyeli ayşe maşallah oğluna olmuş iyi günlerde buyut
İyiyiz sen nasilsin.. hayat nasil gidiyor, varmi bir gelisme, ayni misiniz ? Oglusun neler yapiyorKızlar nasılsınız?
İyi cnm büyüyor işte.Bizde babasıyla aynıyız.Hala düzeltmek için çırpınıyor ama içimde her şey bitmiş.Kimseyi istemiyorum ben.Böyle kafam rahat.Sevmek de sevilmek de istemiyorum.Erkeksiz bir hayat=Mutluyum :))) Tek üzüntüm oğlumun bir kardeşi olmayacak olması.İyiyiz sen nasilsin.. hayat nasil gidiyor, varmi bir gelisme, ayni misiniz ? Oglusun neler yapiyor
cnm sanırım birşey hissetmiyorum sadece saygı var. oğlum için aynı evde yaşıyıtum. o da ben de başkasını istemiyoruz. bari oğlumuzun psikolo bozulmasın ayrı olunca etkilenecek çünkü.oğlum için hayatımdan vazgeçtim ben.Evet kızlar 2. Gebeligim ins nasipse rabbim kucağıma almayı nasip.etsin htcp neden böyle oldu bilmiyorum ama kolay degil bişeyler bittiyse herseyin hayırlısı ins
hayırlı olsun cnm. biberon ve emzik avent al kesinlikle. zaten internette pek çok liste var bakmışsındır. ilk çocukta her şeyi alıyor insan. herkese göre değişir sen yine de çok boyalı olmasın,pamuk şeyler tercih et.fazla kıyafet alma çok çabuk büyüyorlar:)günaydın arkadaşlar..bende arada girip okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyordu..nasılsınız :)
biz bulantılı günleri geride bıraktık çok şükür..arada gelip yoklasada :) nasip olursa oğlumuz olacak..24 haftayı bitirdik..şimdide alışverişe başladık..bakım ürünleri ve biberon tavsiyeniz var mı..
oto koltuğu ana kucağı almayı düşünüyorum..kullandınız mı onda dikkat etmem gereken şeyler var mı?ihtiyaçlardan olmazsa olmazlarınız nelerdir..şunu kesinlikle almalısın dediğiniz tavsiyelerinizi bekliyorum..
yarın da dr teyzemize gidecez..bu melekler nasıl birşey daha doğmadan bağımlılık yapıyor :d çook özlüyorum..onu görünce yüzümdeki sırıtma ifadesi belli süre gitmiyor :) uzun bekleyiş sonunda oldu ama rabbim onu hissettirince tüm sıkıntıları unutturuyor..allah herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah
ayy canım çok sevindimm allah tamamaına erdirsingünaydın arkadaşlar..bende arada girip okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyordu..nasılsınız :)
biz bulantılı günleri geride bıraktık çok şükür..arada gelip yoklasada :) nasip olursa oğlumuz olacak..24 haftayı bitirdik..şimdide alışverişe başladık..bakım ürünleri ve biberon tavsiyeniz var mı..
oto koltuğu ana kucağı almayı düşünüyorum..kullandınız mı onda dikkat etmem gereken şeyler var mı?ihtiyaçlardan olmazsa olmazlarınız nelerdir..şunu kesinlikle almalısın dediğiniz tavsiyelerinizi bekliyorum..
yarın da dr teyzemize gidecez..bu melekler nasıl birşey daha doğmadan bağımlılık yapıyor :d çook özlüyorum..onu görünce yüzümdeki sırıtma ifadesi belli süre gitmiyor :) uzun bekleyiş sonunda oldu ama rabbim onu hissettirince tüm sıkıntıları unutturuyor..allah herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah
seni çok iyi anlıyorum evlat çok başka bişeymiş bi dönem bizde kötüydük atklattık çok şükür belki sizde asarsınızcnm sanırım birşey hissetmiyorum sadece saygı var. oğlum için aynı evde yaşıyıtum. o da ben de başkasını istemiyoruz. bari oğlumuzun psikolo bozulmasın ayrı olunca etkilenecek çünkü.oğlum için hayatımdan vazgeçtim ben.
hayırlı olsun cnm. biberon ve emzik avent al kesinlikle. zaten internette pek çok liste var bakmışsındır. ilk çocukta her şeyi alıyor insan. herkese göre değişir sen yine de çok boyalı olmasın,pamuk şeyler tercih et.fazla kıyafet alma çok çabuk büyüyorlar:)
Sağol tatlimm ins daha yolun başındayızAmaniiin kim varmis burdaaa
Kiiiz ne o hamilelik takvimi oyle. Vauuuv 2. Bebiiiis geliyoor,gozun aydin. Ne var ne yok ..
Arkadaşlar merhaba,
Umarım herkes iyidir, huzurludur, sağlıklıdır, mutludur.. Değilse bile Allah hepsine birden kavuşmayı nasip etsin inşallah..
Allah nasip ederse 2. bebeğimi 7.5 ay sonra kucağıma alıcam. İnşaallah daha güzel günlere doğsun bebeklerimiz tek temennim bu şimdilik ülkemin bu zor zamanlarında..
Maşallah , hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .
Aminn inşallah. Kız bebek vaktinden erken gelir. Hadi az kalmış Allah kurtarsın sağ salim ikinizi de..