Bol bebiş topiği

Arkadaşlar merhaba,
Umarım herkes iyidir, huzurludur, sağlıklıdır, mutludur.. Değilse bile Allah hepsine birden kavuşmayı nasip etsin inşallah..
Allah nasip ederse 2. bebeğimi 7.5 ay sonra kucağıma alıcam. İnşaallah daha güzel günlere doğsun bebeklerimiz tek temennim bu şimdilik ülkemin bu zor zamanlarında..
Çok sevindim :))) Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Ben Ayşe bu arada :)

En güzel yıllar da burada geçti galiba..:KK31:Vefalı dostlar arkadaşlarım bol bebiş topikçiler burada olan olmayan herkese merhaba yeni gebeler hayırlı uğurlu olsun kuzularınız maşallah
ayşe canım merhaba nasılsın...:KK73:
Allah bağışlasın yavrularını...
Phia ve inciyle alakalı bildiklerini paylaşırsan memnun oluruz çok ama çok merak ediyoruz canım...:KK39:

En güzel yıllar da burada geçti galiba..:KK31:Vefalı dostlar arkadaşlarım bol bebiş topikçiler burada olan olmayan herkese merhaba yeni gebeler hayırlı uğurlu olsun kuzularınız maşallah
Phia ve inciyle alakalı bildiklerini paylaşırsan memnun oluruz çok ama çok merak ediyoruz canım...:KK39:
Canımmm. Merhaba. Sanal alemin en güzel ortamlarından biriydi bizimki.Neler paylaştık senelerce :)
Ben iyiyim çok şükür.Kızım 3 yaşı bitirdi 6 aydır krese gidiyor.Oğlum da ekimde 1 yaşı bitirecek. Dişti,kıskançlıktı derken zaman su oldu akıyor bende. Eşim 3.ameliyatı oldu,tedavi devam ediyor.Hala gergin,sıkıntılı,kopuk bi evliliğim var. Kendim için bişey yapayım dedim kilo vermeye başladım. 9.takım cuma yarışmasındayım mayıstan beri.84.9lardan 74lere indim bin şükür. 70 hedefim. Diyet değil de sağlıklı yaşamaya alışıyorum. Çünkü diyeti bırakınca geri alınabiliyor.son 4 haftadır sabitim deli olcam. Detoks vs de yapamıyorum düşük tansiyondan ötürü.Napcam bilemedim.
Böyle bende durumlar.
Sen nasılsın?Nasıl gidiyor hayatın?
İnciden hiç haber almadım ben. :KK43: Phia doğum yaptı diye hatırlıyorum.İkisiyle de bağım yok. Özledim herkesi :KK43:((

Ayşem ben de özledim hem de çok...
Yeni bebeğini güle güle büyüt canım Allah bağışlasın...Biz çok iyiyiz ayşem çok şükür sağlığımız yerinde gerisi teferruat...
Beni tanıyan herkesi çok ama çok öpüyorum sizleri unutamam...:nazar::KK50:

arkadaşlar merhaba..
sizlere iyi haberler vermek isterdim ama maalesef bebeğimi kaybettim.
12 haftalık oğlumun kalbi durmuş. Düşük hapları ve kürtaj yöntemiyle bebeğime veda ettim. Rabbim her şeyin hayırlısını versin hakkımızda. Verende alanda O.. Başka ne söylenebilir ki.

Evris canım , sana katılıyorum hayatımın enn güzel zamanlarını burda sizinle yaşadım bende. Benim bir kızım oldu 1 Eylül gece 12:23 te kucağımıza aldık. Bir olum vardı şimdi dünyalar tatlısı bir kızım oldu. Kız bebek farklıymış annelik konusunda daha tecrübeli oluyor insan. Allah herkesin yardımcısı olsun. Huzur mutluluk bereket versin... bende seni ve oğluşlarını öpüyorum.

arkadaşlar merhaba..
12 haftalık oğlumun kalbi durmuş. Düşük hapları ve kürtaj yöntemiyle bebeğime veda ettim. Rabbim her şeyin hayırlısını versin hakkımızda. Verende alanda O.. Başka ne söylenebilir ki.

Canım çok üzüldüm :KK43:
Allahım sana kızına eşine hayırlı uzun ömürler versin. İnnnnnşaallah en yakın zamanda tekrar sağlıklı bir bebeğin olur , seni çok iyi tanıyorum tatlım eminim tevekkül ile atlatacaksın bu imtihanı...

Evris canım , sana katılıyorum hayatımın enn güzel zamanlarını burda sizinle yaşadım bende. Benim bir kızım oldu 1 Eylül gece 12:23 te kucağımıza aldık. Bir olum vardı şimdi dünyalar tatlısı bir kızım oldu. Kız bebek farklıymış annelik konusunda daha tecrübeli oluyor insan. Allah herkesin yardımcısı olsun. Huzur mutluluk bereket versin... bende seni ve oğluşlarını öpüyorum.
Canımsın güle güle büyüt kızını Allah bağışlasın bi tanem hepinizi çok seviyorum
Waves büyük geçmiş olsun çok üzüldüm fakat elimizde olan birşey değil canım hatırlatmak isterim...

arkadaşlar merhaba..
:KK43: Başınız sağolsun. Rabbim sizlere sağlık sıhhat versin.

Arkadaşlar bana hamilelikte kan pıhtılaşması konusunda bildiklerinizi paylaşır mısınız. Böyle bir test yaptırmam gerekir mi. Doktorlar 3 kayıp yaşamadan böyle bir test önermiyorlar. Yani illa ki 3 kayıp yaşamak mı gerekiyor anlamıyorum. Bir de bu test özelde ne kadara maloluyor bilgilerinize ihtiyacım var.
Ha derseniz ki bu kadar ayrıntıya kafa yorma kafayı yemişssin gibi eleştirirseniz tüm eleştirilerinize açığım:) Aynı şeyi tekrar yaşamak en büyük korkum haline geldi bu süreçte.

arkadaşlar merhaba..
Allah sabır versin cnm.Çok güzel yazmışşın.Rabbim hayırlısıyla güzel şeyler yaşatsın inş.

Arkadaşlar bana hamilelikte kan pıhtılaşması konusunda bildiklerinizi paylaşır mısınız. Böyle bir test yaptırmam gerekir mi. Doktorlar 3 kayıp yaşamadan böyle bir test önermiyorlar. Yani illa ki 3 kayıp yaşamak mı gerekiyor anlamıyorum. Bir de bu test özelde ne kadara maloluyor bilgilerinize ihtiyacım var.
Ha derseniz ki bu kadar ayrıntıya kafa yorma kafayı yemişssin gibi eleştirirseniz tüm eleştirilerinize açığım:) Aynı şeyi tekrar yaşamak en büyük korkum haline geldi bu süreçte.
Hiç de kafayı yemek değildir araştırmak,sormak,çabalamak.duymayım bi daha :KK43: Eltim 1 kayıptan sonra özelde yaptırdı o testi.Görüşüyor olsaydık hemen arar sorardım detayları :KK43: Çok bi maliyeti olduğunu sanmıyorum ama.Olsa kıyamazlardı karıkoca paralarına.Sen nasılsın?

Hiç de kafayı yemek değildir araştırmak,sormak,çabalamak.duymayım bi daha :KK43: Eltim 1 kayıptan sonra özelde yaptırdı o testi.Görüşüyor olsaydık hemen arar sorardım detayları :KK43: Çok bi maliyeti olduğunu sanmıyorum ama.Olsa kıyamazlardı karıkoca paralarına.Sen nasılsın?

teşekkür ederim iyiyim allaha şükür. öyle bir durum ki tekrarlayan gebelik kaybı yaşamadan yapmıyorlar bu tür testleri. kendin çabalayıp araştırmazsan vay haline. bazen çok fazla kafayı taktığımı düşünüyorum. her kayıp yaşayan anne ne durumdaysa bende su an o durumun gelgitleri içindeyim. içimde bir tutam sabır,biraz acı,biraz ümit,kocaman bir kaygı-endişe yumağı var. Allah hepimizin gönlünü feraha kavuştursun inş..

teşekkür ederim iyiyim allaha şükür. öyle bir durum ki tekrarlayan gebelik kaybı yaşamadan yapmıyorlar bu tür testleri. kendin çabalayıp araştırmazsan vay haline. bazen çok fazla kafayı taktığımı düşünüyorum. her kayıp yaşayan anne ne durumdaysa bende su an o durumun gelgitleri içindeyim. içimde bir tutam sabır,biraz acı,biraz ümit,kocaman bir kaygı-endişe yumağı var. Allah hepimizin gönlünü feraha kavuştursun inş..
Ne güzel dile getiriyorsun duygularını,dualarını.Amin ve haklısın demekten başka eklenecek bişey kalmıyor bana.
Takılacak tabi.İnsan uzayan grip vs gibi ufak şeylere bile takılıyor,araştırıyor,denemeler yapılıyor tavsiyelere göre.Çaresini arayacaksın.Senden başka kimse uğraşmaz senin için.Para verdiğin dr bile.Bana geçen bi ilaç yazdı bi dr bozuntusu.2 gün astım krizlerine tutuldum.Acillere kaldırıldım,oksijen maskesiz yaşayamaz oldum.Aklıma düştü prosp. okuyunca çözdüm.Meğer safra kesesini aldıranlar kesinlikle kullanmamalı,astım benzeri nefes darlığı yapar yazıyor.Bunu başka dra söyledim olabilir,drlar öyle şeyleri takip etmez söylesen bile diyor. Al birini vur ötekine dedim.
Araştır arkadaşım.Sor,öğren,sorgula herşeyi.İnsana kendinden başka kimse yardım etmiyor.

Kizlar meraba bende araniza bugun katildim sizlere bi sorum olcak benim tesy boyle çıktı sizce ne dir sonucum ayriyeten bu sayfayi kullanmaui bilmiyorum yanlışim olursa simdiden ozur dilerim
IMG-20170116-WA0025.jpg
IMG-20170116-WA0025.jpg

Kizlar meraba bende araniza bugun katildim sizlere bi sorum olcak benim tesy boyle çıktı sizce ne dir sonucum ayriyeten bu sayfayi kullanmaui bilmiyorum yanlışim olursa simdiden ozur dilerim Eki Görüntüle 1940198 Eki Görüntüle 1940198
Merhaba.Uzun zaman olmuş göndereli ama fikrimi söyleyim.İdrar çok olduğunda pembeleşir testin tamamı.2. çizgi net silik de olsa görünmüyorsa negatiftir. Merak ettim sonucun ne çıktı :)

X