:*(((( ayşedurmaz yine kendi dertlerine daldı yazamadi.
MEVANURRRR canimmmm.ilk yazdığın gün okudum kötü haberi. Fırsat bulamadım yazmaya demek istemiyorum çünkü insan değer verdiklerine zaman ayirmali
(( Allahım sana güç kuvvet versin canım arkadaşım. Dualarimdasın hep.sezeryana girerken de bilincim yerinde olursa adını anacagim emin ol kardeşim. ..
Insan her geldiğinde slm vermeden dertlerini liste yapar mı kafasında
( benim gibi bi hayatınız varsa evet
(( selâmün aleyküm öncelikle. Güzel haberlerin çoğalması dileğimle yazıyorum size. Kızımın poposundaki hiç kapanmayan çatlaklar artık hayatımızı zehir ediyor.ne oturuyor ne çişini tutabiliyor.anestol le uyusturup duphalac ile katı kakayi yumusatip aglaya aglaya ikinisini izliyorum 10 gündür
(( kardeşim bile agladi kan ter içinde mosmor oluncaya kadar ikinisina.boncuk boncuk gozyasina
((( tabi kaka yaparken acı çekince cisi de olur olmadık yerde saliyor acıyacak diye wcye gitmiyor.2 kez genel cerraha götürdüm bu yaptıklarım dışında bişey yapamayız dediler.çok küçük basur tedavisine giremezmis
(
Onun disinda oglumu gördüm 1 ekimde. 3 kg olmuş Tosun paşam. Basasagi dönmüş.16 ekimde bi daha var kontrol.haftada 1 kg alsa 2 3 haftaya 5 e yaklaşır dedi dr.kuvezsiz kurtarir inşallah doğum maceramizi.beşiğimiz geldi. Sekerlerimizi yapıyorum yavaş yavaş. Kapı susumuz ok lohusa tacim terligim ok :) valizi kapattık :) hazırız yani oglusa.darısı ilk 2. 3. Erkek kız yani kısaca bebis isteyen tüm annelerin başına. ....