- 17 Eylül 2012
- 826
- 148
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #24.701
canım Allah yardımcın olsun.Sen inan önce psikolojin iyi olmalı. Kafanı dağıtacak şeylerle uğraş.Benim bi arkadaşım olmuyo olmuyo dedi şu an ikizleri 9 aylık oldu :)))arkadaşlar aşılama yapıldı ama şuan psikolojikmen çok kötüyüm konu açtım yorumlarınızı bekliyorum..
Hayırlısı cnm.sonuçta artık yiyor başka şeylerden.Ya daa erken bıraksaydı.Maşallah hayırlı yaşları olsunKızlarr yeniden merhaba..
Nasılsınız neler yapıyorsunuz bebişleriniz nasıl...
Geçmişi okumak çok zor olmadı yine kimseler yok gibi bir şey topiğimizde. Ayşemizde hiç uğramamış görmeyeli.
Biz yaşımızı doldurduk ama tam doğum günümüzde emmeyi bıraktı esma. O kadar çok üzüldüm ki ne yaptıysam emmiyor. Demekki Rabbim sütten rızkını o kadar vermiş diye avunuyorum artık. Bir sene daha emzirmeyi çok isterdim. Ama dedim ya her şey nasibiyle. Kızlar yazmayı ihmal etmeyin tekrar görüşmek üzere inşallah..
Hayırlısı cnm.sonuçta artık yiyor başka şeylerden.Ya daa erken bıraksaydı.Maşallah hayırlı yaşları olsun
aleyküm selam canım..özlettin kendini bu kadar ara verme..hifacığı benim yerime de öp..Daha sitenin yeni haliyle nasıl yazılıyor onu bile bilmiyorum.Ne ayıp bana
SELAMÜN ALEYKÜM herkese....
Hakkınızı helal edin arkadaşlar uzun zamandır gelemiyorum aranıza.Kah geldim tam yazıcam kız vıykladı,kah takatim olmadı vs vs..Bahane elbette bunlar,vakit ayırmalıydım sizlere..
Hifa'm artık 1 yaşı doldurdu teyzeleri... 8 dişimizle tam bir canavara dönüştüEmekleme evresi 1,5 ay falan sürdü.3 gündür 4-5 adım atarak aşama kaydediyor.Tırmalıyor,kızıyor,kendini yere atıyor,ısırıyor vs vs..Klasik cadı anlayacağınız.
Bu arada 11 ayın içindeyken sütü bıraktık.En son Ramazan Bayramı dönüşü yoldayken emmişti.Sonra bir daha almadı(((((( Hala uğraşıyorum almıyor.Sağdım verdim tükürdü.Kısmeti bu kadarmış demekki..
Onun dışında çok koşturmaca var hayatımda.İş,sosyal hayat,ev,kuzum derken bazen saçımı tarayacak vaktim olmuyor.Ben tararken hayran hayran bana bakan kuzumu sevmekten onu bile yapamıyorum
RABBİM BÜTÜN BEBEKLERİ KORUSUN,ONLARI ANNELERİNE BABALARINA BAĞIŞLASIN....
Hepinizi çok öpüyorum,gelmeye çalışacağım tekrar....
Daha sitenin yeni haliyle nasıl yazılıyor onu bile bilmiyorum.Ne ayıp bana
SELAMÜN ALEYKÜM herkese....
Hakkınızı helal edin arkadaşlar uzun zamandır gelemiyorum aranıza.Kah geldim tam yazıcam kız vıykladı,kah takatim olmadı vs vs..Bahane elbette bunlar,vakit ayırmalıydım sizlere..
Hifa'm artık 1 yaşı doldurdu teyzeleri... 8 dişimizle tam bir canavara dönüştüEmekleme evresi 1,5 ay falan sürdü.3 gündür 4-5 adım atarak aşama kaydediyor.Tırmalıyor,kızıyor,kendini yere atıyor,ısırıyor vs vs..Klasik cadı anlayacağınız.
Bu arada 11 ayın içindeyken sütü bıraktık.En son Ramazan Bayramı dönüşü yoldayken emmişti.Sonra bir daha almadı(((((( Hala uğraşıyorum almıyor.Sağdım verdim tükürdü.Kısmeti bu kadarmış demekki..
Onun dışında çok koşturmaca var hayatımda.İş,sosyal hayat,ev,kuzum derken bazen saçımı tarayacak vaktim olmuyor.Ben tararken hayran hayran bana bakan kuzumu sevmekten onu bile yapamıyorum
RABBİM BÜTÜN BEBEKLERİ KORUSUN,ONLARI ANNELERİNE BABALARINA BAĞIŞLASIN....
Hepinizi çok öpüyorum,gelmeye çalışacağım tekrar....
Selamlar nasilsinuz zaman ne cabuk gecm8s bebisler buyumus yuruyor konusuyor masallah hepsine bizde yuruyoruz tam yasimiza 1 hafta kala yurumeye badladik 13 aylık olduk ama konusma durumuz pek parlak degil tek tuk kelimeler iyi söyledi klerini bagira bagira soyluyoo tam soyleyemediklerini sessiz soyluyoo yaramazlikta sinir yok tabi mevanur canim ins guzel sonuclae alirsin aeo
sağol canım ilk aşılamamdı..Mevanur cnm hakkında hayrlısı olsun inş. Tez zamnda hayrlısı ile olur bukacıncı asılamandı inş.hayrlı haberlerini alırz.
Hala burnumun direği sızlıyor mama yaparken.Rızkı bu kadarmış desem de acaba benim hatamdan mı oldu diye düşünmeden edemiyorum.Hala deniyorum ama almıyor kesinlikle.Canım seni anlıyorum esmada sütü bıraktı hemde tam doğumgününde. Bende sağıp vermeye çalıştım ama reddetti her defasında. Onların rızkı da bu kadarmış demek ki ne yapalım.
Hifa adım atmaya başlamış maşallah. Esma daha yeni yeni dikilmeye başladı hiçbir yere tutunmadan. Konuşmamız çok güzel iki kelimelik cümleler kuruyoruz. Ben geldim, baba geldi, mama yicem gibi cümlelerimiz var. Çok çabuk büyüyorlar. Bu sevimli anların tadını çıkarmak istiyorum elimden geldiğince. Hatta elimden gelse her anını fotoğraflasam öyle bir duygu işte.
Kızlar ara ara uğramayı ihmal etmeyin olur mu..
Yaramazlıkmı dedi biriSelamlar nasilsinuz zaman ne cabuk gecm8s bebisler buyumus yuruyor konusuyor masallah hepsine bizde yuruyoruz tam yasimiza 1 hafta kala yurumeye badladik 13 aylık olduk ama konusma durumuz pek parlak degil tek tuk kelimeler iyi söyledi klerini bagira bagira soyluyoo tam soyleyemediklerini sessiz soyluyoo yaramazlikta sinir yok tabi mevanur canim ins guzel sonuclae alirsin aeo
Ek gıdaya yoğurtla başladık biz.Muhallebi,yoğurt gibi tok tutan şeyleri yatmadan verirdim.Hele yoğurdu aç karnına verince çok yiyordu :) Ben blendirden da geçirdim,süzdümde,ezdimde.Yani işime hangisi gelirse onu yaptım.Taneleri hissetmesi önemli aslında.Blendir kullanırsan da çok ezmemeye çalış.Damağıyla ezmeyi öğreniyorsunuz artık.Tariflere takılı kalmadım ben pek.Tuz-baharat yok,zeytinyağını da en son ekleyip (yakmadan-pişirmeden) yedirdim herşeyi.Haşladığımı süzmedim içine salça-yağ ekleyip yedirdim.Buharda pişirmiyorsan haşlama suyunu süzmek vitamin kaybı yaparmış.Meyveleri cam rendeden geçirdim hep.Hava soğudu diye eve kapanmayın ama.Hergün 1 saat açık hava alırsa daha iyi uyur hem,gelişimine de faydası var.Biz ne kadar çok gezersek o kadar iyi uyuyoruz :))Sa kızlar nasılsınız elhamdülillah biz oğlumla iyiyiz daha doğrusu ii olmaya çalışıyoruz halen oğlumun uykusu düzene girmedi uykuyada çok zor dalıyor umarım zamanla düzelir buarada 6,5 aylık olduk lakin daha dişimz yok hayırlısı diyelim ek gıdyada basladık siz ne veriyorsnz çorba muhallebi tariflerinizi paylaşırsanz güzel olur birde çorbaları blenırdan geciriyrmsnz yoksa süzgeçmi kullanmam kazm bnm oğliş süzgeç olunca yemiyor öğürüyo sizler nasıl yapıyrsnz muhallebide gece yatmadan veriyrm acaba doğrumu yapıyrm haa buarada tayinimzde şimdilk askıya alındı artk hayrlısı bize dua edin herkesler yoğun sanırım bzde artk evdeyz havalar iyice soğudu oğlumla evde sıkılıyrz(
Mevanur hayrlı olsun umarım hayrlı haberle gelirsn kızlar hepinizi öpüyrm bebişletde öptüm hayırla kalın..
Allah yardımcın olsun Mevacım.İnşallah son adetindir.Dualarımda oldun hep.Rabbim bütün bekleyenleri yavrularına kavuştursun.şule seni çok merak ediyordum canım..iyi olmanıza sevindim..benim test yapmama gerek kalmadan adet oldum
Ayseciğim cevp için tşkrler elimden gelei yapıyrm ama işte ilk çocuk tecrübesizlik gözümü korkutuyorum bnde aryk süzgeçten geçireym bazende blendt yparım buarada hifa yaramaz olmuş şimdiden bnde korktm bu sıpalar büyüdükçe daha çok uğradtıracaklar neyse rabbim eksikliklerini vermesin..
Kızlar buarada kacıncı ayınızda adet oldunz bn halen olmadım nedendir acep bnmle foğum yapan arkadas gebe kalmş acep korksammı bilemedim hyrlısı diyelim minnoşlarınızı öpüyrm aeo.