Kız mıkırdanıyor,uyanmadan bitiririm inşallah yazımı
Herkese muhteşem bir gün diliyorum arkideşler
Herşeyden önce geçmiş bayramınız mübarek olsun.Rabbim sağlıklı nice bayramlar nasip etsin yavrularımızla..
Bizde haberler kısaca şöyle:
-Minişim daha köpek dişleri çıkaramadı,uykular bozuluyor,salyalar akıyor,mızmızmızmızmız...... Şurupsuz uyuyamaz olduk,hadi hayırlısı...Artık tamamen yürüyoruz,heyecanlanıp düşsek de arada bir gülücüklerle evde turlar başladı,ücretsiz :) Dün de koltuğa tırmandığını keşfetti.İnişlerimiz direk oluyor maalesef.Yürür gibi boşluğa gidiveriyor
Nasıl öğreteceğim bilmem inmeyi.Pançomuzu,ayakkabılarımızı elimize alıp dış kapıya dayanıyoruz artık.O kadar gezdirirsen olacağı bu diyorlar bana
Anne,dede,gel,bitti diyoruz.Parmak oyunları,bay bay yapmak,saç,burun,çiş yaptımlar başladı.Klozete oturunca kapıyı kapatmıyorum ne yaptığımı anlatıyorum şimdiden.Baskı yok,öğrenme amaçlı
Dağıttığını toplamamak,saç yolmak,yüz cırmıklamak,tokat atmak en büyük sorunlarımız.Ne yapacağım bilemiyorum.Süper dadının mola paspasını yatağını kullanarak yapabilirmişiz 1 yaşından sonra.Onu deneyeceğim artık
-İşyerime sık sık gitmeye başladım artık.Daha tam düzenim olmasa da başladık bi yerden.
-Öfkemi kontrol altına alamadığım için araştırmalara başladım.Özel psikologa para yetiştiremem o yüzden ne yapacağımı da bilmiyorum işin açığı.
Tavsiyeniz varsa alabilirim dr açısından.Psikiyatrlar ilaçla alzehimere sebep oluyor,onlara da gitmek istemiyorum
Ama bazen uç noktalara geliyorum sinirden
Sevdiklerimi üzmek çok ağırıma gidiyor.Ama o an gözüm kimseyi görmüyor.Kuzumun ben kızgınken babasından bana gelmemesi içime oturuyor.O'nun için yardım almam gerektiğini düşünüyorum.
Bayramda geciktirici kullanıp tatile gitmiştim,o yüzden adetlerimin düzeni kaçtı.10-15 günde bir adet olmaya başladım.Verdiğim 2 kgyu da geri alınca 2 test yaptım neler oluyor diye.Negatif çıktı tabiki.Yakın bir arkadaşım 3,5 aylık olunca farketmiş hamileliğini.Üstelik 2.bebeği.Sinirimin sebebi de bu mu diye düşünmeden edemedim.Bir sürü ağrıkesici kullanıyorum,korktum.
Bu arada benim gibi kilolarını veremeyen var değilmi aranızda?Nolur var deyin.Ben mi oburluğumun önüne geçemiyorum,yoksa herkes mi böyle
Kuzucuğumun da bir fotosunu ekleyim size.
Bu resim mumluğumun son hali.Bikaç saniye sonra kendisi bi sürü parça oldu.Hayırlısı....
Eki Görüntüle 1265290