Bol bebiş topiği

S.a. kizlaaar Nasılsıniz niye kimse yok aysecim esinle duzeldiniz mi ...
Karapisso artık neden gelmiyo..
Tubilosh da yok ne zamandır.
Ipek, wawes, cadiozy nerdesiniz kızlar. ..
Topigin hiç tadı yok

A.s. canım ben bakıyorum ama yazacak hicbirseyim yok. Hic yazasimda yok işin açıkcasi. Lohusa sendromundamiyim yoksa zaten bunalimdamiydim bilmiyorum. Öyle işte bende şimdilik bir değişiklik yok. Siz nasılsınız? Ne var ne yok?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Niye canım ya ne güzel bebeğini kucağına aldın sakin ve huzurlu olmaya çalış bebekle ilgilen kafanı dağıt biraz. Sanırım özel durumlara canını sıkıyor sun düzelir inş sende bi düzen kurarsin kendine. Bebeğin için güçlü olman gerek Rabbim yardimcin olsun inş.
Bizde iyiyiz şükür 5. Ve 6. Disimiz patladı cok hareketli sürekli emekliyo tutunup kalıyo düşüyor akşama kadar böyle.
Iştahı da yok doğru düzgün.
Öyle böyle büyüyecek ler inş. ..

Bakalim düzen kurmak lazım olmuyor böyle. Bebek olunca herşey daha zorlaştı sanirim tek başına bebek.büyütmek her türlü sorumluluğunu almak kolay değil. Kafamda deli sorular :/ Lohusalik sanirim birde üstüne.tam oldu. Ne olsun iyiyim idare etmeye çalışıyoruz. Elhamdülillah oğlum sağlıklı ve yanımda.

Maşallah size bizimde dişler erken çıkacak sanirim daha şimdiden ağzından sular akıyor küçük beyin. Çocuk büyütmek kolay değil. Herşeyi takarsak olmaz biraz akışına bırakmak lazım sanirim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam kizlar. Uzun zaman oldu gorusmeyeli. Sagolsun kucuk cadi hic durmuyor. Emeklemiyor adeta kosuyor. Ikidakika oturamiyorum bazen. Karistirmadigi cekmece asilmadigi kablo kalmadi. Su ara da moda kapi kapatma. Allahim ne zor cocuk buyutmek. Yaslandigimi hissediyorum cok yoruluyorum. Su an uyuyor oyle masum ki ama yaninca canavar oluyor. Disleri 4ledik. Ama canima da okudu ne zor cikiyor su disler. Gecmisi okuyayim biraz ozledim?sizi...gorusuruz yine umarim ..

İlk bakışta çok karışık gibi gözükse de daha pratik olmuş sanırım bu düzen. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum siteyi beğenen arkadaslarım adına :)Sürekli bakıyorum ama kimsecikler yok. Esma uyuyor o boşlukta kk, yemek atıştırması, ev toplarlaması derken bir bakmışım hoop uyanıyor. Sürekli ayaktayız tutunup tutunup kalkıyoruz. Düşecek diye aklım gidiyor. Evin hali berbat heryer yatak yorgan düşüp kafasını vurabileceği yerleri göznünde alırsak:)
Her şey dönem dönem işte. Yeni evlenince ev pırıl pırıl. Sonra hamilelik bebek derken iyice pisleşiyor:) Bebeklerimiz büyüyüp bizden uçunca da evimiz yine temiz hale geliyor ama öyle düşününce de kötü oluyorum. En iyisi böyle dağınık kalsın :)

Selamu Aleyküm kızlar nasılsınız?
Artık kimse yazmıyor eskiden yetisemezdim. Ayşe yle görüşen var mı cidden merak ediyorum bi sıkıntısı olmasa mutlaka gelirdi?
Ben de Muhammed Selim le uğraşıyorum gözünde Arpacık çıktı sürekli kasiyo yavrum 3 hafta oldu geçmedi.
Sıcaktan mi disten mi uykusu da bozuldu.
Bi şekilde geçiyo günler kızlar doğumgünleri yaklaşıyor bile.
Ins bende güzel bir hazırlık yapmak istiyorum. Fikirlerinizi alabilirim. ..

Merhaba kızlar
Site değişmiş.Ben ne zamandır gelmiyorumki
Hakkınızı helal edin uğrayamıyorum ne zamandır.
Eşimle sorunlar,içsel sıkıntılarım,kızımın bayram tatilinden beri sabahlıyor olması vs vs....
4 dişimize 1 alt,1 üst olmak üzere 2 daha eklendi.2 daha geliyor yerleri kızarık kızarık.O yüzden de huysuz,uykusuz,mızmız bi sıpa oldu gitti benim minnoş.
1 aydan fazladır ishaldi.Dişlerdendir diye düşünmüştüm ama son 4 gündür 15dk arayla ağlaması,akşama kadar sebepsiz huysuzlukları,ateşi olunca dra gittik.Sağ kulağı ve boğazı kızarmış.Kültür tahlilleri verdik,sonuçlar cumaya çıkacak inşallah.İshali tarif edilemez boyutlarda.Kirli bezi atıp gelinceye kadar 2.batıyor.Hemde bez+pantolon+zıbın+bluz...Bazen çorabımıza kadar,boynumuza kadar ilerliyor ishal.Berbat haldeyiz anlayacağınız.15 gün sürermiş diş ishali.Fazlası sıkıntı dedi dru.Bilmiyordum (( Siz dikkat edin annecikler..
Eşimle tam düzelmesek de iyiyiz.Zorlu dönemler herkes gibi...
İş hayatım tamamen kesildi.Yetişemiyorum herşeye.Depresyon demekten sıkıldım ama çıkamıyorum bu illetten ben (((((((((
Bu arada son ve önemli bi sorunum daha var sizinle paylaşmak istediğim.
Kızım 10 gündür hiç emmiyor artık.Önceden diş çıktığı haftalarda da ara verirdi bikaç gün.Öyle sandım önemsemedim.İştahıda gidince devam sütüne dayandım hep.Zaten kilosu gittikçe düşüyor gibi ( Sizce yeniden emermi?Yoksa sütten mi kesiliyor kuzum? Damla damla biriktirdiğim sütü de bırakırsa yıkılırım ben ((((((( Emzirerek yaşadığım bi güzellik vardı.O da ellerimden uçup gitmesin.Dua edin lütfen (((((((((((((

Ayşe sıkıntı etme emer tekrar inş. Bİz de diş sıkıntısı çekiyoruz yemyor bişe ben 1 yaşını geçtiği için pınar devam sütü alıyorum artık toz devam sütü vermiyorum.sade inek ve keçi sütünü de içmedi. sağlıklı olsun kilo sorun olmasın.İnş. Hifa da en kısa sürede düzelir.Emmek dışında anne demesi,tnine dokunmak da ayrı bir mucize değil mi?

merhaba arkadaşlar uzun zaman oldu yazmayalı..maşallah herkesler bebeğini büyütmüş rabbim sağlık sıhhat versin..bende değişen bir şey yok..bu ay aşılamaya başladık 3gündür göbekten iğneye başladık pazartesi kontrole gideceğim..ımarım rabbim mucizemizi gönderir..aşılama yaptıktan sonra kendimi yormayı düşünmüyorum bu yüzden dondurucuya yemekler hazırlayıp atıyorum..sonrasında da gün sayarım artık..lütfen dua edin benim için..cevo kevok yoklar galiba..sadece biz kaldık galiba..

hayırlısı cnm.inş. güzel haberlerle gelirsin.

selam canlarrr...
uzuuuuun zamandır yoktum.hayat telaşı işte. zaman koşuşturmayla geçiyor.
girip okuyorum yazdıklarınızı. bebişler büyümüş maşallah...

biz iyiyiz hamd olsun.
Kenan paşam 4 yaşında oldu.artık kocaman bir abi :)
kardeşine çok yardımcı ve çok iyi bir arkadaş hamd olsun.
Yusufcuk da tam bir haşere :)
çok hareketli ve çok komik bir çocuk.
yaramazlık yaptıgında olan dişlerinin hepsi görünecek kadar kocaman sırıtıyor

Ramazan sonunda bayramı da geçirmek için Konya'ya dogru giderken ne yazıkki trafik kazası geçirdik
hamd olsun Rabbime ki bizlere birşey olmadı.
inanın o derece bir kazadan burnumuz bile kanamadan çıkmamız mucize gibi birşey.
araba biraz haşat oldu okadar
cana gelecegine mala gelsin denir bu durumda ama geçim kaynagın da araba al sat olunca bizim için hayli külfet oldu.
herneyse,kazayı eskişehir de yaptık.annemler Konya'dan gelip çocuklarla beni aldılar. eşim çekiciye arabayı yükleyip İstanbul'a döndü. öyle büyük bir şok yaşadım ki,uzun süre atlatamadım.annemlerle Konya'ya giderken yolda en ufak bir sarsıntıda panikliyordum. kaza oluyor sanıyordum.
bu şok ve korkuyla sütüm tamamen kesildi
oğluşumu artık emziremiyorum.
1 yaşını geçmiş olması beni biraz rahatlatıyor. artık yemek vs yiyor diyorum ama yinede üzülmemek elde değil.
uzun süre emme istegi olup,süt kalmamasından dolayı olan huysuzlugu atlatmamız biraz zor oldu.
Buna da şükür. Vardır Rabbimin bir bildiği.
her koşulda Rabbimize tevekkül etmişiz biz. O'ndan gelen herşeye razıyız Elhamdülillah.

hepinizi çok seviyor ve teker teker öpüyorum.
Rabbime emanetsiniz.

cnm çok geçmiş olsun Hayırlısı herşeyin. Sizi iyisiniz ya önemli olan o. Ben inciyi ve sarışekeri merak ediyorum bi haber var mı? Ayşe ve diğer arkadaşlarda hala tatil modunda sanırım.Ya ada bebişler büyüyünce peşinde koşmaktan benim gibi vakit olmuyordur.

kizlar bilmeyenler vardir esimle baristik biz ama hersey muallakta hala. oglumla evle ilgilen birde esim ilgi bekliyor cok.yorgunum. cuma gunu 2 aylik oluyoruz. hepinizi cok optum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…