Bol bebiş topiği

Kızlar nasılsınız. Uzun zaman oldu gelemedim. Telefondan girmemiyordum site acılmıyordu meersem yenilenmiş diye acılmıyormus. Ben iyiyim Bilal paşayla zaman geçiriyorum. Elhamdülillah bir sıkıntımız yok. Mevlam imandan ayırmasın. Herkes iyidir umarım :)

S.a. kizlaaar Nasılsıniz niye kimse yok :KK43: aysecim esinle duzeldiniz mi ...
Karapisso artık neden gelmiyo..
Tubilosh da yok ne zamandır.
Ipek, wawes, cadiozy nerdesiniz kızlar. ..
Topigin hiç tadı yok :KK43:
Canım nasılsın,gelemiyorum sıkıntım yok ama zaman ayıramıyorum bebeğim bana çok düşkünbir saniye yanımdan ayrılmıyor. Sen aklıma geliyorsun ara ara iyiki doğumda suni sancıyı kabul etmedin :) çok şükür :KK66:
Sna dmiştim doktorunu dinle nasibinde doğal doğum varmış. Eski günlerde vaktimiz boldu herşeyde zaman yetiyordu şimdi emzir uyut yedir derken dinlenmeye vaktimiz yok. Elhamdülillah veren Allah'a :)

Canım nasılsın,gelemiyorum sıkıntım yok ama zaman ayıramıyorum bebeğim bana çok düşkünbir saniye yanımdan ayrılmıyor. Sen aklıma geliyorsun ara ara iyiki doğumda suni sancıyı kabul etmedin :) çok şükür :KK66:
Sna dmiştim doktorunu dinle nasibinde doğal doğum varmış. Eski günlerde vaktimiz boldu herşeyde zaman yetiyordu şimdi emzir uyut yedir derken dinlenmeye vaktimiz yok. Elhamdülillah veren Allah'a :)

Iyiyim çok şükür tatlım sen nasılsın. Bi sorun olmadığına sevindim :) aynen Muhammed Selim de bana çok düşkün. Babalarına düşkün bebekler daha iyi bence :KK66: canım benim dogumum çok zor oldu biliyosun son zamanlarda sezeryan yapalım dese kabul edecektim nerdeyse. Şimdiden ikinci doğum da zor olur diye düşünüyorum bazen :KK43: Allah hayırlısını nasip etsin inş.
Evet canım bende yetisemiyorum dün akşam tatilden geldik birsürü çamaşır kirli bir ev bebek alışveriş beni bekliyor :) A

Merhaba kizlar. Nasilsiniz. Topigimiz yine sessiz. Bebisler anneleri yoruyor vakit bulup konusamiyoruz.
Ðun waves mesaj atti. Internet yokmus başvurmuşlar haftaya baglanir dedi. Size coook selam soyledi. Esma hanimin dogum gunu hazırlıklarıyla ugrasiyormus. Saka gibi 1 sene ne cabuk gecti. Dogumdan sonra zaman mi hizlandi ne :-) fok yoruluyorum ama. Bazen herseyi birakip kacasim geliyor ise baslasam mi diyorum :-) kucuk hanim cok fena heryeri döküyor ben topluyorum arkami donup bakiyorum yine ayni. Butun aynalarda ezginin el izleri...tv de bile var. Bu ev ne zaman derli toplu temiz olacak acaba :-)
Neyse herkesi cok optum cadi uyudu kosturma vakti. Gorusuruz....

Merhaba kizlar. Nasilsiniz. Topigimiz yine sessiz. Bebisler anneleri yoruyor vakit bulup konusamiyoruz.
Ðun waves mesaj atti. Internet yokmus başvurmuşlar haftaya baglanir dedi. Size coook selam soyledi. Esma hanimin dogum gunu hazırlıklarıyla ugrasiyormus. Saka gibi 1 sene ne cabuk gecti. Dogumdan sonra zaman mi hizlandi ne :-) fok yoruluyorum ama. Bazen herseyi birakip kacasim geliyor ise baslasam mi diyorum :-) kucuk hanim cok fena heryeri döküyor ben topluyorum arkami donup bakiyorum yine ayni. Butun aynalarda ezginin el izleri...tv de bile var. Bu ev ne zaman derli toplu temiz olacak acaba :-)
Neyse herkesi cok optum cadi uyudu kosturma vakti. Gorusuruz....
Özlemim hepimiz aynı maratondakoşuşturuyorz desene :)
Döndürmü evine ?

Iyiyim çok şükür tatlım sen nasılsın. Bi sorun olmadığına sevindim :) aynen Muhammed Selim de bana çok düşkün. Babalarına düşkün bebekler daha iyi bence :KK66: canım benim dogumum çok zor oldu biliyosun son zamanlarda sezeryan yapalım dese kabul edecektim nerdeyse. Şimdiden ikinci doğum da zor olur diye düşünüyorum bazen :KK43: Allah hayırlısını nasip etsin inş.
Evet canım bende yetisemiyorum dün akşam tatilden geldik birsürü çamaşır kirli bir ev bebek alışveriş beni bekliyor :) A
Evlat bambaşka kardelen kardeş. Ben iki yaşa yakın inşaallah kardeş istiyorum oğluma. Bende Ekim'de gideceğim tatile . Annemlerde dinlenirim inşaallah :KK66:

Koşturma devam .okıl da başaldı.Birinci sınıflar ve 50 öğrenci.Evde oğlum.Elini sıkıştırmalar,el izleri her yerde silmiyorum artık ben:) duvarlarda örümcek adam gibi gidiyor ama hala yürümedi ellerini bırakıp. Hepinizi öptüm.Bu yıl çok yorucu geçecek çook.AA bir de 2.üniversite var açıköğretim ona da çalışmam gerekecek.:KK43:(durumumu düşünün artık:KK43:(

selam canlarrr
sizlere yusufcugun birkaç resimini atıyorum.
bakın bakalım büyümüşmü teyzeciklerr
IMG_0265.jpg
IMG_0281.jpg
20140902_180612.jpg
20140909_180612.jpg

Selamu Aleyküm canlarım nasılsınız topik son zamanlarda çok sessiz biliyorsunuz. Eğer sizde isterseniz faceden devam edelim. Görüşmemiz daha kolay olur gibi. Aysecim senin de onayını almak isterdim ama hiç gelmiyorsun :KK43: karşı çıkanlar olabilir kızlar. Dilerseniz ekleyin grubun adı : 2013 anneleri ve bebisleri :) ...ha bu arada henüz bebis ine kavusamayanlar da gelebilir kızlar yanlış anlamayın. Mevanur Cum çok dua ettim cuma vakti. tekrar haber vermedin hakkında hayırlısı tatlım

KARAPISSO döndüm kzum. 15 gun oldu anca evi toparla temkzle yerlestir kucuk cadiyla.
Aynen maraton valla. Hic bitmiyor ama.

MEVANUR canm su saatlerde drdasin sanirim Allah yardimcin olsun. Dualarim seninle...

HCTP Allah yardimcin olsun canim 50 ogrenci cokmus da. Ah o el izleri. Silmekle basa cikmiyor ki. Ev desen hepdaginik her yer oyuncak. Bir gun takilip dusucem :-)

X